Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 na stul a metr od toho tak ok. jinak je 43 malo. radeji vem nejlevnejsi 55ku od samsungu za 12k a jsi natom lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Dnes nakonec zakoupena Samsung UE55NU8002.Za tyhle peníze co je teď v akci ,nejlepší volba.Za mně určitě doporučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Já ve své herně koukám na úhlopříčku 125cm cca ze 2m a přijde mi to už dost a celkem jsme si zvykal, předtím jsem měl 117 cm a bylo tak akorát. 138 cm to mi přijde, že bych asi nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Ale dal, mam v loznici 174 cm a bral bych i vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 Přesně tak, ze začátku jsem taky koukal že je 55" moc a teď bych bral i 75" Čím víc tím lépe eRik a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Listopad 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2018 Tango23: není to moc dobrá volba, protože je to IPS panel. Vyber radši VA, takže třeba Samsung nebo Hisense například. Přeci nebudeš při hraní koukat na to z boku. Pro ilustraci se podívej, co je IPS za sajrajt - https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x750f . contrast a uniformity slabota, úhly dobrý. Rozumnej člověk vybere spíš VA, zejména na hraní - https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 = sice horší úhel (z boku bledší), ale zase konstrast top, černá pěkná ... samozřejmě ta telka nemá vysokej jas a širokej gamut, takže na HDR nepoužitelný, ale to v této kategorii není beztak žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perec Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 V 12. 11. 2018 at 8:43, perry napsal: @okajos a priste nam dedo povis o Chemtrails a Svobodnych zednarich, slibujes? Vypadlo z tebe velke moudro chlapce, myslis si, ze si okajos vymysli? Tak si pis, ze vubec ne. Pokud nevis nic o teto problematice, tak smotej platno a v koute potichounku pozoruj diskuzi. Kamel, Mandaz, Martinoslav a 3 others reagoval na 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 LG TV krom oledu nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 20, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 levne lg nejsou prave 4k. maj rgbw matici. bych priplatil na tu nu71xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 já bych se toho tak uplně nebál, mám Samsunga 6 řadu 2roky, tehdy stála 17k dneska tak 10k, obraz na ps4 pro je v pohodě, kámoš má 55NU8002 a obraz mi nějak lepší nepřijde, viz hodnocení (specielně u kategorie Video gaming a HDR gaming to není žádní tragedie) https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 ceho by ses nebal? on chce levnou lg. levnej samsung urcite lepsi. Jinak jsou ruzne v akci oledy B8 za 29990. Nekde ktomu i nejakej howerboard prej v cene 10k:) mall. cz datart i electroworld. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 kdo chce kvalitní tv tak zítra je v kaufu LG za 9990,- mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 nevěděl jsem, že je LG až tolik horší oproti Samsungu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 jiz jen to, ze ten panel neni 4k, ale jen fake 4k je dobrej duvod nekupovat. jinak kdyz nemas na srovnani tak jsi v klidu samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 LG je hlavně výrobce těch panelů jak pro Samsung tak pro Apple a další...takže když jim dodává panely tak je jim jedno jestli jdou na odbyt jejich celý tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Nepliest lg tv panely a panely do kompu/mobilu... A samozrejme lg radsej preda celu tv kde bude mat vyssiu marzu ako len panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Panely vyrábí jak samsung tak LG a dalších X firem, a cokoliv krom oledTV od LG je prý sajrajt ( hlavně macbook panely)... bohužel dneska jak se kšeftuje každej rok s dodávkama tak člověk ani pořádně neví čí panel v TV/ntb má :S . