Igoreso01 Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Nedavej koupit s premium,ale nize pri zobrazeni na PC je: zvyhodnene sady a tam je "koupit balicek" pres nej to jde. Ted vyzkouseno. Pres mobil to jde udelat tak ze das koupit na 1/3,coz mi neschvalili a hned nabidli koupit normalne za 9999kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 jo, ted jsem tam ten cudlik nasel, vyhodil z toho tu karticku a fakt to bylo v kosiku za 9999, tak dobry, to ale vazne bude asi chyba, protoze vsude jinak pisou, ze premium deals nejsou k dispozici ve zkusebnim premium, tak jsem to objednal a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igoreso01 Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Jo to asi jo,ale proc toho nevyuzit ;) Ja i tak ten xbox asi vratim. Strilecky nehratelne (ovladani vs pc) a platit za tech par hezkych her ktere jsou na vsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Koupil jsi v té akci za 9999 jo? Kde ho budeš vracet, misto myslím.. Díky za info EDIT@SAIXX - necituj předchozí příspěvky, přečti si pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 tak se to povedlo za tech 9999 dokonce vyzvednuti expres na cervenym koberecku ze to takhle davaj asi znamena, ze bude xbox brzo standardne za tuhle cenu a teda mimochodem mam starej xbox one na prodej za 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Na CZC cashback https://www.czc.cz/upgradujte-svuj-herni-arzenal-s-microsoft-xbox-one-x/clanek za 9900 XBOX ONE X, 1TB, černá + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 Je treba donest PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Xbox One S, PS4 Pro, Nintendo Switch nebo Nintendo Wii Bohuzel nemam k dispozici :) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 tak super beru z alzy, ta to ma taky, ale staci tamagoci https://www.alza.cz/srotovne-na-herni-konzole-xbox-one?idp=8095&banner_id=13152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 https://www.microsoft.com/cs-cz/p/play-playerunknowns-battlegrounds-full-product-release-free-for-a-limited-time/c4ff5wjxxq2m?wa=wsignin1.0&activetab=pivot%3Aoverviewtab Kamel a wopiczak reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 https://www.sector.sk/novinka/162551/pubg-a-pes-2019-su-zadarmo-na-xbox-one.htm pes 2019 apubg zadarmo... v clanku je aj odkaz na stiahnutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuniceq Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 Netuší někdo zda je to "jen" free víkend a nebo když hru aktivuju tak mi zůstanou na pořád ? XXX lidí říká něco jiného a oficiálně informace snad venku ani není co já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 Pouze na víkend od 8. do 11. pak když budeš chtít hrát dál musíš hry koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cuniceq Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 Jo u to vím. Předtím nebyla tahle informace dostupné a XXX zdrojů psalo že hra ti zůstane napořád Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kremilek10 Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Nejak tuhle akci nechapu. Me osobne stazeni te hry bude trvat 2 dny. Cili to stahnu a hned to muzu smazat ? K cemu tyhle akce jsou dobre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 k tomu, aby si hru zahráli ti, co mají normální internet ;) Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Na Storu teď v akci Game Pass na 6 měsíců za krásných 447 kč Martinoslav, valis1 a Hráč123 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnejiCZE Odesláno Listopad 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2018 Na CZC.cz - Xbox Live 12 měsíců za 999Kč + 300Kč poukázka na Mall.cz (u ní je ale samozřejmě háček, že lze uplatnit pouze do konce tohoto roku a na nákup nad 3000Kč) https://www.czc.cz/microsoft-xbox-live-zlate-clenstvi-12-mesicu-elektronicky_2/239281/produkt psamek, valis1 a Attila reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago1468625390 Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Nejak nemuzu najit tu akci na Gamepass, pouze moznost si koupit mesicni clenstvi za 20kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Spousta lidí píše že tam tu nabídku taky nemají.Já to koupil pro jistotu dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 já když zvolím 6 měsíců, tak mi to ukáže plnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Mně to pro změnu nabízí na výběr jen 14 dní nebo 1 měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Pravděpodobně to nabízí jen lidem co gamepass neměly pokud date koupit jako darek tak to nejde taky. UvidimeSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Ne ne, GP mám skoro od začátku a stále mi to nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 https://www.alza.cz/gaming/assassins-creed-odyssey?dq=5339763&o=8 AC: Odyssey 999Kč od zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Xbox X s novou larou za 10 000 za 12 hodin https://www.alza.cz/gaming/xbox-one-x?dq=5441290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 pro alza premium je bundle s forzou 4 a motorsport 7 za 10k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.