okajos Odesláno Květen 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2020 myslíš toto? Společnost Sony totiž oznámila nové PS Plus hry pro květen 2020, mezi kterými si jistě vyberete. Čekají nás totiž zcela zdarma hned dva tituly, a to Cities: Skylines a Farming Simulator 19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2020 Myslím tie 2 hry čo dali pre koronavirus žeby ľudia ostali doma teraz boli Stay home and play free 'Uncharted,' 'Journey' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 4, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2020 Co zkusit napsat na SONY? Tady to nikdo z nás vědět nebude a hlavně to nemá žádnou spojitost s hrami na PS+ [emoji6] biggerg reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2020 Pro cities skylines jsou na storu zdarma tři dlc - Carols, Candles a Candy, pak Pearls from the East a eště aj zelený sen všech ekoteroristů - Green Cities Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2020 Tak prvá hra PS Plus jún : Call Of Duty wii https://gamesite.zoznam.sk/playstation/ps4/novinky/40035-junovy-ps-plus-sa-bude-niest-v-znameni-druhej-svetovej-vojny-a-zastrielame-si-uz-zajtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Květen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2020 Pro členy PS Plus už je Call of duty ke stažení. https://store.playstation.com/en-cz/product/EP0002-CUSA08630_00-CODWWIITHEGAME02?emcid=pa-st-233073 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2020 Další hra pro červen by měla být SW Battlefront2 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 27, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2020 double shooter? hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Květen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2020 Takže potvrdené SW battlefront 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 Na červenec to bude NBA 2K20, Rise of the Tomb Rajder 20 eajr celebracijon a Erica lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 Vsecko jsme hrali a basket nemusim, ale co uz:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 Erica je nějakej walkin simulator či co... Za mě nic zajímavého. Laru mám dohranou dvakrát. Basket mě neba...Ale pořád čuju lepší nabídku jak na božském X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 Erika je interaktivni film. stoji to za instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 29, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 A ja si rad dam i ten basket, za me supr trupr mesic SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 29, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2020 No jako já netvrdím, že špatný nebo dobrý ale jestli je teda to ,,výročí" tak mohli trošku učůrnout víc NBA tu už jednou gratis díky chybě SONY bylo, Laru má každej správnej pubertální+ lofasník projetou a Ericu osobně neznám takže neřeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Červenec 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2020 Že by ? https://gamepress.cz/odhaleny-srpnove-hry-pro-predplatitele-ps-plus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 27, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2020 No neee že by, ono to je fakt ofiko [emoji846]https://blog.playstation.com/2020/07/27/ps-plus-games-for-august-announced/ CoD mně osobně z těch starších dílů neurazí ba naopak Hermik a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2020 Za mne září nepovedené https://blog.playstation.com/2020/08/26/septembers-free-ps-plus-games-pubg-street-fighter-v/ lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 26, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2020 No fuj [emoji849] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2020 Konečně něco co jsem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 30, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2020 NFS Payback a Vampyr :/https://blog.playstation.com/2020/09/30/need-for-speed-payback-and-vampyr-are-your-ps-plus-games-for-october/ Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2020 u teho paybacku máš chybu, je to nfs paypal [emoji3] EDIT@SAIXX - ty si v*l [emoji23] Hermik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2020 Vampyr je nahodou dobra Soulslike hra. s pridanim story ultra ízy modu i Mandazz friendly takze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2020 mirai_trunks a Hermik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrakeZ Odesláno Listopad 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2020 Ahoj, předem se omlouvám, že pokládám dotaz, který se zde již určitě řešil. Nicméně nějak nejsem schopný najít kompletní odpověď, vždy pouze části, budu tedy rád, když mi někdo poradí. Mám objednáno PS5 a bude to můj první PlayStation. Chci si koupit PS+ a koukal jsem, že na eBay jsou ceny ročního předplatného pro US region skoro poloviční. Pokud jsem našel správné informace, tak bych si musel založit PS účet pro US region a kupovat pak už jen hry a předplatné pro US? S tím, že region už by mi pak nešel nikdy změnit a když bych chtěl na CZ v budoucnu, musel bych si vytvořit nový účet? PS5 asi nebude region free, co? Nicméně zajímá mě, jaká omezení bych měl, pokud bych využíval účet s US regionem. Mohl bych využívat češtinu ve hrách? A co krabicovky koupené zde v ČR, mohly by mít nějaký problém se spuštěním? Dělají se nějaké krabicovky, které jsi fixnute pro konkrétní region? Měl bych s tím tedy nějaké problémy? Jde mi o to, zda si tedy vytvořit účet s CZ nebo US regionem. 1200za PS+ CZ mi na rok přijde v pohodě, ale pokud bych neměl u US účtu žádná omezení, nač pak platit zbytečně dvakrát víc. Ještě jednou se omlouvám za začátečnický dotaz, ale všude nacházím různé střípky a nemůžu najít ucelenou odpověď. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.