xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Pokud bys měl RGH tak tam nemůžeš hrát přes Live. Můžeš, pokud máš instalovaný DUAL NAND. K druhé části otázky: Sežeň si flash LT+ 3.0 a nic nebudeš muset obnovovat (s největší pravděpodobností totiž podle vyjádření c4evy už nový ani nevyjde, kromě LT Ultimate). Nejnovější flash nebudeš muset obnovovat, s největší pravděpodobností totiž už to nebude potřeba (viz. můj editovaný příspěvek). To je ..... špatná odpověď. Neexistuje flash, který nebude potřeba obnovovat. Každý CFW je reakcí na podnět z druhé strany, takže už jen z princpu nemůže být toto tvrzení pravdivé. LTU není důvodem k tomu, aby nebyly další verze LT+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Jasně, pokud máš Dual NAND. Jenže já mluvil čistě zvlášť o flashi a RGH. Jinak jak jsem psal, sám c4eva psal, že s největší pravděpodobností už nebude nový flash LT+ (kromě zmíněného LTU). Není to moje myšlenka, takhle to c4eva napsal. Ale samozřejmě, pokud si ho někdo nějak podělá, tak se logicky bude muset obnovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Jenomže když to napíšeš tak jak jsi to napsal, tak z toho nejeden může pochopit, že prostě s RGH na XBLive nezle jít a tečka. To ale není pravda, je zde možnost úpravy, rozšíření o DUAL NAND a ve výsledku to není nic jiného, než "add-on" k RGH. Máš odkaz, kde by c4e tvrdil něco takového? Já si totiž nemyslím, že kdy něco takového řekl a to ho sleduji více než pravidelně. Nehledě na fakt co jsem napsal, LTU bude pouze pro Slim mechaniky a nemyslíš si snad, že by se tím pro majitele Phat konzolí zastavil vývoj, že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 drag3go nevěděl bys, jak bez internetu zaktualizovat covery ve FSD? Třeba přes flash disk, stáhnout na netu a někam nakopírovat na HDD? Nikde jsem na netu o tom nic nenašel. Ještě otázka zda jde pokud je hra v GOD formátu, aby se korektně zobrazovalo nxeart? U GODu mi to nejde, když to mam vyextrahovaný (Xbox Image Browser) Tak to funguje. A ještě kam se kopírují u RGH TU? Nemám jinou možnost než přes flashku nebo externí HDD, internet do Xboxu nenatáhnu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Nehledě na fakt co jsem napsal, LTU bude pouze pro Slim mechaniky a nemyslíš si snad, že by se tím pro majitele Phat konzolí zastavil vývoj, že ne? Zase je možné, že další Xbox už konečně vyjde a vývoj pro X360 se opravdu zastaví. Samozřejmě, neříkám, že to tak bude, jen že je to možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 ak bez internetu zaktualizovat covery ve FSD? Třeba přes flash disk, stáhnout na netu a někam nakopírovat na HDD? Nikde jsem na netu o tom nic nenašel. Ještě otázka zda jde pokud je hra v GOD formátu, aby se korektně zobrazovalo nxeart? U GODu mi to nejde, když to mam vyextrahovaný (Xbox Image Browser) Tak to funguje. A ještě kam se kopírují u RGH TU? Nemám jinou možnost než přes flashku nebo externí HDD, internet do Xboxu nenatáhnu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) ak bez internetu zaktualizovat covery ve FSD? Třeba přes flash disk, stáhnout na netu a někam nakopírovat na HDD? Nikde jsem na netu o tom nic nenašel. Ještě otázka zda jde pokud je hra v GOD formátu, aby se korektně zobrazovalo nxeart? U GODu mi to nejde, když to mam vyextrahovaný (Xbox Image Browser) Tak to funguje.A ještě kam se kopírují u RGH TU? Nemám jinou možnost než přes flashku nebo externí HDD, internet do Xboxu nenatáhnu :( Ten standardní webový přístup k FSD ti nestačí ? normálně http://ip adresa xboxu a tam si nastavíš co chceš Více kdyžtak zde: http://console-forum.net/tema/141343-jak-na-chybejici-obaly-do-her Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 xmode: ale problém já nemám v xboxu internet, proto se ptám, zda to nejde nějak přes flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) no tka řekl bych že internet není ani třeba, píchni xbox k PC a do prohlížeče napiš http://ip a melo by to najet do toho nastavení.... našel jsem i video jak na to : Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 stačí když koupíš křížený ethernetový kabel a propojíš s modemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Čau mám v xboxu flash LT 3.0 a hrál jsem na něm hru která nebyla vypálená přes mechaniku iHas (byl jsem přes Wi-fi připojený na internet ale neměl live účet).Je zde nějaký důvod abych za tohle dostal ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Nenapsal jsi co je to za hru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHV Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Mohu se optat zkušených uživatelů, zda mi k něčemu budou dva hard disky? Došlo k nedorozumění a nyní budu mít 320+250GB HDD. Vlastně ani netuším, jak se xbox k HDD chová. Přinejhorším předpokládám, že v tom obalu je 2,5" disk a lze jej strčit do USB externí krabice a provozovat jej tak. Díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 :D hošiiii potřebuji help nemůžu nikde najit tuto hru The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon chci si ji stahnout a vypálit na Xbox 360 ale nikde ji nemůžu najít ke stažení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Pokud nemáš RGH, disk