Moderators drak3go Odesláno Květen 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 OT je především už to, že tady zmiňuješ Xbox v tématu, které patří PS4 Uncharted 4 btw ;) drak3go: včera jsi tu měl bejt. Když tady borec prodával nadstroj a senomet, který dotane za 14 dní od tetičky z UK. Ten byl slušnej :-) A kdo myslíš, že tam všechen ten SPAM mazal? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 draku fšechny zabanuj :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 kdybych byl ještě zlejší tak bych napsal že pouze zmiňuji své dojmy ze hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 A kdybys byl zároveň i upřímný tak bys dodal, že to tak není a že jsi posedlý a zaujatý. Ale dokážu pochopit tvoje rozkoše u hry, navíc vedeme nad Nory 3-0, takže jsem ochoten pro tentokrát přimhouřit jedno oko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Za lhaní bych ti dal ban. 4:0. jinak já kvantum brak hrál a mosem řéct, že to bolo dobré, jen to tervalo asi 0,1 vteřin, než jsem to dohrál. zato ončörtid, to je jiné kafe, hraju i 0,3 vteřiny a ještě neběží ani ENTRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 (upraveno) Nepochopim lidi,kteří tak strašně nenávidí X one a vše,co se kolem něj točí.Mám Playko,ale na takovou Forzu prostě Psko nikdy mít nebude.Xbox jsem měl a hraje se na něm suprově.Graficky hry od PS4 okem nerozeznáte,i když běží v nižším rozlišení.Problém je jen ten,že nemá tolik her a tudíž o něj není zájem.Nulová sehnatelnost bazarovek.Každý dělá chyby,ale být takhle zaujatí vůči jednomu výrobci ... to je o skok do zdi. Upraveno Květen 12, 2016 uživatelem serlicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 No a co my s tím, kor v topiku o uncharted4? Si založ topik jak je svjet zlý a nerozumí genialitě senometu. Když grafiku okem nerozpoznáš tak cos potom čekal u uncharted4? Fotorealitu? Sa probuď, v mašině za necelou desítku ju ještě pár let neuvidíš. No a že nemáme forzu? Nevadí, máme driveclub, bude gt, máme ančártyd... A když byl senomet tak dobrý, skqvělí a suprový tak pročs ho prodál? No nic, doporučuju zpovědníka, nebo jiného experta, odpověď ani nechci, valíš do ignore a sbohem a šáteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 (upraveno) Jednoduchost člověka se nikdy nezapře.Čekal jsem to,co se prezentovalo.Výsledek je stejný jako Witcher 3. Upraveno Květen 12, 2016 uživatelem serlicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 (upraveno) Mé pocity z prvních pár hodin (snad tu vydrží alespoň pár hodin:roll:) Upraveno Květen 12, 2016 uživatelem drak3go Poslední úprava bez bodové odměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 A je to někde psané, jaké bonusy k předobjednávce měly být? (u JRC). Já to totiž nemůžu nikde najít.Mimo to se v tom červeném pruhu uvádí něco o "Oboustranném obalu", to má být co? V predobjednavce jeste nez hra vysla to meli u hry na svych strankach uvedene. Dnes jsem se jim konecne dovolal a rekli mi ze o problemu vi a resi to se zastoupenim sony a ze mi daji vedet jak se neco dozvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Díky za info, dej pak vědět jestli můžeš jak se to bude vyvíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Hraju zatim par hodin a super. Grafika je rozhodne o tridu lepsi jak v TLOU. Pocit ze strelby naprosto suprovy, zatim jsem se teda k moc palebnym masinkam nedostal, ale tech par co jsem mel moznost vyzkouset pecka :D. PS: Vsimli jste si treba, ze kdyz visite na tyci a vlezete do pulky tyce, tak se prohne. Pekny detail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2016 (upraveno) Skvělé završení Uncharted je to dlouhé a pochybuji, že by chtěli udělat další díl vzhledem k tomu konci. Teď bude priorita The Last of Us které je mi blíž. Tohle je super hra, ale po prvním dohrátí jsem neměl ten WOW pocit jako u The Last of Us. Málo hádanek, ale je tu pro mě možná až moc lezení a skákání a hlavně hledání cesty kudy vlastně jít dál což před tím nebylo. Málo střílení, ale když na to konečně dojde tak to stojí za to. Totální destrukce a nepřátelé jsou chytří. Dost zapracovali na animaci a taková grafika tady ještě nebyla. Trochu padá framerate, ale jen v pár momentech. Upraveno Květen 13, 2016 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Dohrano na hard za 19:44 takze spokojenost. Jo umira se casteji tak mozna proto tak dlouha doba hrani ale i tak je to dost dlouha hra. Jinak grafika atd jednim slovem paradni. Detaily tvare, postav, prostredi, voda ( tvoreni vln a voda kolem skal nejkrasnejsi co jsem videl, hustota travy, bahno, vse jak reaguje na postavu kdyz prochazite travou + vybuch granatu nebo strelba v trave a vode. Nevim co vse jeste. Je toho