Pepek360 Odesláno Únor 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2021 Nechci zakládat nové téma a nikde jsem to nenašel, ale mohl by mi někdo říct, jak je to s rozlišením fyzických disků u ONE a XSX? U PS to je tak, že je verze pro PS4 nebo PS5. Kdežto u xka je popis na obalu disku X ONE i XSX. Jaká verze je pak na tom disku? Pro ONE a stáhne se nějaký update pro XSX? Řeším to teď s Immortals Fenyx Rising. Na PS jsou dvě verze a na Xbox jedna, tak jsem z toho nějaký zmatený a nevím, co na tom disku pro Xko vlastně bude (chci si multiplatformní hry kupovat převážně na Xbox). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Na Xboxu funguje Smart Delivery, tzn ze je pouze jedna verze, která se automaticky „upraví“, podle dane konzole. Když hru hrajes na ONE, pak budes mit grafiku odpovídající této konzoli. Když tu samou hru vlozis do Xbox Series X, tak se ti nanaistaluje hra + vylepsení a bude to hra odpovídající Xbox Series X vykonu. Pepek360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 16, 2021 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2021 Moc pekna cena za Series X Aneb jak poznat solidni obchod https://m.originalky.cz/microsoft-xbox-series-x-1-tb-p188471/?utm_source=emailkampane&utm_medium=emailkampane&utm_campaign=emailkampane Libi se mi taky ten recyklacni poplatek za zvyhodnenou cenu Pepek360 a tofi reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Duben 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2021 No jo, nechci slevu zadarmo Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2021 Tak XsX zakliknut v pulce unora a ted dorazil z EW. Takze Microsoft i neco vyrabi. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2021 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2021 Ja koupil na konci unora v Alze a za tyden byl doma. Ale vypadalo to na nejakou neprevzatou objednavku z Ostravy mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2021 Jestli to nebudou ty kousky zaseklé ze Suezu mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2021 basildon a jirik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Listopad 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2021 Pokud by chtěl někdo nový controller s 200 kaček slevou - https://www.alza.cz/url/dyDPKH4iLy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmen Odesláno Listopad 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 V 27. 10. 2020 at 12:48, jirik napsal: Pěkné shrnutí přinesli na Xboxwebu http://xboxweb.cz/xbox-series-x-navrat-krale/ Jo plno keců. Článek plnejch zvastu. Xbox a exkluzivity? Mám brečet a nebo se smát. Žádné nemá kromě haló,forzy a gow. To je opravdu málo na spoustu pecek co má Sony. I když mě to je u zadele já hraji pouze multak cod a battla. A gamepass? Opravdu k smíchu . Tak za prvé není za dolar ale tři stovky měsíčně a za druhé dávat 3 tisice ročně za hry na Xbox 360 opravdu normální člověk nedá basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 GamePass je myslím super služba a za dolar vyjde první měsíc pro nového uživatele, mě třeba vyšel GamePass Ultimate na 2600Kč na 3 roky, stačí koupit roční Gold členství na tři roky, aktivovat a pak koupit jako nováček GP Ultimate na měsíc a automaticky se ti převede Gold na Gamepass Ultimáte na celé 3 roky. Můžeš to udělat i na rok, záleží na tobě, ale jdou max 3 roky Jinak stojí Gamepass 269 měsíčně Gamepass Ultimate vyjde na 339 měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2021 czechmen: Game Pass se opravdu da poridit velmi levne, staci koupit Gold na 3 rok (ja mam za 2550Kc) a pak za 26Kč udeláš konveri na Ultimate. Nechci tady rozdmýchavt nějakou hádku, ale kolik že her si na Playstationu koupis za 2600Kč? Dve? Tři? Tady v Ultimate game Passu jich mas něco kolem 400 a to tam mas navíc Gold, xCloud. A on i Xbox ma exkluzivity a nektere z nich jsou skutecne výborné. Tvrdit, že ma pouze „haló,forzy a gow“ muze jenom neználek. Co tam mas dál? basildon a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2021 @czechmenty asi budeš spíš nějakej Plesnivecstejšn troll ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2021 Spis nejaky nevzdelanec, když ani neví, co Game Pass obsahuje, a že na Xbox 360 není Aspoň pobavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.