Mandaz Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Zdravím, původně only namco bandai sběratelka Tales of Arise je už k předobjednání na supergameru https://www.supergamer.cz/tales-arise-collectors-edition-p-423117.html Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Manas a Kamel už predobjednali, podle stránek supergameru Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Já teď vidím už čtyři. Kakamele, žes objednával eště do foroty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2021 Ne, stačí jedna :D, ale typuju to na mirája a Martýnu, kterej bude pyskovat jak je to drahé, ale stejně objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 29, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Nene, to pro me neni Ja uz sveratelku nekoupil ani nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Ja taky nee. víc nez 5k nedám... mozna za novy god of war... hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2021 Nestihl jsem ..a zrovna tuhle bych si koupil .. už mám v kanclu místo i na tu sošku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Květen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2021 Bandai-Namco store ma dalsi kusy k predobjednani, i s postovnym to vyjde zhruba na 5600Kc https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/633785/tales-of-arise-collector-s-edition-ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2021 Poslednich par kousku CE se objevilo na Originalkach. Verze pouze na Xbox za 5590,- (dodani az 24.9. misto 10.9.) https://www.originalky.cz/tales-of-arise-collector-s-edition-xone-xsx-p189980/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2021 Prvni unboxingy: Za ty penize mi soska docela zklamala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 9, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2021 Když se zadaří zítra doma. Když to půjde normálně doma po 24.9. No a když sa nezadaří doma nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2021 Když koukám na celkovou velikost sošky a obsah, slušela by tomu cena max do 3,5 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2021 kdyz to srovnas s Mamutem z horsjznu co ma 36x45cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2021 Unboxing Hootle edice: Mam objednane obe edice primo od Bandai Namco a zatim nedorazila ani jedna. Vcera mi ale od nich prisel email, ze se omlouvaji, za zpozdeni a poslali mi kod na digitalni ultimate verzi na PS5 abych mohl hrat v den vydani. To se mi jeste nestalo. Docela jsem zvedavej, jestli mi ta extra kopie na uctu zustane, nebo ji casem deaktivuji. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2021 Jinak Rakouskej mediamarkt má ještě pár CE skladem a zatím má i Horizon pokud by někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 12, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2021 Jedna ps5 verze sběratelky by mi měla přijít v pondělí, pokud to zase zásilkovna nepowertí. Mám ještě předobjednávku na ps5 verzi z originálek, dodání dle nich 24.9. Kdyby ji někdo chtěl, dajte mi vědět, prodal bych ji za svou nákupku plus pošta/zásilkovna na podací místo. Jinak budu preorder rušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2021 djbrouk, mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2021 Konečně mám trošku času a můžu sa o sběratelce rozepsat. Bohužel, origo shipper je dělaný bez nějaké výstélky přímo na krabici, volné jsou max 2mm prostoru, takže není reálné aby dopravu přežily rohy. U mne je zmáčklý horní levý roh tak na 1cm x 2cm x 1cm. Naštěsí je krabice rozumně vystlaná kartonem a obsah je bez poškození. Bůček pěkný, na dva disky přičemž soundtrack je už v něm na cd. Artbook taky pěkný, vázaný, jen stránek mohlo být víc. No a soška. Čekal jsem ji mnohem horší, příjemné překvapení. Kvalita i kresba výborná, spoje částí jsou vždy udělané tak, aby je něco krylo. Ať už culík, nebo část brnění, nebo třeba šátek. Po sestavení spoje vůbec nejsou vidět. Suma sumárum, sběratelka pěkná, jen by jí slušela buď cena max do 5t anebo větší figurka. Jako jediný problém vidím balení edice, protože pokud se bude posílat pouze v origo shipperu, rohy nemůžou přežít dopravu po čr/svk. Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.