Moderators Martinoslav Odesláno Leden 4, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Silena ptakovina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Taky mi to přišlo jako kravina. Nicméně v minulosti se mi telefony s Androidem časem dost sekali, tak semínko pochybností bylo zaseto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 4, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Android v televizich funguje krapet jinak nez v mobilu, ale i kdyby nastal problem a telka se ti zdala pomalejsi, tak ji vyresetujes do zakladniho nastaveni a jedes dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Já mám 55 palců NU8002na doporučení zdejší elity a v ceně 20 tis. nejlepší volba. Upřímně je to o penězích, když bych chtěl dát do televize více, tak beru Sony, no a zase naopak LG bych se úplně vyhnul, ale každého názor na tyhle 3 značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Lol predavac v datartu;) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Ještě mě teda zaujala Q8 od Samsungu, ale asi zatím vede ta B8 od LG. Přeci jen nejspíš nebudu hrát každý den. I když XF9005 od Sony je asi zlatá střední cesta nejmenšího odporu. Už sem fakt zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 před 43 minutami, majkom napsal: Lol predavac v datartu;) No ale obecně vypadalo, že ví o čem mluví, probíral jsme s ním vhodnou TV na PS4 Pro a byl celkem v obraze, jen s tím Androidem mě to zarazilo, tak jsem to sem hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Takmer nikdy som nestretol predavaca ktory tusi o com mluvi, a kdyz tusi tak drviva vacsina tlaci to co maju v plane/na com maju marzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 nejde podla mna ani tak o sekanie, ja mam tv bez androidu googen nejaku blbost za 8000 kc a ta sa hned zapne, na TV s androidom Thomson 55UC7606 cakam asi minutu, a to tam niesu ziadne aplikacie, inac by tv s androidom spomaleny byt nemal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Ale u tych drahsich tv samozrejme ten a droid pomaly neni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 o jaké vzdálenosti od TV se bavíme? Zda 65 nu800x by nestala za rec. rozmer stejna vaha jako kvalita myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 3metry. Vím že by bodla větší ale to zas rozpočtově nedám Večer pro nějakou jedu, tak sem zvědavej kdo co stihne poradit a jak se nakonec rozhodnu. Zatím vede B8 LG, ale dost mi v žaludku leží ta Q8 od Samsungu. Přeci jen další faktor jako je spotřeba El.energie bude možná rozhodující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Hlavně se rozhodni na co primárně chceš TV, zda na hraní, sledování filmů apod. Pokud převážně filmy a občas hraní, tak spíše oled, pokud naopak primárně hry tak Qled... a hlavně potom brát v potaz faktor toho, zda nemáš doma někoho jako já kdo by ti u Oledu nechal klidně puštěnej statickej obraz celej den/hrál hodně rdr2 . Také se mrkni na podporu aplikací na dané TV, pokud používáš např hbo apod. ( Takové philips Oled jsou na toto experti ) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 qled q8 a xf9005 jsou srovnatelne TV. nanhry je lepsi qled, ma podporu freesync a mensi imputlag. je o 5k drazsi ale (15%). Sony ma 3.5jack ma sluchatka nebo repro. Samsung musis optikou nebo modrym zubem pripojit ozvuceni. Android TV nepodporuje HBO go appku Tizen v Samsungu ji má Oled je o kategorii jinde. Na filmy ke bez konkurence. Hry tak hodku, 2 denne take ok. Pripojeni oledu na PC, kde hrozí, ze pobezí staticka obrazovka dlouho bych se bal. Bejt ten qled q8 za stejne penize jako xf9005 bral bych ho. 5k je jiz ale dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Ja bych jeste k te qled vs sony napsal ze samsung pouziva agresivnejsie pwm, takze bych bral o to vic sony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Nakonec to vypadá na Q8 od Samsungu jen teď ještě řeším jestli si připlatit 2k za koncovku (FN / DN) Jedinej rozdíl jsem vypozoroval v edge / direct led Dnes sem koukal v krámě na edge led a nepřišlo mi to nějak strašný. Ale na porovnání vedle sebe je nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Jestli edge nebo direct je uplne jedno;) to ani neres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 DN bude mít rovnoměrný jas, ale zase příjdeš o one connect box + ta TV nevypadá tak hezky ze zadní strany pokud to nemáš přímo u zdi .... ale osobně bych raději bral one connect box a jak píše majkom, toto bych moc neřešil ... rozdíl na 99% nepoznáš. Řešit PWM nemá moc smysl, jelikož to je dost subjektivní a v rozdílných situacích to podává rozdílné výsledky ( někomu vadí těch 120hz u sonky, někomu těch 60hz u samsungu pro 60fps). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Podle tohoto to právě jedno není. Ale nevím jak u qled. Přijdu si už z toho úplně demen*ní. Asi to moc resim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Direct neznamena automaticky rovnomernejsie podsvietenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 prej neres tvl vubec nad tim nepremyslej a priplat si za direct podsviceni edge nikdy Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moli9 Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 před 47 minutami, majkom napsal: Direct neznamena automaticky rovnomernejsie podsvietenie. Můžeš to prosím rozvinout? Dcl by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Co na toM chces rozviest, direct led nie je automaticky zaruka rovnomerneho jasu/podsvietenia. Ja by som tu sony bral radsej ako ten samsung (pokial teda nexces oled), ale dovod by nebol direct led:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Raději si zajdi pro radu nekam kde tomu rozumí Jen co jsem v rychlosti viděl tak... Nic ve zlém pánové Na android TV (Sony) při zapnutí nijak hrozně nečekás :-) Moje TV od stisknutí tlačítka naskočí během cca 6s. HBO go na (moji) android TV normálně funguje. Zkouknul jsem tam komplet malého Šeldna ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2019 Jo, zajdindo Datartu napriklad:) Treba minulorcni sony xe930x byla edge lit a byla lepsi nez xe9005 co mela direct. kus od kusu a typu zalezi. jinak ke vecir takze jiz urcite koupil:) majkom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.