Qudrist Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Ahoj,mám prosím dotaz,mám na ps4 US ůčet a chtěl jsem si vyzkoušet ten 14dennní free PS+ ale chce to po mě vyplnit platebni udaje ale píše mi to pořád špatné číslo kreditky mám debitni mastcard od CSOB.Chci se zeptat když si koupím přes paypal kredit 50dolaru a koupím si ten roční PS+ bude to chtít po mě zase ty informace o kartě nebo ne.Případně mě prosím poradte jak na PS+ na americkém US ůčtě jestli ho někdo máte.Děkuji za odpověd a věřím že to bude informace potřebná i pro více uživatelů :-) Na US ucte ten 14dnovy trial bohuzial nevyskusas, nato je potrebne tam zadat udaje karty a kedze US store nepodporuje ziadne ine kreditky tak to jednoducho nevyskusas. A funguje to tak mas dve moznosti: bud si kupis priamo ps+ kartu napr. na amazon.com (pozor musi to byt digi verzia karty lebo su aj normalne a to zasielaju postou) oni ti potom poslu kod tej karty do mailu a ten kod zadas v US ps store (uplne na konci menu obchodu je redeem kod tam sa to zadava) a druha moznost je ze si kupis kartu s kreditom tiez digi verziu, poslu ti kod do mailu potom v nastaveniach v penazenke das ze chces dobit penazenku dobije sa ti o taku sumu aku si si kupil kartu a potom za tie love vies v ps store nakupovat ...cize kupis si napr. ten ps plus .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Zdravíčko pánové, chci se zeptat jak je to s tou 14 dení verzí zdarma. Někde jsem četl, že musíš nejdřív zadat údaje o platební kartě a já se ptám proč? Je to přece 14 dní zdarma? Nebo to znamená, že 14 dní zdarma, ale potom si musím koupit minimálně na měsíc? To trošku postrádá logiku. Tu verzi si přece chci jen vyzkoušet, abych se rozhodl jestli si ji koupím ne ji hned "kupovat" A druhý dotaz, můj kolega si koupil PS3 a má k ní 30 dní zdarma. Dostal kod. Musí takjy zadávat údaje o kartě a nebo stačí jen zadat kod? A porč vlastně chtějí ty údaje? PO těch 14, nebo 30 dnech mi stáhnou peníze za měsíc? Nějak jsem to nepochopil a nikde jsem nenašel patřičnou odpověď. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Lidi nemam ted plusko. Tak sem si udelal novy ucet protoze chci hrat bf4 online. Chce to po me udaje o karte. Kdyz je tam dam , tak mi to rekne ze to nejsou platne udaje.... Tak to nejak nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Mas ji aktivní pro platby na internet? Zavolej do banky a zeptej se a taky nesmis mit limit 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Mas ji aktivní pro platby na internet? Zavolej do banky a zeptej se a taky nesmis mit limit 0. No mam normalni s ni platim na mai uctu... Nejde tam kdyztak zadat nejaka vymyslena?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Nejde protoze to overuje,staci aby jsi mel na karte limit 0 pro plarltby na internet a uz to hlasi chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Zdravíčko pánové, chci se zeptat jak je to s tou 14 dení verzí zdarma. Někde jsem četl, že musíš nejdřív zadat údaje o platební kartě a já se ptám proč? Je to přece 14 dní zdarma? Nebo to znamená, že 14 dní zdarma, ale potom si musím koupit minimálně na měsíc? To trošku postrádá logiku. Tu verzi si přece chci jen vyzkoušet, abych se rozhodl jestli si ji koupím ne ji hned "kupovat" A druhý dotaz, můj kolega si koupil PS3 a má k ní 30 dní zdarma. Dostal kod. Musí takjy zadávat údaje o kartě a nebo stačí jen zadat kod? A porč vlastně chtějí ty údaje? PO těch 14, nebo 30 dnech mi stáhnou peníze za měsíc? Nějak jsem to nepochopil a nikde jsem nenašel patřičnou odpověď. Díky Pokud má kolega kód, tak by to po něm kartu chtít nemělo, ale ruku do ohně za to nedám;) A proč to tak mají nastaveno u těch trialů na storu? Tak je to u spousty služeb, kde je nějaký trial zdarma, že musíš zadat kartu. Prostě něco jako "zadarmo" neexistuje, vždycky je to něco za něco. Konkrétně u toho pluska je ve výchozím stavu nastaveno, že po skončení předplatného/trialu se ti plusko automaticky obnoví, tj. strhnou se ti peníze z peněženky/karty. Musíš si proto hned po aktivaci pluska zrušit jeho automatickou obnovu. No a to je taky patrně ten důvod, proč po tobě chtějí zadat kartu viz příspěvky zde na fóru typu "pomoc, strhli se mi peníze za plusko, který jsem si už nechtěl obnovovat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Je to pro ujisteni ze to nebudes zneuzivat -..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Dobrá, takže já si stáhnu tu trial verzi, zadám platební údaje, ale zruším automatické stahování. Tím pádem si tedy tu 14 dení verzi vyzkouším zadarmo...píšu to správně? Já to prostě chci jen zkusit nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Automaticke obnovovani mas na mysli ne automaticke stahovani. Pak tam budes mit kreditku ale nebude ti to objednavat nic bez tveho "svoleni" jakoze musis tu platbu zadat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Přesně tak. Ono tě to na tu automatickou obnovu při aktivaci pluska i upozorní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 A druhý dotaz, můj kolega si koupil PS3 a má k ní 30 dní zdarma. Dostal kod. Musí takjy zadávat údaje o kartě a nebo stačí jen zadat kod? Teď se na to někdo ptal v jiným vlákně, že to po něm chce údaje o kartě. Takže PS plus zadarmo nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Ono to je zadarmo je to tam kvuli tomu aby jsi si nedelal furt novy ucty a nemel tak free PS+ ale jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 A jak mi zadávání karty zabrání v tom, abych si každých 14 dní nezaložil novej účet a na něm si aktivoval ten 14 denní PS plus trial ze storu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Nebo to tam je proto, že když to zapomeneš deaktivovat, tak ti to prodlouží ps+ o měsíc za 180Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Jakmile si jednou aktivuješ 14 denní FREE PS+ trial, pro danou konzoli ti zmizí z nabídky, anebo skončí hláškou "Unavailable". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Jakmile si jednou aktivuješ 14 denní FREE PS+ trial, pro danou konzoli ti zmizí z nabídky, anebo skončí hláškou "Unavailable". To platí pro jeden účet. Pokud si založím novej, tak by to mělo opět jít. A omezené konzolí to určitě nebude, vždyť si to plusko můžeš aktivovat v storu přes PC, stejně tak si přes PC založíš PSN účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Asi tak ze te to nepusti protoze ta karta uz byla na jinym uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 A ono existuje nějaké omezení, že můžeš platit jednou kartou pouze na jednom PSN účtu? A i kdyby, tak údaje o kartě můžeš přece po aktivaci pluska z účtu zase smazat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 To platí pro jeden účet. Pokud si založím novej, tak by to mělo opět jít. A omezené konzolí to určitě nebude, vždyť si to plusko můžeš aktivovat v storu přes PC, stejně tak si přes PC založíš PSN účet. Ale počet účtů na jedné konzoli je omezen, a pokud bys po zaplnění slotů začal odmazávat účty, ztrácíš tím možnost hraní her, které jsou/byly na ten účet vázané. Nevím, za cenu ročního PSN účtu ve slevě by mi takové šaškaření příšlo směšné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Když se mluví o těch slevách, nevíte zda nějaké budou na roční ps+ ? A když je tak o kolik ? Chci to od září, budou totiž už AAA hry na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Chce to tu kartu k aktivaci free PS+ pokud si ji uz takhle pouzil tak te to nepusti jako kartu to tam muzes mit ale free PS+ uz ne. Co je na tom tak tezky pochopit -..- Ze by sis kvuli 180 kc zarizoval novou kartu je nelogicke proto to tak maji. Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Když se mluví o těch slevách, nevíte zda nějaké budou na roční ps+ ?A když je tak o kolik ? Chci to od září, budou totiž už AAA hry na ps4. Nedávno na to někomu odpovídali na blogu a prý se v nejbližší době nic nechystá. Já mám předplaceno do ledna 2015, tak snad se do té doby nějaká akce objeví:) Chce to tu kartu k aktivaci free PS+ pokud si ji uz takhle pouzil tak te to nepusti jako kartu to tam muzes mit ale free PS+ uz ne. Co je na tom tak tezky pochopit -..-Ze by sis kvuli 180 kc zarizoval novou kartu je nelogicke proto to tak maji. Tak to jsem netušil, že to je omezeno nejen jedním PSN účtem, ale i jednou kartou. Každopádně pokud máš v rodině hodně karet, tak to nějaký ten měsíc free pluska hodí:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 zadny omezeni pres kartu neni, muzem na danem ucte pouzit kolik chces karet. Takove omezeni by byla blbost,protoze karty expiruji a je potreba je menit. Ja uz na svem ucte pouzil dohromady 7 ruznych karet ps3 a na ps4 jsem minuly mesic menil expirovanou kartu a vse v naprostem poradku. Stejne kvuli 108kc/mesic (1299/rok) takhle blbnou, to pak nechapu,kde dany clovek vzal na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 V červnu Pixel Junk Shooter 1+2 na ps4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.