Hermik Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Též to mám zablokované to U4 a to jsem nedal ještě vložit do knihovny. Nevíte proč? nebylo to už v plusku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prikryl.michal Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Máte Uncharted 4 v knihovně 2x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Mam ho v knihovne 2x. 1x Multi a 1x obyc (ale z placky) Dal jsem tahat Multi s tim, ze nejdriv Single... ale ikonku mam stejne multi. Tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Kde najdu prosím knihovnu v prohlížeči? nemám teď dlouhodobě přístup k psku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 7, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 @Hermik https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/how-to-check-playstation-store-transactions/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Ale stejne je to divny... Ted mam v sekci PS+ U4 Unvailable for purchase... ale kdyz jsem si spletl tydny a hledal to uz minule utery, tak jsem to mel normalne k dispozici za 499 Kc.. (to by melo byt stejne, ne?) Jde mi o to, kde mam jistotu, ze tu hru budu mit k dispozici ke stazeni take pristi mesic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Uz je to spravene. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prikryl.michal Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Neni ja mam zas unavailable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Já měl normálně free download, pak se mě to zeptalo jestli dřív tahat singl nebo mulťák (dal sem singl) a valilo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2020 Jj taky to mam furt unvailable. Ale je divny, ze kdyz jsem z knihovny dal tahat ten single z multi, tak mi na mail prislo potvrzeni o nakupu U4 digital za 0.00 Kc. Stejne jako to chodi kdyz si clovek aktivuje hru z pluska... Kazdopadne, stazeno mam a jede to. Ale v krame vidim porad unvailable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prikryl.michal Odesláno Duben 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2020 Mam to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufety Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2020 Zdar,jde vám přihlásit na playstation score v mobilu nebo v noťasu? Me to porad píše: A connection to the server cloud not be established Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2020 Mne funguje bez problémov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 11, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2020 Taky mám přihlášení v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2020 Mne to neslo vcera kolem 13h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2020 Špekulace Jinak do 10.5. na storecku pro všechny zdarma hra pac-man championship edition 2 SAIXX, lostkojot a biggerg reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Špekulace sa nepotvrdili. Bude farming simulátor 19 a cities skylines Po delší době něco co nemám, bo to jde totálně mimo mne mirai_trunks a biggerg reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Koukám že Sony fakt nechce už vůbec s xboxem bojovat co se týče her v předplacených službách... na jedné straně je RDR2, Nier apod. a na 2. je hromádka hnoje měsíc co měsíc biggerg a lostkojot reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 29, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 V tomhle případě ale doslova [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Porovnáváš hrušky s rohlíkama. Když už tak uveď hry co jsou v goldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Prej Darksouls a Daying Light a von je tam malotraktor. Sony se vytáhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 jop srovnavat gejpass a ps plus? Sluzba vo je 2x drazsi a jeste jina cilofka:)) liborpoulik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Duben 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 Tak kdyby něco Sony mělo .. PS now nepočítám, to si může platit jen blázen ( To je jak Stadia )... navíc momentálně při placení 20kč/měsíc lepší služba není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2020 gejpas za 20?kde?:) ja predplatil ps now za 30 liber na rok. je tam dost her na ps4 co jdou stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2020 Budú aj nejaké 2 hry zadarmo v tomto home?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.