Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation®Plus

nepster

Recommended Posts

No ja doufam v Killzone.Jinak jsem projizdel zahranicni fora a hodne se tam spekuluje nad residentem evilem relevation 2.Prej

by to byla dobra reklama na dalsi epizody.coz by davalo smysl,stejne jako byla zdarma prvni epizoda na walking dead.Jinak

tam se tam jeste psalo ze snad by mohl byt the order.ale tomu neverim.netusim jak nato prisli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja doufam v Killzone.Jinak jsem projizdel zahranicni fora a hodne se tam spekuluje nad residentem evilem relevation 2.Prej

by to byla dobra reklama na dalsi epizody.coz by davalo smysl,stejne jako byla zdarma prvni epizoda na walking dead.Jinak

tam se tam jeste psalo ze snad by mohl byt the order.ale tomu neverim.netusim jak nato prisli.

spis se pocita s Revelation 1 na ps3. Jinak walking dead byla cela season zdarma

Odkaz ke komentáři

Tak buď tam bude The Order nebo OlliOlli 2. Já myslím, že každý tuší, jak to dopadne:cheesygrin:

spis se pocita s Revelation 1 na ps3. Jinak walking dead byla cela season zdarma

V EU plusku nebylo TWD zdarma ani na jednu platformu.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Tak buď tam bude The Order nebo OlliOlli 2. Já myslím, že každý tuší, jak to dopadne:cheesygrin:

V EU plusku nebylo TWD zdarma ani na jednu platformu.

byla zdarma,ale vetsina to nestihla koupit. Misto prvniho dilu tam byla cela seasona pak zmeneno na prvni dil. Podobne jako u sly ci jak. Ja bych si tu hru nikdy nekoupil,ale zadarma jsem ji bral

Odkaz ke komentáři

Já bych to viděl spíš na klasickou frustrační kompozici Járy Cimrmana v podání Sony - prvek očekávání bude vystřídán prvkem zklamání:)

Přesně takto to očekávám také :D

Zafata: ty jsi ten sarkasmus v příspěvku neviděl viď :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu