leedR Odesláno Květen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2019 Zdravím Vás, mohu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi Samsung QE55Q8DN a QE55Q6FN? Chápu, že 8 je novější verze.. ale nemohu nějak najít přesný rozdíl mezi DN a FN. Původně jsem myslel že to US a EU verze, ale proč např. na CZC mají tedy DN? :// Předem se omlouvám, jestli můj dotaz je hloupý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Květen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2019 Q8DN je v Evropě to samé jako Q8FN v Severní Americe. Rozdíl oproti Q6FN je zejména v povrchu, kde Q8DN má lepší černou (je to vidět, i když jsou ty televize vypnuté) a povrch má lepší antireflexní vlastnosti a má lepší světlopropustnost = telka jednoduše víc šajní a má to prostě větší kule. Také je to o tom, že Q8DN má oproti Q6FN přímé zadní podsvícení, kdežto Q6FN je svícená zespoda. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q8fn-vs-samsung-q6fn/598/623?usage=7318&threshold=0.1 - tady je to hezky popsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leedR Odesláno Květen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2019 Paráda, mockrát Vám děkuji za odkaz i za velmi rychlou odpověď. Myslíte, že na hry ten rozdíl odezvy 5ms nemám vůbec řešit? Je to hodně znatelný (v gaming režimu)? Koukám právě, že na czc je momentálně k dispozici za 24999,- tzn 1000,- rozdíl oproti Q6FN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Květen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2019 5ms nelze poznat. Spíš je to o celkové kvalitě obrazu, která je zase značně odlišná mezi těmito modely. Jednoznačně vše mluví ve prospěch Q8DN. Škoda, že už je nemáme, takže ani už na ni nemohu nabídnout lepší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leedR Odesláno Květen 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2019 Mockrát Vám děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmyjedy Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2019 Tak mi přišla nová q8dn a s firmwarem 1202 a je to bomba oproti 1251, tv se nepodivá nikdy na net i lajk mi řekl, to vypadá daleko líp ty hry. Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2019 jako respekt, kruta bedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2019 Tak jsem schválně zkoušel více videí/filmů a nikdy se mi nestalo že by černá nebyla černá, nebo svítily ty černé pruhy. Ale je možné že to je TV od TV .. kolega má teď na FW1262 na jiném modelu a blbne mu zvuk u videí z netu, takže bůhví co tam chlapci vyvádí . j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Květen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2019 Dnes jsem seděl celé odpoledne u FC5 a kloubouk dolů jak Q8DN umí zobrazovat. Pokud jsme měl předtím slova nedůvěry, tak po této hře jen smekám. Obraz je prostě nádhera, lesy americké Montany a západy a východy slunce v HDR, to je něco. Oproti předchozí TV je to opravdu znát, což mi zprvu u jiných her nepřišlo. Taky děkuju chlapům za radu jít do 55 úhlopříčky, za týden jsme si zvykl a už mi to ani nepřijde. Původně jsme se té velikosti bál, sleduju to tak z 2,3 metru. Nelituju jediné koruny za tuto TV. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 13, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2019 Tak datart ma 65xf9005 za 35k. slusna cena! tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Květen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2019 Dnes ma okay tv bez dph, napr 55 oled b8 sa da kupit za 24k, to je pecka cena a ta tv je fakt dobra. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2019 Alzák má qled q8d v 65" za 35k. da se pouzit sleva nej200 nej300 nej500 a televize600cz 33390kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2019 Ahoj, mám doma na testování 55palcovou verzi Sony AG9 společně se soundbarem Sony HT-X8500. Pokud by vás náhodou něco zajímalo (a třeba i o této televizi nebo soundbaru uvažuj ete), napište a můžu případně zjistit. Později budu mít zpracovanou na oba dva kousky i plnohodnotnou recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 Tak datart ma oledku 65b8 za 40k a ktomu soundbar zdarma https://www.datart.cz/LG-OLED65B8PLA.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mulligan Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Ahoj, zkoušel jsem pročítat diskuzi. Dnes jsem si domů donesl PS4 PRO. Poradíte televizi do 13 tisíc max? Používám už roky Sony Bravia KDL-40BX420. Pracuji ve firmě, kde se vyráběly a dali nám tenkrát možnost ji odkoupit za 3500kč, takže jsem neváhal. Bohužel, čas neúprosně běží a dnes je to vykopávka. Nejsem nějaký velký filmový nadšenec. Jde mi jen o co nejlepší poměr/výkon pro PS4 PRO. Na televizi jako takovou se až tolik nedíváme a nebýt toho PSka, tak bych to ani moc neřešil, protože mám doma tříletou dcerku a ta jí dává pěkně pokouřit. Kdo má děti, tak ví o čem mluvím K počítači používám 144Hz QHD monitor, ale v televizích se moc nevyznám. Díky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Je to sice 14, ale ja bych bral toto https://www.tsbohemia.cz/55-hisense-h55u7a-uhd-_d298009.html?utm_source=heureka&utm_medium=srovnavac&utm_campaign=Elektronika+|+TV,+video,+audio+|+Televizory+|+Televize&utm_term=298009 tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Ale neszrovnavajnto s tym monitorom, radsej;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 13, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 Topovka! oledka philips 65ka v akcins kuponem za 31.5k! https://www.czc.cz/philips-65oled873-164cm/232247/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Televizory&utm_term=Philips_65OLED873_164cm majkom, Hermik a Rash182 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mulligan Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 To je mi jasný To bych ani nedělal. Ten Philips je krapet mimo rozpočet Ty televize Hisense, kdo jim dělá panely? Já tu značku absolutně neznám, což by nebyl ani takovej problém, protože většina velkých značek prodává tady v tomto low budgetu pouze 50Hz televize a tomu bych se chtěl vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 před 1 hodinou, mirai_trunks napsal: Topovka! oledka philips 65ka v akcins kuponem za 31.5k! https://www.czc.cz/philips-65oled873-164cm/232247/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Televizory&utm_term=Philips_65OLED873_164cm Vazne zvazujem, ale musel by som nejak rozumne predat svoju 55 palcovu lg oled:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 před 7 hodinami, Mulligan napsal: To je mi jasný To bych ani nedělal. Ten Philips je krapet mimo rozpočet Ty televize Hisense, kdo jim dělá panely? Já tu značku absolutně neznám, což by nebyl ani takovej problém, protože většina velkých značek prodává tady v tomto low budgetu pouze 50Hz televize a tomu bych se chtěl vyhnout. Hisense je neco jako Xiaomi mezi telefony. ( Hisense is the largest TV maker in China that accounted for 15 percent of the US$2,000-plus premium TV shipments last year globally. ) tvrdi se ze pouzivaji LG panely http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20180611000455 maji to i na alze za stejnou cenu https://www.alza.cz/4k-ultra-hd-televize/hisense/18854702-v6822.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Hosi, na moji LG se mi objevil tenhle bilej flek, co to kua je? Sviti to tak ze by mi to oci vypálilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 to je vokno:) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Kromě odrazu okna tam je bílej bod, pokud nevidíš přes pulitre. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Asi se ti do telky vkradl nejaky zly a osklivy drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.