MajlloB Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 Tak na LG TV vysla nova aktualizace a uz to funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 U mě teda zatím ne...a ještě dotaz...co máte nastaveno jako režim obrazu na TV...režim HRA? mám tam i režim efekt HDR? Tak nevím co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 No ja zatim zkousim rezim zive nebo standart. Rezim hra me barevne neprijde moc dobry to same ten hdr efekt. No, ale toho nastaveni v telce je hrozna spousta, chtelo by to nejaky videonavod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 V 19. 11. 2020 at 11:22, Kamel napsal: Jo, k tomu ten akumulátor je, alespoň jestli máš origo. Píchneš usb C kabel a můžeš nabíjet přes konzoli, notebook nebo já třeba osobně používám nabíječku z telefonu a krásně se to při hraní nebo vypnutém stavu nabíjí. Origo k XsX zatím nikde nevidím. Je to ten stejný pack jako byl k Xbox one? Teď tam mám normální tužkové akumulátory a nezdá se že by to nabíjelo... předtím to samozřejmě nabíječkou na telefon fungovalo perfektně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 Na alze je pack k Xsex, baretie je uplně stená, rozdíl je pouze v balení, u One máš micro usb a u balení pro xsex usb C kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Listopad 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 před 14 hodinami, Umberto napsal: Přesně ...já bych neřešil 120Hz a jel bych 4K na 60Hz a hlavně HDR...moje televize když zapnu hru tak mi ukáže nahoře v právém rohu že se zapnula funkce okamžité odezvy a že se zapnulo HDR....s tím HDR je ještě lepší to zkalibrovat v nastavení konzole než to nechat automaticky na TV. No jo, ale kde přepnout 120/60? ať hledám jak hledám tak tam takovou nabídku vůbec nemám? Rád bych si přepnul na 60 ale tak nějak nevím kd? televize, má se 120 evidentní problém. před 1 minutou, Jozin napsal: No jo, ale kde přepnout 120/60? ať hledám jak hledám tak tam takovou nabídku vůbec nemám? Rád bych si přepnul na 60 ale tak nějak nevím kd? televize, má se 120 evidentní problém. Edit. Nikde žádné přepínátko ani zatržítko na změnu opravdu nevidím, když dám informace tak to píše toto. Mezitím obraz neustále náhodně problikává do černé obrazovky, někdy se úplně odpojí a následuje restart, zajímavé je, že to je jenom v menu, ve hrách to nikdy nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2020 Podporuje vůbec tvá TV 4k120fps, máš to ve správném HDMI vstupu, máš tuto funkci zapnutou v TV, máš televizi s HDMI 2.1? Většina TV neumí těch 120 snímku, jen novější a některé, pak je to taky třeba možná povolit/zapnout v menu televize a mít dobrý HDMI kabel, a taky ve správném HDMI vstupu, jelikož některé TV mají sice 4xHDMI ale třeba jen 2 jsou HDMI 2.1 a ostatni dva jen2.0 Však ti to píše že "nastavení vašeho televizoru......." tak proč to hledáš v nastavení konzole? Edit: @Jozin pokud jsem si dobře všiml o stránku zpět tak.mas TV Samsung, starou několik let, tudíž buď rád že ti jede aspoň 4K60fps Abys mohl hrát 4k120 tak musíš mít TV s HDMI 2.1 a podporou tohoto rozlišení, a těch televizí je málo které to umí a to že Xbox to umí, neznamená, že to umí i tvá televize. djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Listopad 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2020 V 20. 11. 2020 at 22:15, Kamel napsal: Na alze je pack k Xsex, baretie je uplně stená, rozdíl je pouze v balení, u One máš micro usb a u balení pro xsex usb C kabel. A nevíš jakou to má kapacitu/výdrž? To jsem se nikde nedočetl. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozin Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 V 20. 11. 2020 at 21:38, Jozin napsal: Origo k XsX zatím nikde nevidím. Je to ten stejný pack jako byl k Xbox one? Teď tam mám normální tužkové akumulátory a nezdá se že by to nabíjelo... předtím to samozřejmě nabíječkou na telefon fungovalo perfektně... Ahoj. Tak nabíjí to i AA akumulátory, v mém případě 2500Ah, pack netřeba... vydrží měsíc s občasným půlhodinovým nasosáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2020 Sháníte někdo Series ovladač navíc? Sešly se mi díky svátku dva Series Gamepady v modré barvě. Plná záruka 24 měsíců, nechám za 1300 oproti 1600 v obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Zajmalo by me u XSX jestli rychlost ventilatoru bude vetsi