monohem vice. Zkuste si zapnout spomaleny cas pri mireni vse uvidite spomalene jak to funguje. Detaily jsou neskutecne. A od E3 pokrok k lepsimu. Jedina hra ktere je po E3 vylepsena a ne downgrade jako ostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7 Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Zplatinováno a musím říct že to předčilo moje očekávání...a to jsem čekal fakt hodně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Skvělé završení Uncharted je to dlouhé a pochybuji, že by chtěli udělat další díl vzhledem k tomu konci. Teď bude priorita The Last of Us které je mi blíž. Tohle je super hra, ale po prvním dohrátí jsem neměl ten WOW pocit jako u The Last of Us. Málo hádanek, ale je tu pro mě možná až moc lezení a skákání a hlavně hledání cesty kudy vlastně jít dál což před tím nebylo. Málo střílení, ale když na to konečně dojde tak to stojí za to. Totální destrukce a nepřátelé jsou chytří. Dost zapracovali na animaci a taková grafika tady ještě nebyla. Trochu padá framerate, ale jen v pár momentech. Lezení, hádanky a akca jsou tu parádně namíchané. Strašně mi vadila trojka. Zbytečná přemíra akce, hádanky skoro žádné a lezení tu taky stálo celkem za pendrek. U4 mi v mnoha ohledech připomíná Uncharted 2 říznutou Last of Us a 30% inovací, které ze hry dělají skvělou jízdu. Kdybych mohl přirovnat U4 k nějaké hře, která završovala sérii a ještě měnila pocit z hraní, tak bych to přirovnal k Metal Gear Solid 4. Hodně kecání, dost jiný pocit z hraní, výborné zakončení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 tak už mám taky dohráno, za mě 11/10, takovou hru se jen těžko podaří někdy překonat... Snad jen TLOU2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Jsem na tom podobně, ač už nejsem nejmladší, po dohrání cítím zvláštní pocit prázdnoty, taky jsem u závěru ukápl nejednu slzu. Naughty Dog to opět dokázalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Chlapi nestrašte já se teprve blížím ke konci [emoji3] ale už teď vím, že minimálně Drake a Elena mi budou chybět a v mém životě přibude prázdné místo [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 (upraveno) Zdarec, jak jste rozjížděli hru zapínali jste si to automatické mířění a to řízení nějáke ty kamery? Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 (upraveno) 2 Samopall: já ne, ale moje žena jo, není to špatná funkce, pokud člověk nemá na přesné míření skill Jsem skoro na konci a to lezení je opravdu někdy až zbytečně zdlouhavé, hlavně v Libertalii. Lezení v Uncharted sérii mám hodně rád, ale pak už jsem si spíš připadal jak krysa v bludišti. Méně střílení mi furt vyhovuje, zbytečně neruší a dává smysl, páč z Drakea to nedělá totálního magora se samopalem, který kosí jednu vlnu za druhou. Včera mi manželka vyspoilerovala konec, hrála a já se prostě občas koukl, no. Dle mě ten konec je uzavřený, ale kdyby někdo chtěl, tak navázat se vždycky dá. Ať už příběhem před U1 nebo klidně i po U4 Epilogu. Upraveno Květen 18, 2016 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Sakra, nechce mi někdo za úplatu z Opavy, půjčit PS4 s Uncharted 4? Vrátím samozřejmně v pořádku :) Asi leda ve snu...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Tak jsem to dnes ráno konečně dojel. Dle mě je cesta Nathana uzavřena a v dalším díle se dočkáme novodobého Tomb Raidera s názvem Uncharted: Drake´s Daughter :lol: Krátké hodnocení: + grafika, exkluzivní, není k tomu co dodat, v některých částech nevypadala nejlépe, ale převažoval neskutečný WOW efekt + příběh + lokace, jsou obrovské a dynamické + automatické míření, které je o poznání lepší, než u starších dílů + více skákání, než střílení a to mi vyhovuje, v předešlých dílech to bylo jako Terminator: Drake´s Deception - pro mě jednoznačně ovládání aut, to bylo něco hrozného - obrovské lokace mají občas nevýhodu v tom, že pořádně nevíte, kam jít a dlouhou dobu jsem tápal .. - ovládání, stalo se někomu, že prostě měl jít do dveří, ale nešlo to, protože tam stál Sam? :D Celkové hodnocení 90%, u mě má 95% jen GTA 5 a 100% si nechávám na GTA 6 s několika městy, jako tomu bylo u San Andreas :lol: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Kruta co ten spoiler hned na začátku sakra [emoji3] každopádně souhlas hra je fakt povedená jen mě se*e, že už jsem taky dohrál [emoji3] Ono když se to vezme tak Uncharted s Nathanem skončil, ale dle závěru i Epilogu jsou hned 2 možnosti na nový Uncharted, no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Ale nech toho s nějakým spoilerem, všeobecně je známo, že já hry dohrávám vždy mezi posledními, takže už mají stejně všichni dojeto a konec znají, no ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.