Moderators Martinoslav Odesláno Únor 21, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2022 Grrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2022 Mártin, bude zátiší s duo Mamutem? A co recenzu, nechystaš? 10/10 hra si to zaslouží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 mám jednu Regallu úspěšně zablokovanou k osobnímu odběru v ostravském EW, včera v noci odloveno tak zvažuji jestli dál číhat na jiných eshopech kde mi ji přivezou pod nos, nebo se vypravit na výlet... mám to do Ostravy 100 km / hodinu cesty zatím to vypadá na výlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 Hlidej a hledej! Taky ji nutne potrebuju! MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 Tak regala už je na cestě k novému majiteli, snad sa tu pak pochlubí MakovyPanacek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 Tak Alzák potvrdil Elden Ring CE! Mandaz a Kamel reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 A Plague Tale: Requiem CE Skoda, ze je to jenom Focus store exclusive, navic zadnej steelbook https://store.focus-entmt.com/us/product/720474/a-plague-tale-requiem-collector-s-edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 22, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2022 Řídím se heslem nou bůček nou kšeft. Jedinou vyjímku tvoří anime tety. Ale jinak edica vypadá pěkně, věřím že si své kakamely najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 Existuje nějaký eu store focusu nebo vše jede z usa? Osobně sem nic nedohledal. Edice se mi líbí, ale z amerikiii na to kakam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 Jen pro info jak teď funguje doprava z USA. Objednán bůček tuším 22.1. 28.1. bůček přišel přes ebay dopravu do Německa. V ten den mne kontaktovala pošta, poslal jsem ji doklady. 1.2. přišel bůček do Prahy. 13.2. začal proces celního řízení, který není doteď ukončen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 @Kamel Jejich evropsky shop je v UK, asi jeste z dob pred brexitem. Ted to z UK vyjde nastejno jak z USA Hlavne, ze vyvojar i vydavatel jsou z Francie. https://store.focus-entmt.com/uk/product/720475/a-plague-tale-requiem-collector-s-edition Za ty prachy + dovoz + clo + zadnej steelbook, misto artbooku 3 litografie a na soundtracku jenom 2 skladby, osobne si ji necham ujit. Skoda, mohlo to bejt velky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Únor 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 - k dostupnosti Horizon Forbidden West: Regalla edice: tak EW si už asi můžete škrtnout... osobní odběry drží na prodejnách 48 hodin od uložení poslední nevyzvednutou jsem si patrně včera přivezl Ostravy nevyřízené předobjednávky už také odepsali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 23, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 Ty jsi stastlivec! snad jeste nekde vykoukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 na aukru za 9k koukaj:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2022 Já ulovil na Alze Collectors edici. Stačilo párkrát za den mrknout na dostupnost, hned jak se ukázala, tak sem objednal a v pátek by měla být k vyzvednutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 ELDEN RING - THE VINYL COLLECTION (LIMITED EDITION) I s dopravou me to vyslo na 4285Kc. https://store.bandainamcoent.eu/eu/product/719394/elden-ring-the-vinyl-collection-limited-edition?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ER_Launch_25022022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 25, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Hezka cena na ten obsah a ze to jde ze zahranici. V Horizonu je steelbook a hra jen digitalne a stoji bura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Akorát todle je kolekce vinilu, CE edice je za 6k a je to horší než el mamutt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 25, 2022 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Aha, tak to jsem se blbe podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 25, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 popravde, nato, ze mam tech hernich vinilu dost nemam gramec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2022 Pokud někomu utekla sběratelka na Elden Ring, tak budu svůj kus prodávat. Temato dělat nebudu, pokud máte zájem napište mi pmku a domluvime se - byla by za nákupku plus cena za poštu k vám. Jinak půjde v nedělu k turkovi/aukro mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 JRC ma skladem Elden Ring CE na vsechny platformy za 5999Kc: https://www.jrc.cz/Vyhledavani?query=ELDEN RING COLLECTORS EDITION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Před židjrc důrazně varuju, pořád mi nevrátili platbu za sběratelku dajink lajt2. Pokud od nich někdy něco budete brát VŽDY pouze na dobírku. A beztak zas mají chybu v systému Jo a sběratelku ER si nechávám, začínám pociťovat máslochystické choutky a opět hru zkusím Crashíčeq a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 1, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 AI: THE SOMNIUM FILES - NIRVANA INITIATIVE - COLLECTOR’S EDITION Na herni-svet.cz za 2599Kc na Switch a PS4: https://www.herni-svet.cz/ai-the-somnium-files-nirvana-initiative-collector-edition-switch https://www.herni-svet.cz/ai-the-somnium-files-nirvana-initiative-collector-edition-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 1, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2022 jak by rekl klasik, male koze a neni bucek no kauf! Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.