aaischa Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 nic extra,na deskovky je super mobil atd, na to netreba ps4 .. nuz uvidime co bude dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Zombie Vikings vypadaj super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 za mě armello vypadá to na super změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Z nostalgické vzpomínky na stare automatovky ma Zombie Vikings muj hlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 tak co rikate na to vote play? zda se ze to vyhraje ten Grow home...jedina hra z tech tri ktera mi vubec nic nerika :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Je to zajimavý obchodní model. Takhle se lidi dozvěděj, že existuje hra Armello a určitě se najde dost lidí co pro ní budou hlasovat. No hra nakonec asi nevyhraje ale proč sí jí pak teda nekoupit ještě když bude blikat ve slevě a já vlastně pro ní hlasoval. Jsem takové povahy, za vším vidím peníze. Pro ty indie vyvojáře je to skvělá reklama i pro sony prodají více her. Možná se pletu : - )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 grow home bych dal na druhy misto, me nejvic lakali ty zombici, ta karetni hra to armalo nebo jak se to menuje to je podle me leda tak na mobil :) ale tak uvidime, co nevyhraje bude ve sleve, i tak sem rad ze aspon mame moznsot hlasovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Začínám s PS, doteď jsem byl pouze PCčkář, tka bych se chtěl zeptat, zda je to opravdu tak dobré si PS+ předplatit a za případné rady, bych Vám byl velice vděčen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Podle me neni, ale bohuzel multiplayer je placeny tak spouste lidi vcetne me nic jineho nezbyva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Ano to uz jsem zhistil,ze kvuli multiplayeru je potreba,casem si ho tedy budu muset taky poridit. A jak je to tam s tema hrami zadarmo? To jednou zacas tam daji nejakou akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Na PS+ máš každej měsíc pár her zdarma ke stažení. Ale jak ti vyprší PS+ tak stažené hry nemůžeš hrát a máš je uložené v knihovně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Ja si myslel, ze PS + nepotrebuju ale po tom co jsem si ho vyzkousel sem si to uz bez nej opravdu nedokazal predstavit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 všichni rasisti, kterým se nelíbí indiáni, si vemte kapesníček, sony ohlásila zářijové hry zdarma na plusko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 s tou druhou hrou na PS4 se asi pos*.... to je nextgen hra jako fik:D malem jsem myslel ze se mi znicil monitor:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 áááááááááááááááááááááá!!!!! zatim jsem proti hram ps+ nic nenamital a ani jsem neocekaval zadnou velkou hru, ale tento výser retro frýwerovek" to je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Tohle je prvotřídní sračka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 zatím nejslabší měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 tak alespon twisted metal. Zhlediska,ze jsem psn+ her stihnul dohrat 15% a 75% je predemnou,tak na tento mesic stejne zapomenu:D 10%co nikdy hrat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 nic moc tenhle mesic, na vitu zadnej zazrak, na ps3 nic moc, a na ps4 to vyhralo grow home misto tech zombiku.. ale co treba to bude priste lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Tvl oni asi vážně zkoušejí co všechno jejich příznivci vydrží a kam až sahá jejich trpělivost ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 (upraveno) popravde ti nemusi davat vubec nic,a ty pokud chces online,stejne si musis poridit psn+. A moc dobre vedi,ze lidi maji casto nakoupeno dost dopredu,tak proc se snazit. Vyjde nove datadisk destiny,call of duty atd dost zasadni onlinovky Upraveno Srpen 25, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 A musim jen podotknout ze cod:bo3 multak je paradni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Já bych se chtěl jen zeptat. Dá se pořád stáhnout ta BO3 beta? Na storu jsem jí nikde nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Bohuzel, skoncila dnes v 8:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 to si dělaj srandu s těma hrama na PS+ ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.