Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Plague Tale Requiem PS5


Kamel

Recommended Posts

  • 1 month later...

Chtěl sem se chvíli stydět, ale pak koukám na Alzu, kde je cena 1299Kč https://www.alza.cz/gaming/a-plague-tale-requiem-ps5-d6547385.htm?evt=ac

Tak se styď @tombkillera vypláchti si hubu od těch ošklivejch slov, které sis o mě určitě říkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne bych doporucoval si obcas k tomu zidovi zajit a podivat se do toho kose s bazarovkama. Vetsinou jsou disky poskrabane a obaly taky nebyvaji zrovna v topovem stavu. Neni to tak davno, co jsem posilal Pandaza do pobocky ve Zline s vidinou usetreni par stovek na hre. Docela jsem se divil, kdyz mi byla poslana fotka te krabicky, kde ta kryci folie byla evidentne propichnuta nejakou tuzkou/perem... Za me je cena adekvatni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě spíše vadí to jak se někdo naváží do prodejce kvůli ceně. Je to na prodejci jakou cenu si tam dá. Klidně i 2k. Jde o to jestli najde kupce který tu cenu akceptuje. Když vy budete prodávat auto taky si necháte kecat do ceny ? Pochybuji. 

A ještě malá připomínka Kamel je tady na df už dlouho a nikdy nikoho nepodvedl ani neošidil. To je prodejce od kterého si koupím klidně nějakou věc. Vím, že vše dostanu v pořádku a klidně bych koupil hru za vyšší cenu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale hlavně

Citovat
 

Pravidla bazaru:
Před začátkem každého obchodu si přečtěte pravidla, jak postupovat, aby nedošlo k okradení! https://console-forum.net/tema/174142-jak-postupovat-pri-nakupu-v-bazaru/

  • Přísný zákaz obchodu s jakýmkoliv nelegálním materiálem (vypálené DVD se hrami apod.)
  • Do inzerátu piště pouze pokud máte o zboží zájem nebo pokud potřebujete od prodejce nějaké informace. (můžete využít PM neboli Soukromou zprávu)
  • Je zakázáno do inzerátů vkládat příspěvky typu "to neprodáš", "je to drahý" a další podobný offtopic.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju kluci za podporu 🥰.

@tombkillerjak bylo řečeno...porovnávat novou, nerozbalenou krabičku za 9 kil proti osoplené poskrábané placce s krabičkou sedřenou a proraženou z jrc to má fakt hloubku. Pak ti disk nepůjde přehrát a dáš jim další kilo za vyčištění a seš na mé ceně a připravíš se rozbalení a vložení krásné nov voňavé placky do mechaniky, kterou navíc po dohrátí může prodat za dobrou cenu, pokud se k diskům umíš chovat. Tu z jrc ti kolikrát už ani to jrc nevykoupí :D.

Každý ať si kupuje co chce, já nikoho do koupi nenutím, jen si občas vtipně aktualizuju tu na cf svoje inzeráty, tak aby tě to zase příště nepobouřilo kobkovejzabijáku, nemusíš koukat na moje inzerce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu