Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tales of Arise (Collector’s Edition)


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Unboxing Hootle edice:

Mam objednane obe edice primo od Bandai Namco a zatim nedorazila ani jedna. Vcera mi ale od nich prisel email, ze se omlouvaji, za zpozdeni a poslali mi kod na digitalni ultimate verzi na PS5 abych mohl hrat v den vydani. To se mi jeste nestalo. Docela jsem zvedavej, jestli mi ta extra kopie na uctu zustane, nebo ji casem deaktivuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedna ps5 verze sběratelky by mi měla přijít v pondělí, pokud to zase zásilkovna nepowertí. Mám ještě předobjednávku na ps5 verzi z originálek, dodání dle nich 24.9.  Kdyby ji někdo chtěl, dajte mi vědět, prodal bych ji za svou nákupku plus pošta/zásilkovna na podací místo. Jinak budu preorder rušit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně mám trošku času a můžu sa o sběratelce rozepsat. Bohužel, origo shipper je dělaný bez nějaké výstélky přímo na krabici, volné jsou max 2mm prostoru, takže není reálné aby dopravu přežily rohy. U mne je zmáčklý horní levý roh tak na 1cm x 2cm x 1cm. Naštěsí je krabice rozumně vystlaná kartonem a obsah je bez poškození. Bůček pěkný, na dva disky přičemž soundtrack je už v něm na cd. Artbook taky pěkný, vázaný, jen stránek mohlo být víc. No a soška.

 

Čekal jsem ji mnohem horší, příjemné překvapení. Kvalita i kresba výborná, spoje částí jsou vždy udělané tak, aby je něco krylo. Ať už culík, nebo část brnění, nebo třeba šátek. Po sestavení spoje vůbec nejsou vidět.

 

Suma sumárum, sběratelka pěkná, jen by jí slušela buď cena max do 5t anebo větší figurka. Jako jediný problém vidím balení edice, protože pokud se bude posílat pouze v origo shipperu, rohy nemůžou přežít dopravu po čr/svk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu