miz012 Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Star Wars Battlefront II 2 - The Last Jedi Heroes PS4 $ 1.09 https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-addons-season-passes/star-wars-battlefront-ii-2-the-last-jedi-heroes-ps4 Funguje i na CZ uctu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Ahoj, koupil jsem si to v PS store jsem použil kód ale nikde nevidím že si to můžu stáhnout. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Nemáš to v Library (knihovně) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 V knihovně to nemám ale jak koukám byl jsem moc rychlý a toto je DLC, předpokládám že až budu mít tuto hru tak se mi objeví i to DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 V knihovne to taky nemam, pocitam, ze to bude ve hre v nejakem lootboxu... Puvodne jsem to kupovat nechtel (a dokonce zvazoval deluxe edici). Ale pry se daji vsechny upgrade z deluxe nahrat i s obyc verzi... ale prave u toho dlc maji napsano, ze je to ciste pro majitele deluxe, takze toto asi nahrat nepude. Proto jsem to vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Zdravím, nesetkal jste se někdo někde s možností výměny PS4 Slim za PS4 Pro s doplatkem u nějakého prodejce? Jestli to nějaký obchodník někde nepodporuje třeba? Že by se sfouklo jednou ranou prodej PS4 Slim a rovnou nákup PS4 Pro asi hloupost co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Tak JRC ma tusim i vykup. akorat cenove se to nevyplati nejspis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 To je fakt a vykupujou prave i konzole. Na vykup se to uplne mevyplati, ale kdyz beres neco rovnou na protiucet, tak to docela jde. Kazdopadne JRC ma jedny z nejvyssich cen noveho zbozi, tak si to radsi dukladne spocitej, jestli se ti to vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 V JRC konzole uz nevykupujeme mirai_trunks a tofi reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 14, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Ok, tak nic ale vykupovali jste, a popri to romeno a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Ja mam PS4 Slim presne rok, myslel jsem prave jestli by se to nenechalo nekam odnest prihodit treba 3.000 a odchazet s PS4 Pro. Simple as that ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Za použitý slim ti nikdo nedá třeba 5800 tak aby jsi měl za 3000 pročko, použitý slim má cenu třeba 4500kč, cena přiv výkupu je navíc vždy znatelně nižší než kdyby jsi konzoli prodával samostatně, takové podmínky nelze očekávat nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 jj v JRC uz neberou, ale co vim, tak SLIM stejne nebrali ;) Brali klasicky stary za 3000... taky uz je to pro me pase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 na bazosi nebo aukru se SLIM500G za 4500 da prodat, (osobni zkusenost nedavno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohbar Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Ja osobne prodaval v K mobilu na Mustku a slo to jak po masle. Daji se zjistit i vykupni ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 To je fakt a vykupujou prave i konzole. Na vykup se to uplne mevyplati, ale kdyz beres neco rovnou na protiucet, tak to docela jde. Kazdopadne JRC ma jedny z nejvyssich cen noveho zbozi, tak si to radsi dukladne spocitej, jestli se ti to vyplati.A nejnižších výkupních :-) prodávají to za 2000 a me nabídli 1000 když jim to tam nechámJa to chápu, kapitalismus, chamtivost a náklady na zaměstnance jsou 500.000/rok tak někde se to vydělat musi aby se jeste vydělalo...Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Zdravím, neměl by někdo přístup k PSN US kuponům? Mám US verzi Dark Souls 3 chci DLC, který mi ale taky pojede jen americký. DíkySent from my Pixel XL using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Kup na Amazonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Díky za odpověď, ale tam se musí šaškovat s adresou atd.Sent from my Pixel XL using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Staci tam zadat jakoukoliv US adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 kup na g2a.com paypal berou take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Díky za tip, zkusím Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edit: Díky moc, vůbec jsem o tomhle nevěděl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Takt to vypadá že: Mass Effect™: Andromeda je dnes na PS Store zdarma, aspon se to tak tváří při nákupu, ale nevím jestli nejde jen o ten 10hod trial, který je tam už od loňska. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Tak jsem se taky podíval a taky ho mám free tak kdyžtak někdo dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 23, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Take zdarma, o trialu jsem nenasel ani slovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.