xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KillSplit Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 No láká mě u týhle akce ta cena i s tim Kinectem. Tady na fóru moc Xboxů s Kinectem, Flashem/RGH za podobnou cenu neni, ale zas se mi moc nechce investovat balík do origo her. No to je jedno, promyslim to. Ještě jednou díky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 a do kd yjde teda udelat ten flash ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 a do kd yjde teda udelat ten flash ?? Dyt sem ti to už psal minimálně já - 08/2011 s jistotou, 09/2011 jen některé (cca první týden) 10/2011 už nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Měl jsem tady i 5/2011 co nešli, takže podle toho data 100% tak do 3/2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 ... já bych jen doplnil nezapomínat na neflashnutelné Hitachi DL10N, které jsou i staršího data 08/2011. Nejeden odsud by mohl vyprávět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Dyt sem ti to už psal minimálně já - 08/2011 s jistotou, 09/2011 jen některé (cca první týden) 10/2011 už nejdou tak to jsem to poplet v tom mom předchozím příspěvku ... no tka flash jde jen u konzolí vyrobených do 10 měsíce 2011, a rgh tam kde je dashboard 14xxx mín, ted jsem sháněl konzoli tak jsem se podle toho právě řídil Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 cus když spustim xbox tak mi vyskoci hlaska jestli chci provest update.Chci se zeptat jestli kdyz dam ano tak jestli se smaze flash nebo ne.mam flash lt 3.0.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Nesmaže se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blood212 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 (upraveno) Zdravim dostal jsem Assasina 3 a chtělo to po mě update dashboardu.Updatem sem jsi zničil flash LT2.0+ je nějaká možnost obnovit flash zpět? Ještě jeden dotaz když mám momentálně po flashi tak jestli můžu zajít na Xbox Live Děkuji za odpověď Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem Blood212 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Zdravim dostal jsem Assasina 3 a chtělo to po mě update dashboardu.Updatem sem jsi zničil flash LT2.0+ je nějaká možnost obnovit flash zpět? Ještě jeden dotaz když mám momentálně po flashi tak jestli můžu zajít na Xbox Live Děkuji za odpověď Jasně, že lze obnovit, stačí dát znovu flashnout.Na live můžeš, ale že nedostaneš ban ti nikdo nezaručí, může to být za nastřádané prohrešky z doby flashe.Ale na druhou stranu, žádná větší banovací vlna už dlouho nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blood212 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jasně, že lze obnovit, stačí dát znovu flashnout.Na live můžeš, ale že nedostaneš ban ti nikdo nezaručí, může to být za nastřádané prohrešky z doby flashe.Ale na druhou stranu, žádná větší banovací vlna už dlouho nebyla. Právě přemýšlím nad RGH ale než nastřádám nějaké love tak žebych jse podíval jak to na Livu vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Každopádně jestli nechceš hrát na LIVE tak RGH jasná volba, hrubě se vyplatí. ;) Jen tak mimochodem takový lehký součet. Flash: 500,- iHas mechanika: 700,- až 800,- DVD Verbatim: 300,- (10 spindl) ---------------- = 1 500,- ---------------- RGH: 1 300,- až 1 500,- -> takže každý člověk, když si to přepočítá tak 10 vypálených her tě vyjde stejně draho, jako celé RGH ;) Pak už jenom na RGH vyděláváš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 RGH 1300 až 1500 + nutnost koupě HDD, pokud si seženeš jen verzi se 4GB HDD (navíc při koupi úplně novýho Xka je cena mnohem vyšší a je nízká šance RGH, spíš téměř žádná). Já osobně jedu pouze na flashi, protože je pro mě priorita Livko (dokud nemam ban :lol:). Ale jak už bylo mnohokrát řečeno: Zeptej se sám sebe, jestli máš zájem hrát na Live, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Spenat pěkně jsi to objasnil, tak většinou se počítá s tím, že už doma ext. HDD máš nebo máš HDD v Xboxu ;). A u nových Xboxů je nizká šance i na flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Teď jsem si koupil DVD Verbatim, a ikdyž jsem dal v ImgBurn rychlost 2x, tak při začátku vypalování mi to píše že je možné vypalovat pouze 4x,6x a 8x ... vadí to nak ? nebo jak vypalovat 2x ?? Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tvá vypalovačka neumí vypalovat rychlostí 2,4X proto automaticky nastavila 4x, nevadí to 4x je také spolehlivá rychlost a jestli se nepletu tak i iHas mechanika má nejmíň 4x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 29, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Neříkej! :O Samozřejmě se nejednalo o objasnění, ale o celkovou cenu (to ti, snad, došlo), do který jsem zahrnoval všechno, co k tomu potřebuješ (stejně jako ty). A samozřejmě vim, že je u nich nízká šance i na flash, nikdy jsem neřekl, že nejnovější Xko se dá flashnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Neříkej! :O Samozřejmě se nejednalo o objasnění, ale o celkovou cenu (to ti, snad, došlo), do který jsem zahrnoval všechno, co k tomu potřebuješ (stejně jako ty). A samozřejmě vim, že je u nich nízká šance i na flash, nikdy jsem neřekl, že nejnovější Xko se dá flashnout... V tom případě ano ;). Každý musí zvolit svojí cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 ja sem updatoval ze hry a ted mi Xko nejde spustit a ukazuje 3 cervene takze RRoD :D a to jenom kvuli updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ahoj, chtěl bych si nechat udělat flash, jenomže mám ještě na cca 8 měsíců zaplacený internet, kdybych měl flashnutou konzoli tak nemohu hrát na internetu že? Taky by mě zajímalo jestli se flash musí obnovovat, slyšel jsem prý že existuje nějaký co nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) S nejnovějším flashem (LT+ 3.0 a připravovaný LT Ultimate) hrát přes Live můžeš. Je tam sice riziko banu, ale pokud budeš dělat vše, jak máš (projíždět stažené hry přes ABGX360, vypalovat přes iHas, atd.), tak bys neměl mít problém. Sám mám LT+ 3.0 a hraju multiplayer už asi půl roku. Pokud bys měl RGH tak tam nemůžeš hrát přes Live. K druhé části otázky: Sežeň si flash LT+ 3.0 a nic nebudeš muset obnovovat (s největší pravděpodobností totiž podle vyjádření c4evy už nový ani nevyjde, kromě LT Ultimate). Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ahoj, chtěl bych si nechat udělat flash, jenomže mám ještě na cca 8 měsíců zaplacený internet, kdybych měl flashnutou konzoli tak nemohu hrát na internetu že?Taky by mě zajímalo jestli se flash musí obnovovat, slyšel jsem prý že existuje nějaký co nemusím... S nejnovějším flashem není problém hrát přes LIVE, je tu o tom 1000 topiců. Flash se musí vždy, když vyjde nový obnovit. Existuje RGH, které je napořád, ale s tím nemůžeš hrát přes LIVE. Stačí si přečíst pár topiců a vše se dočteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 STEALZOR Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 V tom případě půjdu do toho co se nemusí obnovovat, dík Co se týče topiců, tak jsem chvilku hledal, ale nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Nejnovější flash nebudeš muset obnovovat, s největší pravděpodobností totiž už to nebude potřeba (viz. můj editovaný příspěvek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 V tom případě půjdu do toho co se nemusí obnovovat, díkCo se týče topiců, tak jsem chvilku hledal, ale nenašel. Sekce JTAG/RGH tam najdeš o RGH. A zda je vůbec možné ti RGH instalovat. A o flashy se tady diskutuje na celém forumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.