Kinimod84 Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 To zas bude nálož :) už jsou na netu fámy že by měl být Hardline moc nevěřím že by hned po Black Flagu dali další AAA hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Opravdu myslíte, že tam bude Black Flag jen kvůli tomu, že tam chvíli svítil jako free ps+? :D Bych ten svůj prodal, ale pak nechci bejt naštvanej, když ho tam nedaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Spíš by mi zajímalo kde ty diskuze čtete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Zdroj je převážně palec = vycucané z prstu :D Ale vážněji, dokud to ofic neoznámí sony tak jsou to vždy jen fámy a přání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Od posledni fami ze mel byt AC Black Flag a vypadalo to uz na 95% ze bude a hodily tam dalsi Indie hovadinu neverim nikomu a nicemu a podobne diskuze ze udajne bude ....velke h.ovn. Az to bude ofic od Sony muzeme se o necem bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Magicka 2 a The Walking Dead Season Two ma byt pre ps4 ..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 jojo taky vím o Magicka a TWD - btw já zas četl že bude Watch Dogs... super zrovna když jsem si ho koupil jsem si říkal, ale pak jsem si uvědomil že tohle je Sony a ne Mrkváči :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 V Asii dostanou Thiefa na PS4, takže je jasné že i Evropa dostane nějaký AAA titul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 To bych nerekl, ze je to jasne. V Asii uz taky pred jakou dobou dostali tusim KZ Shadow Fall a my nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Jo TWD a Magicka jsou už jistý. http://www.zing.cz/novinky/29269/oznameny-listopadove-hry-zdarma-s-ps-plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Tady mate ty vase Watch Dogs, Hardline a nevim co Thiefy ho.vn. hovn. Sony se opet a zase predvedla uz asi po 15 hlavne vsude prohlasuji v jakem jsou zisku a zakaznici jim nestoji o 1 AAA hru za rok chudaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Nenadávej, já jsem velmi spokojený, TWD jsem si chtěl asi tisíckrát koupit, ještě, že jsem to neudělal! Jsem hrozně rád i za magicku, vypadá hodně zajímavě! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Kam az v tomto hnoju chcou pokracovat....TWD sakra není hra, ale (ne)interaktivni animák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 No TWD je rozhodně skvělá hra. Akorát jsem jí už jako většinu her od Telltale projel na počítači :D Možná akorát kvůli trofejím si to zopakuju. Každopádně, kdo má rád interaktivní hry, nebo seriál TWD a pořád to nevyzkoušel, tak ho to určitě potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 TWD paráda. Jinak Season 1 byla někdy v PS+? Nechci začínat 2. sezónu bez toho abych dohrál tu první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 TWD paráda. Jinak Season 1 byla někdy v PS+? Nechci začínat 2. sezónu bez toho abych dohrál tu první. nebyla a hrát s2 před s1 nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Nenadávej, já jsem velmi spokojený, TWD jsem si chtěl asi tisíckrát koupit, ještě, že jsem to neudělal! Jsem hrozně rád i za magicku, vypadá hodně zajímavě! :) Chces me nasrat...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 1. sezóna TWD byla v PS+, ale mám dojem na PS3 což samozřejmě nevadí pokud PS3 máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Nebyla je to zamer aby jsi si koupil jednicku ;) za me spokojenost... Ja vicemene kupuju vsechny hry co vychazeji...takze aaa titul je me aj tak k nicemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Každopádně pěknej výmrd s tou s2. Teď si všichni musej koupit s1, aby to mělo smysl hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Divný já hrál 1. sezónu na PS3 a 100% sem jí nekupoval,že by asi teda nějaká akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Ja mam odehrany obe sezony na PC, tak si S2 dam na PS4 jen kvuli trofejim. Kazdopadne souhlasim s tim, ze bez S1 to nema smysl hrat, ujde vam spousta souvislosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 No, samozřejmě, že by bylo lepší začít S01, aby jste věděli něco o příběhu, protože ten je skvělej, ale jinak to moc nenavazuje. (Do s02 se z jedničky dostane jen hrstka vedlejších rozhodnutích a ty nic neovlivněj.) Stačí si přečíst někde na netu zkrácené shrnutí z 1s. Z 1 se tam ukážou akorát 4 postavy a z toho 2 jen na začátku. Rozhodně to alespoň zkuste pokud váháte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Já su spokojený. Magicku jsem chtěl brát a wd1 jsem dohrál na ps3, takže druhou serku rád dám na ps4 :D Pokud bude ještě nějaký fajný indián, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 No a těm z nás, kteří mají i Xone to může být jedno, protože tento měsíc je v goldu jak na Xone tak na X360 TWD S01, takže si ji zahrajeme tam a s dvojkou budeme pokračovat na PS4 :cheesygrin: Jinak opět PS komunita nezklamala, máme tu další měsíční příval PSN her a opět již obligátní diskuze o tom, kdo je spokojen, kdo není, jestli tam mohlo být větší ho*no anebo už tam větší ho*no je .... no prostě ohraná gramofonová deska, která fakt neomrzí :roll::roll::D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.