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Ja mam lg panel v lg tv:) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 Takže se také přidávám do klubu včera jsem si pořídil Samsung UE55NU8002, musim říct obraz super, ovládání taky. Zkoukli jsme film ve 4k z externiho disku, všechno plynulé a ostré. Problém začal při zapojení PS4 pro a zapnutí RDR2... Musim říct, že jsem docela dost zklamanej. Ale věřím že to bude jenom otázka nastavení. Mohl by mi poradit někdo kdo má stejnou TV? Při pohybu se mi kolem postavy dělají kostičky, stejně tak kolem koně a všeho co má trochu rychlejší obraz, když otáčím pohled tak vidim za postavou jeho duchy. PS4 mám přípojenou dodávaným kabelem, a vše nastavené na automatiku. v Info o obrazu mam uvedeno že místo RGB je YUV 420 a RGB nejde vybrat. Mohlo by to být kabelem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 22, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 ukazuje ti psko ze je ve 4k a hdr je podporovano? nekdy se musi zapnout v tv special nastaveni pro hdmi. Mas zaplej game mode? nove samsungy by to meli delat automaticky, ale projistotu zkontroluj. udelej kratke video at vidime vic. k akcim: EW porad LG B8 za 29990 https://www.electroworld.cz/lg-oled55b8pla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 já mám 65MU8002 ne NU8002 a řeším zatím 2 záludnosti...vždycky když zapnu PS tak v rozmezí prvních asi 15min hraní se obraz na pár sekund vypne jako kdyby vypadl signál a pak se nahodí..udělá to vždy jen jednou po zapnutí pak už ne...Sony háže chybu na Samsung...Samsung zase na Sony..klasika..nevím co s tím..a co se obrazu týče...máte tam taky takové světlé místa na panelech??? já je mám uprostřed dole..vypadá to jak "ledvinka" od baworáku...a teď se to rozšířilo na pravou stranu...tam to bylo nedávno dost viditelné mezi levou stranou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 před 43 minutami, Anubis napsal: Takže se také přidávám do klubu včera jsem si pořídil Samsung UE55NU8002, musim říct obraz super, ovládání taky. Zkoukli jsme film ve 4k z externiho disku, všechno plynulé a ostré. Problém začal při zapojení PS4 pro a zapnutí RDR2... Musim říct, že jsem docela dost zklamanej. Ale věřím že to bude jenom otázka nastavení. Mohl by mi poradit někdo kdo má stejnou TV? Při pohybu se mi kolem postavy dělají kostičky, stejně tak kolem koně a všeho co má trochu rychlejší obraz, když otáčím pohled tak vidim za postavou jeho duchy. PS4 mám přípojenou dodávaným kabelem, a vše nastavené na automatiku. v Info o obrazu mam uvedeno že místo RGB je YUV 420 a RGB nejde vybrat. Mohlo by to být kabelem ? Zkus vypnout fci. Auto Motion. V Game modu by to ale mělo být vypnuto automaticky. Obecně je lepší povypínat všemožné tyto technické vylepšení apod. protože to u her obraz může spíš kazit a cházet různé artefakty. A konkrétně u RDR2 jsem HDR vypnul, protože obraz je horší jakoby zastřený, ale to je už profláknutá záležitost. K tomu LG B8...cena 30k je sakra lákavá. Jen jsme četl na rrtings, že u této TV je velké riziko vypálení statického obrazu (TV Logo, HUD u her)...tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 Oled nebrat. Vypalovani a jestli chcete hrat v poradnem hdr tak jedine lcd kvuli jasu. Ale kvalitni ne zadnou sitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 před 9 hodinami, Anubis napsal: Takže se také přidávám do klubu včera jsem si pořídil Samsung UE55NU8002, musim říct obraz super, ovládání taky. Zkoukli jsme film ve 4k z externiho disku, všechno plynulé a ostré. Problém začal při zapojení PS4 pro a zapnutí RDR2... Musim říct, že jsem docela dost zklamanej. Ale věřím že to bude jenom otázka nastavení. Mohl by mi poradit někdo kdo má stejnou TV? Při pohybu se mi kolem postavy dělají kostičky, stejně tak kolem koně a všeho co má trochu rychlejší obraz, když otáčím pohled tak vidim za postavou jeho duchy. PS4 mám přípojenou dodávaným kabelem, a vše nastavené na automatiku. v Info o obrazu mam uvedeno že místo RGB je YUV 420 a RGB nejde vybrat. Mohlo by to být kabelem ? Ahoj to není televizí,ale hrou!Mám tu samou TV a jediná hra RDR je na 4K telce celkem hnusná.Mám PS4 pro i Xbox S a naprosto stejný problém.Vypni HDR na televizi a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 Tak potvrzuji že pomohlo vypnout auto motion, bylo to zapnute i pri Hernim rezimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.