treba u pozdeji narocnejsich her nebo ta rychlost je pevna co ted? Ted opravdu neni skoro vubec slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 To zjistíš jedině tak, že zkusíš nějakou náročnější hru :D. Zkus Valhallu třeba. Já teda ani u Valhally konzoli neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Jedu ted GW5 a taky ticho. No me to spis zajmalo skrz chlazeni. Jako ze cim narocnejsi hra tim asi vetsi zatez a vetsi teploty, tak jestli je to nejak osefovane zmenou rychlosti ventilatoru aby to uchladilo. Nejak jsem se nedopatral jak to tam vlastne funguje to chlazeni krom toho kominu, ze ze spod nasava a vrchem jde teply vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Listopad 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2020 Zdravím, neřešil tu někdo chybějící výstup digital out? Na Xone ho mám připojený na 5.1 kino. Na series X není. A/V receiver je celkem drahé řešení, přemýšlím nad nějakým HDMI audio/video splitterem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 a co propojit domaci kino primo s TV pres optiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatramatrafatra Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 V 26. 11. 2020 at 10:27, MajlloB napsal: Jedu ted GW5 a taky ticho. No me to spis zajmalo skrz chlazeni. Jako ze cim narocnejsi hra tim asi vetsi zatez a vetsi teploty, tak jestli je to nejak osefovane zmenou rychlosti ventilatoru aby to uchladilo. Nejak jsem se nedopatral jak to tam vlastne funguje to chlazeni krom toho kominu, ze ze spod nasava a vrchem jde teply vzduch. Také by mě to zajímalo. Já mam konzoli položenou a po 5hodinach hraní je celá docela dost teplá a vzduch z ní jde hodně horkej, ale ventilátor slyšet není. Tak jsem si včera vyrobil jednoduchý stojánek pod konzoli, aby kolem ní bylo všude místo a lépe to chladilo. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 před 5 hodinami, jirik napsal: a co propojit domaci kino primo s TV pres optiku? to už jsem zkoušel, televize posílá přes optiku jen stereo, v nastavení jsem nenašel nic, co by to změnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2020 musíš v televizi změnit výstup SPDIF na passthrough a pak to pouští normálně 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Listopad 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2020 V nastavení můžu pro digitální výstup nastavit buď Automaticky nebo PCM. Ani jedna volba neposílá 5.1. Asi to ještě otestuju ať to mám jisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2020 Mohu přenechat objednávku z Alzy na XseX, vyzvednutí v Pardubicích. Alza se po měsíci mlčení ozvala a konzoli dodá ve středu. Tak než to zruším, pokud bude některý z přítomných chtít, mohu poslat číslo objednávky, kterou si zaplatíte a vyzvednete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Prosinec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2020 Takovej dotaz, mozna je to blbost. Premyslim o tomhle hdmi kabelu na propojeni XSX https://www.czc.cz/evolveo-xxtremecord-kabel-hdmi-2-1-podpora-8k-ultra-hd-4k-2k-a-fhd-48gbps-sirka-pasma-2m/261489/produkt?gclid=CjwKCAiA8Jf-BRB-EiwAWDtEGgdFqt3AzbSmCjs6rfOscVnMgXEiqDkMEGgvgjiTO_D11g6JS4US7hoCkpcQAvD_BwE Vyplati se to? Nebo jsou to vyhozene penize a ten kabel ktery je soucasti baleni xboxu bohate staci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2020 Ten kabel co máš u xka je taky 2.1 takže plně vyhovuje a zbytečně by jsi vyhodil peníze. Hlavní je jestli tvoje TV má HDMI 2.1....Pokud ne tak je to úplně jedno. MajlloB reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2020 Všeobecně dodávané kabely u xboxu jsou vždy top. I kupované, drahé a pozlacené hdmi kabely z elekter mi dělaly problém. Přiložený tukabel u xka vždy bez problému. dokonce sem měl od kamaráda jeden navíc apoužívám ho u pska, neboŤ sony dává naprd tukabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2020 Má pravdu soudruhu...taky mám stejnou zkušenost...předraženej drahej kabel s pozlacenýma konektorama a dělal problémy u PS4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Prosinec 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2020 Škoda že MS na Xbox použilo 5 let stará USB zbytečně degraduje rychlost stačilo použít USB 3.2 a nebylo by třeba vytvářet jednoúčelové přechody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.