tofi Odesláno Září 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2016 Doom na ps.storu za 1899 :-) a v Tescu za 699,- Kruta: u toho Dooma došlo k přecenění, takže ta cena platí všude -> http://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/doom/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Září 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2016 Na PS Store: The Last of Us Remaster jako Deal of the Week za 409,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 Pokud si chcete zahrat Call of Duty Remastered single mate moznost gratis po dobu 30 dni, podminka je predobjednavka jedne z drahsich verzi hry. Prisup ke hre bude 5.10. 2016 Me to prijde super single zdarma a jakmile dohraju predobjednavku zrusim. https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/call-of-duty-infinite-warfare-legacy-edition/cid=EP0002-CUSA05282_00-CODIWLEGACY00001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 Tak si dej majzla, protoze tam pisou, ze ti ihned strhnou prachy z uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 Ted jsem si toho taky vsiml, ale diky za upozorneni!! Prislo mi to nejak velmi podezrele, no to bych si vydelal teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2016 Na Storu k vyzkouseni demo hry Outlast 2 vyborna hororova atmosfera . Nedoporucuji hrat v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Zaklínač 3 - DLC O víně a krvi - Limitovaná edice - 359,- Kč -> https://www.exasoft.cz/ps4-zaklinac-3-divoky-hon-o-vine-a-krvi-_d163282.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 http://www.herni-svet.cz/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-edition-ps4 Herní svět má skladem Rise of the Tomb Raider na PS4. A ještě je to nejlevnější:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Ač někteří jsou proti Originálky.cz tak ti mají dokonce snad pod 1399. Nicméně já mám za 1439 v Surtep s osobním odběrem zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Já objednával za 1279:) koukám již není a je dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Tak to potom jo [emoji6] no za tu cenu pokud je to s artbookem tak fakt super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Proti Originalky.cz? Procpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 před 3 hodinami, Romix napsal: Proti Originalky.cz? Procpak? treba protoze jsou obaly v polstine, takze neprodejne napr. v JRC nebo na Aukru https://www.originalky.cz/forza-motorsport-6-xone-p69297/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 tak osobně jsem neměl s originalkama jediný problém a pokud někdo neumí číst popisky je to spíš jeho chyba. Víc mi vadí obchody, které jazykové verze ani neuvádějí pilulkin reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 pokud vim Mandaz,tak ty jsi v dobach ps3 nenavidel originalky:) Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Jaj vidíš, jednou mi poslali bazarovku jako novou a jednou bazarovku bez manuálu a krabky skoro jsem to už zapomněl, ale poslední dobou se zlepšilli, alespoň u mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Tak originalky mají dokonce za 1259,- https://www.originalky.cz/the-rise-of-the-tomb-raider-20-years-celebration-ps4-p75938/Anglický obal i manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 PS4 1TB Slim + FIFA 17 + Dualshock - 9390,- Kč - ODKAZ Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 Já přidávám nové ceníky pro PS4, kde jsou docela i zajímavé bundly, nákupní ceny psát nebudu, píšu jen doporučené ceny, takže v případě některých obchodů bude cena určitě klidně o 500 Kč nižší. PS4 Pro černý 1TB - 10 990 Kč (prodejní cena tak 10 490 Kč ve většině obchodů) PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+DS4 zdarma - 9 590 Kč PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+3 hry (Uncharted 4, DriveClub, Ratchet&Clank) - 10 090 Kč PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+3 hry (Uncharted 4, DriveClub, The Last of Us) - 10 390 Kč PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+hra MAFIA III - 9 590 Kč PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+2x DS4+hra Call of Duty: Infinite Warfare - 10 390 Kč (možná nejvýhodnější balení, když tam jsou 2 ovladače) PlayStation 4 černý 1TB - D Chasiss (slim)+2hry Watchdogs a Watchdogs 2 - 9 590 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Na PS Store je jako deal of the week Batman Arkham Knight za 400czk... hodi se to kupovat? Hral jsem Arkham Asylum na PC a nebylo to zly, ale uz je to radka let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 před 26 minutami, zac.je.toho.loket napsal: Na PS Store je jako deal of the week Batman Arkham Knight za 400czk... hodi se to kupovat? Hral jsem Arkham Asylum na PC a nebylo to zly, ale uz je to radka let Jo je to dobrá hra a poměrně na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Jestli jsi fanoušek Batmana, tak rozhodně. Minimálně je to parádní městská akce s dobrou story a skvělou grafikou. Pro mě jedna z nejzábavnějších a nejlepších her na PS4. Ale na každýmu to sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 diky za info, mrknu jeste na stary recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta-b Odesláno Říjen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2016 Já koupil rovnou tu se season passem za 750 a zatím super, za ty peníze moře zábavy.Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Říjen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2016 Za tři dny na playcentru remaster obou dílů + dlc za 999,- kč ;-) tak doufám, že bude stát za to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.