ti bude víceméně k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHV Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 skiz- u suck : ten první nebo oba? Mám to pro děti, prozatím asi nebudu mít čas na experimenty ale raději se optám hned, lze upravit všechny verze xboxu? Kupuji nový a moc se v tom ještě neorientuji. Jsem BLB :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukbe Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Xbox musím mít udělanou upravu tzv. RGH, tady na foru to delaji lidi koukni se do sekce prodej tma je seznam. Jinak to RGH je zatim jen do verze dashboardu 14xxx to zjistíš tak že dáš setings- a system info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Mohu se optat zkušených uživatelů, zda mi k něčemu budou dva hard disky? Došlo k nedorozumění a nyní budu mít 320+250GB HDD. Vlastně ani netuším, jak se xbox k HDD chová. Přinejhorším předpokládám, že v tom obalu je 2,5" disk a lze jej strčit do USB externí krabice a provozovat jej tak. Díky za informace. Z tohoto to vyznívá, jakože budeš mít ORIGINÁLNÍ HDD od M$ pro Xbox, takže pokud ano, tak aby nedošlo k nějaké mystifikaci, tak ty bys samozřejmě mohl v Xboxu použít bez nutnosti jakýchkoliv úprav. Smysl samozřejmě mají, lze na ně instalovat hry, které se pak nahrávají svižněji, šetříš DVD mechaniku která pak tolik nehučí tolik při hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHV Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 (upraveno) Jde mi o to, zda xbox nemá na tom HDD něco systémového. Zda mohu mít hry na obou a mohu HDD měnit dle libosti aniž by xbox protestoval. Upraveno Prosinec 6, 2012 uživatelem HHV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Čistě teoreticky to tak dělat můžeš. Xbox si tam ukládá soubory updatu dashboardu (systémového software), ale to můžeš nechat udělat na oba HDD. Pak tam máš uložené profily a savy od her, takže změnou HDD by ses musel přihlašovat na jiný profil a savy od her z jednoho HDD by jsi při vložení dtuhého neviděl. Leda bys je vzájeměn mezi sebou vždy aktualizoval, ale to tě nebude bavit stále dělat. Anebo je varianta, že pokud má te Xbox vnitřní paměť, lze profily a savy ukládat tam a pak by byly přístupné z obou HDD. No, jak to tak vidím, jeden prostě prodej a nekomplikuj si to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHV Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 (upraveno) :) nebo ho dám do USB škatule a budu z něj přehrávat filmy, to předpokládám lze? Měl bych ještě další stupidní dotaz. Tato verze xboxu: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-bundle-kinect-adventures-disneyland-adventures-d350815.htm je kompatibilní s jakým typem HDD? Mám na mysli interní verzi HDD nikoliv USB. Pokud tomu rozumím správně, existují dva typy krabic na HDD 1. pro slim 2. standard ...jinak díky za dosavadní reakce Upraveno Prosinec 6, 2012 uživatelem HHV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krteček Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Nenapsal jsi co je to za hru... WRC 3: FIA World Rally Championship Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 :) nebo ho dám do USB škatule a budu z něj přehrávat filmy, to předpokládám lze?Měl bych ještě další stupidní dotaz. Tato verze xboxu: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-bundle-kinect-adventures-disneyland-adventures-d350815.htm je kompatibilní s jakým typem HDD? Mám na mysli interní verzi HDD nikoliv USB. Pokud tomu rozumím správně, existují dva typy krabic na HDD 1. pro slim 2. standard ...jinak díky za dosavadní reakce S X360 Slim jsou kompatibilní tyto HDD (a jiné kapacity samozřejmě, ve stejném zapouzdrření) http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-hard-drive-320gb-slim-d274802.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jawor83 Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 :bash:Zdar všichni, chtěl bych se zeptat a když tak poradit. Mám Xbox 360 vyrobený 19.9.2011 a model 1439 a chtěl bych ho fleshnout.....je to problém?? Online nehraju. Předem díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HHV Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 (upraveno) drak3go : Díky za reakci. Vím, že pro slim jsou tyto typy HDD, resp tento typ pouzdra pro HDD. Problém je v tom, že u alzy mi na tento dotaz odpověděli, že tento disk není pro tento typ xboxu vhodný. Jsem v tomhle lama, netuším, jestli je tento xbox slim nebo ne. Nemají to v názvu. Našel jsem někde slim verzi a vypadá stejně. Ale co já vím jestli to není jen ilustrační obrázek? Prodává se i něco jiného než slim verze? Když jsem totiž hledal HDD do xboxu, v podstatě ten standradní typ nejde sehnat. Zdá se mi, že je to pro nějaký starší typ a tudíž se již moc neprodává. Mýlím se? ...tak zpátky na stromy, když jsem se poptal u Alzy blíže, že mi to nejde na rozum a jaký tedy tam mám strčit HDD, napsali mi toto: Dobrý den, Velmi mě těší, že jste se obrátil právě na naši společnost. Omlouvám se za mystifikaci. Ano HDD je s uvedeným xboxem kompatibilní. V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat. Upraveno Prosinec 7, 2012 uživatelem HHV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.