lostkojot Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Safra :-) to se moc na vánoce nepochlapili.... obrovská vánoční nadílka :-) drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Ahoj podla Vasich skusenosti, opakuje sa lepsia cena PSN uctu cca okolo 999 Kc vo "vianocnej akciovej ponuke" v PS store? Minuly rok tam tusim bol zaradeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Jestli myslíš nějakou akční nabídku ročního předplatného PS+, tak ta byla na EU storu naposledy snad před 3-4 rokama, od tý doby ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Ahoj jj myslim tym predplatne PS+ v EU storu, mam zato, ze minuly rok to bolo pod 1000 Kč :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Ano to sice bylo ale pouze pro ty co nikdy PS+ neměli. Byl to tah SONY jak nalákat lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Ajo, na to jsem zapomněl, ale díky Saixxově připomínce vím i proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Zdar jen informace ,ve storu ke stažení trial verze call of duty infinite warfare až do 20.12.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FenixDC Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Na store je aktuálně členství 12 měsíců za 1039,--Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 ja teda vidim 1299 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FenixDC Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Teď jsem si ho za tu cenu koupil. Odesláno z mého GT-N7100 pomocí TapatalkJe tam položka s 20% sleva Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Akorát, že to je zase jen pro prvničky viz pár postů výše. Sleva na první dávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FenixDC Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Nemyslím si, že to bude jen pro nováčky. Ja už jsem členství jednou měl, ale už mi skončilo (loni). pilulkin reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Tož to je jen pro ty, co ho momentálně nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky_CZ Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Netušíte někdo prosím, proč mi to píše Not available for purchase a jako důvod You already own PlayStation Plus? Problém je v tom, že PSP nemám a nikdy jsem ho neměl zaplacený - jen jsem měl cca před měsícem trial PSP na dva dny (zadarmo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Těžko říct, jak to mají nastavený. Jestli je to i pro ty, co v minulosti PS+ už měli, tak je tam třeba nastavená nějaká lhůta od skončení posledního pluska (např. víc jak 1 rok). Jestli trial nebo placený je myslím jedno, prostě jsi ho měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky_CZ Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 To mi hlava nebere, jak můžou dát na stejnou úroveň trialku a placenou verzi... Nejdříve mi něco nabídnou zadarmo na zkoušku a když to využiju, tak jsem po zásluze potrestán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 jj, jsou to pasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 Víte kde se dá sehnat levnější ps+ na celej rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 sleduj http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-plus-365-day-subscription/# dokud tam nevyskočí nějaká akce, občas jak píšů kolegové nade mnou bývají ceny pod litr atlas_jakub reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2017 nové plus hry ode dneška https://blog.eu.playstation.com/2016/12/28/this-war-of-mine-the-little-ones-day-of-the-tentacle-remastered-hit-ps-plus-in-january/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Nové PS Plus hry na únor: LittleBigPlanet 3 a Not A Hero https://blog.eu.playstation.com/2017/02/01/littlebigplanet-3-and-not-a-hero-are-your-playstation-plus-games-this-february/ MrBardys reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 Hra Not a Hero je i zadarmo drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 No zatím to začíná vypadat, že čím dýl SONY ty hry oznámí, tím ,,větší'' pecky to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Tak museli s nabídkou přitlačit, aby si i majitelé PS4 PRO přišli na své Kinimod84 a SAIXX reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 To snad aby jsi snad vybalil i tu limitovanou PRO ne [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.