Manoust Odesláno Únor 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 27, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2019 trosku jsem cekal 3 hry, kdyz jiz nejsou ps3 a vita k dispozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2019 Duben mne potěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 27, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2019 The Surge je cool na prvni dohrani. Kónana nefim. asik pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Březen 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2019 Zeptám se panstvo, Conan je MMOčko? Nikdy jsem se o něj moc nezajámal, jen sem tam něco slyšel.. Surge se mi znechutil když jsem viděl cutscenu jak do borca navrtavají ten skelet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 28, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2019 " Conan Exiles si můžeme zahrát i v multiplayeru. Stačí si vybrat PvE nebo PvP server a o kolegy už není nouze. Na každém serveru však začínáme od nuly, což vzhledem k ne zrovna rychlému vývoji postavy a vybavení není dvakrát lákavé " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2019 Tak květen slabota dle méhohttps://blog.eu.playstation.com/2019/05/01/what-remains-of-edith-finch-and-overcooked-are-your-playstation-plus-games-for-may/ https://youtu.be/1euej-q61ZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2019 Ale joooo, Perrek rikal, ze Edith Finch je pronadsuper, tak jsem rad, ze to nemusim kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2019 Martinoslav, uvědomuješ si, jakou kletbu jsi vynesl nad Edith Finch? Víš že perrek rozumí hrám jako perrek hrám? Ale vážněji, taky zkusím, ale overkuked dám do knihovny a z tama asi nevyleze Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 1, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2019 Kéž by byl čas hrát hry z Pluska:) Nechám na herní sucho po vydání ps5 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2019 Zdenislave, kdyz ja mam tenhle typ her rad, takze je mozny, ze tentokrat mel Párrek pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2019 Overcooked je SUPER!. Skoda, ze nejde u nej platina... a ze uz ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Květen 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2019 Zdravím,už víte někdo jaké budou hry na ps+ v červnu zdarma ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 27, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2019 Většinou to oznamují poslední středu v měsíci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Tak tu máme oznámeny hry na červen https://blog.eu.playstation.com/2019/05/29/sonic-mania-and-borderlands-the-handsome-collection-are-your-ps-plus-games-for-june/ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Květen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2019 super toho Sonica jsem si chtel objednat,ještě že jsem to neudělal ale ta krabičková verze je asi náká vylepšená,ale neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 červenec je na draka lostkojot, Martinoslav a Hermik reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 dobry joke teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2019 Ja jsem spokojen, Horizon jsem chtel poridit pry syna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2019 Takže teplí herci co padají + auta z telefonu ... yay, Sony válí! ... měli by to PS+ zdražit s tou nabídkou her co nám cpou poslední dobou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Změna, místo psa ditrojt https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-meni-nabidku-playstation-plus-pro-cervenec-bude-dostupna-hra-detroit-become-human-4m8t SAIXX a eRik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Super, na detroit jsem cekal eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 Ditrojt bude deluxe edica s heavy rain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2019 No jako čokl mě osobně nevadil ale tohle mi nevadí už vůbec [emoji16] takhle by Sony mohlo překvapit častěji EDIT : jen škoda že Heavy Rain v plusku byl takže taková trošku zbytečnost v podobě Deluxe... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.