nepster

PlayStation®Plus

1 570 příspěvků k tomuto tématu

Těžko říct, jak to mají nastavený. Jestli je to i pro ty, co v minulosti PS+ už měli, tak je tam třeba nastavená nějaká lhůta od skončení posledního pluska (např. víc jak 1 rok). Jestli trial nebo placený je myslím jedno, prostě jsi ho měl.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!


Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.


Přihlásit se