ROMANVECERA Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 No ja doufam v Killzone.Jinak jsem projizdel zahranicni fora a hodne se tam spekuluje nad residentem evilem relevation 2.Prej by to byla dobra reklama na dalsi epizody.coz by davalo smysl,stejne jako byla zdarma prvni epizoda na walking dead.Jinak tam se tam jeste psalo ze snad by mohl byt the order.ale tomu neverim.netusim jak nato prisli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 spis se lidi nudej ve skole, o pauze v praci a tak :) doma takovyhle kraviny neresim, a spis hraju :) p.s. her do zasoby neni nikdy dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 The order urcite nedaj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 libilo by se mi NHL 15, ale stejne tam daji nejakou kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Bože jen to ne - hlavně ať tam necpou žádný sporty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 No mohlo by byt neco lepsiho nez ted v unoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Zkusil bych styxe klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 No ja doufam v Killzone.Jinak jsem projizdel zahranicni fora a hodne se tam spekuluje nad residentem evilem relevation 2.Prejby to byla dobra reklama na dalsi epizody.coz by davalo smysl,stejne jako byla zdarma prvni epizoda na walking dead.Jinak tam se tam jeste psalo ze snad by mohl byt the order.ale tomu neverim.netusim jak nato prisli. spis se pocita s Revelation 1 na ps3. Jinak walking dead byla cela season zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 (upraveno) Tak buď tam bude The Order nebo OlliOlli 2. Já myslím, že každý tuší, jak to dopadne:cheesygrin: spis se pocita s Revelation 1 na ps3. Jinak walking dead byla cela season zdarma V EU plusku nebylo TWD zdarma ani na jednu platformu. Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Jako The Order tam klidne byt muze opravdu se otom mluvi hlavne na zahranicnich forech. Ale ja ji tam nechci jelikoz uz ji mam a platinu taky.radsi ten Killzone.nevite kdy to oznami?davaji si nejak na cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 The Order je samozřejmě naprostej nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Tak buď tam bude The Order nebo OlliOlli 2. Já myslím, že každý tuší, jak to dopadne:cheesygrin:V EU plusku nebylo TWD zdarma ani na jednu platformu. byla zdarma,ale vetsina to nestihla koupit. Misto prvniho dilu tam byla cela seasona pak zmeneno na prvni dil. Podobne jako u sly ci jak. Ja bych si tu hru nikdy nekoupil,ale zadarma jsem ji bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 prej to sdelej az pristi tejden citovali nekoho od sony.. tak uvidime .. porad je co hrat.. tak se nechame prekvapit :) hrani zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 The Order je samozřejmě naprostej nesmysl. A nebo právě naopak proto čekají s oznámením ps+ her tak dlouho aby se prodalo co nejvíce The Order disků a digitálek než to dají jako absolutní bombu dárek pro ps+kaře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Sny mas hezke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 uz zbejvaj dva az tri dny .. to uz nad tim nema smysl koumat a lepsi nechat se prekvapit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Jak s tím čekají na poslední chvíli tak to určitě bude zase nějaká ,,BOMBA" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Já bych to viděl spíš na klasickou frustrační kompozici Járy Cimrmana v podání Sony - prvek očekávání bude vystřídán prvkem zklamání:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Tak tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Já bych to viděl spíš na klasickou frustrační kompozici Járy Cimrmana v podání Sony - prvek očekávání bude vystřídán prvkem zklamání:) Přesně takto to očekávám také :D Zafata: ty jsi ten sarkasmus v příspěvku neviděl viď :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Očekávám to samé, něco co mě rozhodně nezaujme a budu doufat že alespoň sleví nějaké zajímavé hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Tak nevím jestli je to chyba, ale PSN hlásí že je RESOGUN FREE, tak pokud to jde stahujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 to uz tam tak je peknou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Tak to mám pořádný pech, protože nedávno jsem to ve slevě koupil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Já ho vidím pořád za 170kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.