placek Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Hraji na OLEDu skoro denně.Jen si dej pozor na hry které mají dlouho neměnný statický obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Tak to mají skoro všechny hry né ? Ale popravdě se toho nejvíce bojím , i když čtu , že nyní ty OLEDY mají při každém vypnutí TV čištění (cca 8min) a jednou za měsíc je vhodné ruční čištění pixelů (1h) tak snad neudělám chybu, když do ní půjdu ::) Případně ještě nějaké tipy/triky proti vypálení? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 18, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Jak moc hrajes? vic jak 4h denne? tak kup qled 7mickovej a vejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Všechny ne jenom některý hry. OLED mají i aktivní ochranu. V podstatě u statických prvků se sníží podsvícení, aby nedošlo k vypálení. Jinak pro čištění je potřeba nechat televizi ve standby módu. Jako s tím vypálením je to těžký. Já třeba mám doma 3 telefony s OLED displejem a ani jeden není vypálenej a to ten jeden používám na navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 před 5 hodinami, rkolarik napsal: Mám TV Samsung Q8DN a neměnil bych, ale ten se už neprodává. Váhal jsme tehdy mezi ní a Sony XF9005, ta se ještě prodává (okolo 27k), šel bych tedy do ní. Sony XF9005 sony je pecka bracha kupoval tv tak jsem mu ji doporucil jedna z nej ted se da i za 24 000 sehnat a ja mam podobnou XE 9305 taky pecička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Oled a vypalovanie, zbytocny strasak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Říjen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2019 OLED, když není uživatel totální vocas, tak poslouží dobře Mám 65OLED873 za 29990,- i s powerbankou z CZC.cz a je to topík Proirita byla Android - kvůli KODI se Stream Cinema. Kdo nechce dávat tolik peněz, doporučím věnovat pozornost TCL EC780 (podpora DV i HDR10+, VA panel). Sám se těšim, až si ji vyzkouším naživo ...vypadá to na libovku za slušný prachy ...Případně Samsung z FancyTV (obchod@fancytv.cz) s velkou slevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2019 To tcl je len 60Hz:( skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2019 Já jsem nakonec teda koupil LG OLED55C9PLA tak snad poslouží dobře:.) má to i HDMI 2.1 do budoucna. Každopádně jsem si teda i četl, že když to budu mít i na hraní tak mám radši třeba jednou za 2 týdny aktivovat čistící režim (trvá cca 1hodinu). Je na to ještě něco proti tomu "vypálení" , kdo vlastní OLED a má zkušenost tak prosím poraďte tipy/triky. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2019 Mam oled rok a pol, nic nepouzivam, vypalene noc nemam:) zase nijak moc nehraju, ale chodi tam hodne youtube:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2019 před 12 hodinami, xAsassinsx napsal: Já jsem nakonec teda koupil LG OLED55C9PLA tak snad poslouží dobře:.) má to i HDMI 2.1 do budoucna. Každopádně jsem si teda i četl, že když to budu mít i na hraní tak mám radši třeba jednou za 2 týdny aktivovat čistící režim (trvá cca 1hodinu). Je na to ještě něco proti tomu "vypálení" , kdo vlastní OLED a má zkušenost tak prosím poraďte tipy/triky. Děkuji Nenechávej tam dlouho statický obraz.(myslím pár hodin) Já pár TV takto vypálil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Dobře, všem moc děkuji. A ještě jedná otázka, když ta LG televize má HDMI 2.1 nevadí ničemu, když tam budu mít HDMI 2.0 propojený s ps4? Nebo už musím koupit ten 2.1, aby vše správně fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Stačí kabel přibalený k PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Jen pro upřesnění: Všechna HDMI jsou zpětně kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 to ano ale pokud chces protlacit 4k@60fps s HDR on tak aspon 2.0 potrebujes, nevic je v tom bordel nebot HDMI 2.0 je vice verzi (a, b) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2019 Moje chyba, nějak mi nedošlo, že by mířil na 4K60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2019 o víkendu na mall.cz Samsung 55Q8 za 33k (taky na CZC) https://www.mall.cz/televizory/samsung-qe55q80r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 Doporucte mi pls nejakou 32"... Android muze byt, Philips radeji ne (mam cca 5 let starou a je desne pomala). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 32 sa snad uz ani nedela;))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 Myslím že 32" s Androidem dělá Thomson a TCL Taky jsem uvažoval že jednu z nich pořídím do kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 To je snad lepsi kupit monitor, teda pokud neni podminka ten droid;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 @miz012 Za 5 let ti i dnesni android bude pripadat desne pomalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 Po 5ti letech je vše pomalé Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 Asi jako mysleni hejtkoma basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 29, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2019 To zas ne, hejtkom hejti vše a vždy, i když je to staré pár hodin Nejlepší je samozřejmě jen to co má a zná, až na LG telku kterou má a rád by ji vyreklamoval, ale chudáci na LG podpoře Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.