Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.7k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Q8DN je v Evropě to samé jako Q8FN v Severní Americe. Rozdíl oproti Q6FN je zejména v povrchu, kde Q8DN má lepší černou (je to vidět, i když jsou ty televize vypnuté) a povrch má lepší antireflexní vlastnosti a má lepší světlopropustnost = telka jednoduše víc šajní a má to prostě větší kule. Také je to o tom, že Q8DN má oproti Q6FN přímé zadní podsvícení, kdežto Q6FN je svícená zespoda.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q8fn-vs-samsung-q6fn/598/623?usage=7318&threshold=0.1 - tady je to hezky popsané

Odesláno

Dnes jsem seděl celé odpoledne u FC5 a kloubouk dolů jak Q8DN umí zobrazovat. Pokud jsme měl předtím slova nedůvěry, tak po této hře jen smekám. Obraz je prostě nádhera, lesy americké Montany a západy a východy slunce v HDR, to je něco. Oproti předchozí TV je to opravdu znát, což mi zprvu u jiných her nepřišlo. Taky děkuju chlapům za radu jít do 55 úhlopříčky, za týden jsme si zvykl a už mi to ani nepřijde. Původně jsme se té velikosti bál, sleduju to tak z 2,3 metru. Nelituju jediné koruny za tuto TV.

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj, zkoušel jsem pročítat diskuzi. Dnes jsem si domů donesl PS4 PRO.

Poradíte televizi do 13 tisíc max?

Používám už roky Sony Bravia KDL-40BX420. Pracuji ve firmě, kde se vyráběly a dali nám tenkrát možnost ji odkoupit za 3500kč, takže jsem neváhal. Bohužel, čas neúprosně běží a dnes je to vykopávka. Nejsem nějaký velký filmový nadšenec. Jde mi jen o co nejlepší poměr/výkon pro PS4 PRO. Na televizi jako takovou se až tolik nedíváme a nebýt toho PSka, tak bych to ani moc neřešil, protože mám doma tříletou dcerku a ta jí dává pěkně pokouřit. Kdo má děti, tak ví o čem mluvím 🙂 

K počítači používám 144Hz QHD monitor, ale v televizích se moc nevyznám. 

Díky za ochotu 🙂

Odesláno
před 7 hodinami, Mulligan napsal:

To je mi jasný 🙂 To bych ani nedělal.

Ten Philips je krapet mimo rozpočet :D 

Ty televize Hisense, kdo jim dělá panely? Já tu značku absolutně neznám, což by nebyl ani takovej problém, protože většina velkých značek prodává tady v tomto low budgetu pouze 50Hz televize a tomu bych se chtěl vyhnout. 

Hisense je neco jako Xiaomi mezi telefony.

( Hisense is the largest TV maker in China that accounted for 15 percent of the US$2,000-plus premium TV shipments last year globally. )

tvrdi se ze pouzivaji LG panely

http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20180611000455

maji to i na alze za stejnou cenu

https://www.alza.cz/4k-ultra-hd-televize/hisense/18854702-v6822.htm

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu