Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 25 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25 Aneb standartní milostní život Medvědí:)) Mandaz a Crashíčeq reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 TLOU part 1 co bylo zdarma pro vlastníky PS5 a ps plus při vydání kobzole? Takže nám to vzali aby nám to zase po čase mohli dát? mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 25 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25 Si pleteš s čím? Konzole vyšla 2020 Tlou part 1 vyšlo 2022 a v plusko nebylo, furt za to chtej 1800:) takže myslím, že good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 No asi si to pletu s neremasterovanou verzí té samé hry... Nevim teda jakej je rozdil mezi TLOU remastered a TLOU part 1 https://indian-tv.cz/clanek/playstation-plus-collection-prinasi-vyber-nejlepsich-ps4-5nmxen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 25 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25 tak jako u všech remejku reamstru je rozdil v grafice a v cene:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 25 Nahlásit Share Odesláno Září 25 Rozdíl v remasteru a remaku The Lat of Us part I je znatelný na první pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 30 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30 Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Říjen 31 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31 Nic moc teda tento měsíc PS Plus Ale mě je to fuk protože mám Plusko hlavně k vůli multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31 Je dobré mít vůli Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 22 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22 Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Listopad 28 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 aneb sypačoviny na Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 Strašná slabota .... ještě že jsem to už neprodloužil Tango23 a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 já už to zrušil skoro před rokem..... Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 Já chtěl letos také koupit, ale 1500kč jim nedám, třeba bude ještě do konce roku nějaká větší sleva, ale 20 procent sleva je o ničem. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 Ja jsem za tech patnact stovek rad. Loni me to Essential clenstvi vyslo skoro na trojec. esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 před 5 hodinami, esmo napsal: Strašná slabota .... ještě že jsem to už neprodloužil Jenže PS Plus není hlavně o hrách zdarma ale o tom že si můžeš zahrát multiplayer hry které to vyžadují huhla reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 Lets dive, fellow helldivers! Tango23, Mandaz a Crashíčeq reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 A hlavně pánové, když vezmete kalkulačky a vydělíte 2800,- kč za tu nejvyšší verzi 12 měsíci, vyjde vám 234,- kč utracených za měsíc. Ovšem s možností zahrát si hru, kterou v bazaru za tuto cenu neseženete. S bonusem mulťáku, jak zmínil Tango23 Tango23 a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 100. příspěvek je můj Hmm tak nic, to jsou stránky. PS plus nepřekvapilo na prosinec mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 28 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 spíš je smutné, že nemuzes koupit akci kdyz mas aktivní esmo a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 před 2 hodinami, Tango23 napsal: Jenže PS Plus není hlavně o hrách zdarma ale o tom že si můžeš zahrát multiplayer hry které to vyžadují Jo, kde jsou ty časy kdy jsem se za tuhle fíčuru smál Xboxu a PSko mělo mulťák zdarma …. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 28 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28 já si to zase po roce koupil, 500 kc sleva alza na 1000 kc. 2 x175 sleva electroworld za 1000 kč Takze jsem platil za premium 1950 Matematika huhla reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 29 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29 A proto jedu už jen singl...Když si představím současné ceny VOD, cloud, gamepass, psplus, tak mě matematikou vychází, že živit všechno je pro bohaté. Takže sem se zbavil xboxu, dávno zrušil psplus, držím jedno VOD a žiju s pocitem, že si fajn zahraju singleplayerovky a nezrujnuju se na všech službách. To co ušetřim, tak vložím do potřebnějších věcí...Stonks... okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 29 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29 Pokud chce člověk šířit demokracii mezi komunistickým hmyzem nebo umývat santovu dílnu, nic jiného než platit plusko nezbývá no. Hry beru jako přidanou hodnotu, aj takové it takes two je dle mého jedna z nejlepších coop her vůbec. Ale tím neříkám, že všechy hry co přidají do základního jsou nějaké pecky. majkom a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.