Moderators romeno Odesláno Listopad 23, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 V 21. 11. 2022 at 9:22, miraj napsal: Asi neexistuje nějaký způsob, jak koupit předplatné PS nyní ve slevě a dát ho jako dárek až k Vánocům? Bohužel nejde. Před hodinou, miz012 napsal: Jj vratil jsem obyc Ghostwire a vzal Deluxe. A treba AC Ragnarok edice za 349 je luxus. Ta cena AC ragnarok smrdi tim, ze to pujde do PS+ extra co nevidet bych rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 Obyč ac váhala tam už tuším je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 i FC6 za 350 bude co nevidet v plusku, ale za ty prache adik muze i lezet v šuplíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 Já furt nevidím význam brát Deluxe Dušíhodrátu...Sada skinu u takové hry nepřináši defakto žádnou hodnotu navíc a už jen kuli obalu bych volil obyč verzi. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 23, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2022 Taky jsem resil obal... ale ten Deluxe je pro me hezci - navic neni ENG / PL ala zakladni verze, ale ciste ENG. Distributor ma asi jinou verzi, pac EAN je prelepeny jinym stikem a na obalu je klasicka bila lepka s popise (jak to miva Cenega tusim). FC6 jsem bral ultimate za 1500 v akci Ale zvazuji GOLD do sbirky - ten prebal se mi libi vic AC mam D1... a R mam taky dokoupeny v krabicce s bonusama, takze na tuto RE edici kaslu (asi)... Max vemu na XSX Skoda, ze v te RE neni Ultimate verze - chybi mi DLC, ktere mela jen alza v Drakkar edici - a je prave soucasti Ultimate Ted jeste doresit dilema, jestli si nechat Gotham Knights Special Edici (se steelcase) a nebo si dost doplatit na Deluxe edici (se season passem) a kartama v Alze... s garanci ceny vyjde na 1799. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Listopad 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2022 Osmnact stovek za Gothaj? mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dipus Odesláno Listopad 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2022 Víte někdo prosím, jak získat 25% slevu Black Friday na celoroční Playstation Plus Extra až po tom, co mi vyprší aktuální? Mám teď Essential a slevu mi to nabízí jen na zbývajících 24 dní - https://prnt.sc/qo3PvHuCyBD7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 26, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2022 Když vyprší akce, tak je po slevě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 29, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2022 Není to tak úplně akce a už to nějakou dobu nesleduji, ale PS5 normál skladem ke koupi, pospíšil bych si, před vánoci to zas bude mizet, kdo ještě váhá https://www.smarty.cz/PlayStation-5-FIFA-23-Hra-p127190 https://www.smarty.cz/PlayStation-5-God-of-War-Ragnarok-hra-p130398 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrHoro Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Playstation Plus je teď za 785,- na rok. Do 23.12.2022 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 V 29. 11. 2022 at 11:20, romeno napsal: Není to tak úplně akce a už to nějakou dobu nesleduji, ale PS5 normál skladem ke koupi, pospíšil bych si, před vánoci to zas bude mizet..... Už to není tak horký zboží....už je to všude dostupný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 20, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Js myslim, ze dostupnosti pomohlo to lehke navyseni ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Ještě by bylo dobré podotknout, že to platí jen pro ty co nemají předplatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 20, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 To se asi ani podotykat nemusi, to je tak vzdycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 Ne každý to ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 20, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2022 liborpoulik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 11, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2023 https://www.czc.cz/playstation-5-god-of-war-ragnarok/358552/produkt?gclid=CjwKCAiA2fmdBhBpEiwA4CcHzc6ZWxJk19Nc1KuUEx_yMswCf22pZO3R7lzSUXhVmmlEuLzh2Iw5TxoCTuoQAvD_BwE po odecteni ragnaroku jsme na Msrp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 No odečtení Ragnaroku...Co sleduju bazary a fb marketlace, tak tyhle kódy se prodávají max za 8 kil a to musíš mít štěstí na kupce, ale jooo každá kačka dolů z pořizovací ceny je dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 12, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2023 tak cena ps5 je 14500 ofiko, takze tak nejak plus minus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Květen 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2023 Je 25% sleva na členství. PS plus extra tak vychází místo 2600 kč na 1950 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 14 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14 https://www.smarty.cz/Aliens-Dark-Descent-PS4--4p99761?utm_campaign=Hry+pro+PS4&utm_content=164071&utm_medium=product&utm_source=heureka.cz&hgtid=556405c8-a00c-4599-9037-a63bf8f1da0e todle prijemna hra za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.