Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 1, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2023 jo, videl jsem jiz v zahranici, na jednu stranu vo...j..eb na druhou kdyz mas hru z gejpassu a kces bučeka..15€ by bylo lepsi nez 30 popravde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2023 https://www.playgosmart.cz/octopath-traveler-p-455390.html za 1500 se steelbookem Akumazensho a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2023 Koukam ze bucek dava i Alza: https://www.alza.cz/gaming/octopath-traveler-ii-ps5-d7579391.htm?o=2 A to mi dneska prisel email od Skveru jak ty steelbooky budou exklusivne jenom u Amazonu a Game.co.uk. Jsem rad, ze bude i u nas a objednavku z UK Amazonu muzu stornovat, vysla by me nejmin o 400Kc draz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2023 Alzák sa czurák nasral že mu sestřelujů nad ůesej kolegy a tak začíná šachovat s bůčkama k preorderům. U res4re aj nové bajonetě mi poslali mejl s tím, že datum dodání bůčků je 30.12.2023... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 13, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2023 To je podle me jen nejaka chyba, to se jeste zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2023 Zelda: Tears of the Kingdom Collector's Edition Prvni "pojistka" na amazonu.co.uk: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BVBNDRL9/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 13, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2023 před 1 hodinou, Mandaz napsal: Alzák sa czurák nasral že mu sestřelujů nad ůesej kolegy a tak začíná šachovat s bůčkama k preorderům. U res4re aj nové bajonetě mi poslali mejl s tím, že datum dodání bůčků je 30.12.2023... Mi to taky přišlo v mailu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2023 to maji asi vsichni, spise cekam,kdy nam zrusi tu extra slevu na hru ,kdyz jsme ji brali za 1339 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 14, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2023 Asi tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2023 Je to chyba, normálně steely jsou přímo u Cenegy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2023 @headhot si se někoho ptal nebo tam snad děláš? A oni je už mají teď?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2023 před 2 hodinami, djbrouk napsal: @headhot si se někoho ptal nebo tam snad děláš? A oni je už mají teď?? ano přímo u člověka ve vydavatelství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 To zas nějakej brigádník zakopl od kabel od serveru a po nahození to hodilo chybu djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 Před hodinou, Kamel napsal: To zas nějakej brigádník zakopl od kabel od serveru a po nahození to hodilo chybu asi jo, protoze normal preorder edice je naparovana na steelbook, ♥♥♥i. Fakt posledni dobou za me funguje uz jen ten xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 15, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 Bohužel xzone nic zajímavého nemá a je drahej... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Únor 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 před 6 hodinami, headhot napsal: asi jo, protoze normal preorder edice je naparovana na steelbook, ♥♥♥i. Fakt posledni dobou za me funguje uz jen ten xzone Dnes mi přišel další mail (RE 4+ steelbook) od Alzy,a já myslel,že s opravou termínu. A ouha,je tam to samé jak předtím,dostupnost 30.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 Taki mi ten mejl přišel, no aspoň malé plus je to, že nezměnili rok... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 15, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 Tak očekávám již jenom email o zrušenní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 Xzone dava k predobjednavkam Dead Island 2 solidni bucek: https://www.xzone.cz/katalog.php?term=Dead+island+2 Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 15, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2023 stačilo pohejtit xzone a je to Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Tak alzák má taky steelbook v nabídce Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Ja beru tu Hella edici, zam je taky peknej steel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 16, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 šak navíc ten druhej ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 16, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2023 Nevim jak to maj jinde, ale mam HELL-A edici u Xzone a automaticky mi k ni pridali i ten predobjednavkovej bucek, takze docela buckovy hody… djbrouk a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2023 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2023 Originalky se mnpu prave prkne vymerdaly, zrusily mi predobjednavku na Hella edici Dead Island. Pry jim hru nedoda dodavatel!!! Jde to jeste nekde koupit? Nema nekdo dve objednavky a jednu by prenechal? dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.