Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS4 Pro

tofi

Kupuji  

150 hlasů

1. 1. Koupim si PS4 Pro jeste letos?

• Ano
      49
    • Ne
      76
    • Mozna
      25

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Tak...to je asi první hra, kde je vidět zásadní rozdíl...Nechápu, proč je standard verze tak blurovatá....Koridor, grafika jinak nic extra...ta verze pro standart ps4 a vůbec pro xbox one, to je opravdu špatnej počin. Nutno podotknout, že ani PC verze není nějakej ethalon grafiky.....zubaté snad všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Já bych to neoznačoval za lhaní, jsem přesvědčen, že tuto informaci dostal od některého z prodejců, který ji zase dostal možná z distribuce, ti ji zase vzali od ....

Ve výsledku nikdo nemá křišťálovou kouli aby mohl s jistotou říct, kdy se co stane. Pokud jde o dostupnost nějakého zboží, platí to dvojnásob.

Odkaz ke komentáři

Nastesti to mam par metru od prace, tak jsem tam zasel a dali me to.

Jak nejjednodusseji dostat obsah z ps4 na ps4 pro? V PS4 mam 2TB disk a rad bych ho dal do PRO.

Staci

• vyndat disk z pro,
  • naformatovat vyndany na NTFS,
  • v PS4 na ten vyndany disk zapojeny do ps4 pres sata>USB provest zalohu (po odinstalovani veci na 1TB)?
  • Dat do PRO ten 2TB z PS4
  • Nechat PRO naformatovat 2TB disk
  • Obnovit na 2TB zalohu z vyndanyho

?

Nebo to takto nepujde?

Odkaz ke komentáři

Staci normalne pska propojit ethernetovym kabelem. V nastaveni je tam na to primo moznost  Setting-System-Transfer data from another ps4, ale pocitej s tim, ze to zabere dost casu, klidne nekolik hodin 

EDIT: Nevsiml jsem si, ze chces ten disk z puvodni dat do pro, tak potom to co jsem napsal neplati.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, evlo napsal:

Jak nejjednodusseji dostat obsah z ps4 na ps4 pro? V PS4 mam 2TB disk a rad bych ho dal do PRO.

Staci

• vyndat disk z pro,
  • naformatovat vyndany na NTFS,
  • v PS4 na ten vyndany disk zapojeny do ps4 pres sata>USB provest zalohu (po odinstalovani veci na 1TB)?
  • Dat do PRO ten 2TB z PS4
  • Nechat PRO naformatovat 2TB disk
  • Obnovit na 2TB zalohu z vyndanyho

?

Nebo to takto nepujde?

Pokud chceš prohodit oba disky, tak to jinak nepůjde. Jen ten vyndaný disk z PRO musíš naformátovat na FAT32 a ne na NTFS. Otázka je, zda se ti přenese na nový systém komplet všechno včetně her. Na PS3 mi to myslím takto přes zálohu nepřeneslo stažené hry a musel jsem dělat transfer přes ethernetový kabel. Řešením by pak bylo nejprve smazat nějaký hry, aby se ti to vešlo na PRO, udělat transfer přes kabel, pak to zálohovat na třetí disk, dát tam ten 2TB a obnovit zálohu.

Odkaz ke komentáři

Jinak info pro ostatní: kdyby někdo chtěl využít nabídky Bounera, tak to nelze. Obchodník mi odpověděl, že něco takového rozhodně nejde, a že by stornovanou konzoli předali dalšímu na řadě. A mají 70 objednávek :-)

Takže jedině převzít, zkusit ukecat třeba i ten kupón a někdo se jí určitě ujme.

No a neznají žádný přesný termín dodání konzolí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu