majkom Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Leading TV manufacturers are integrating AirPlay 2 directly into their TVs, so now you can effortlessly share or mirror almost anything from your iOS device or Mac directly to your AirPlay 2–enabled smart TV. You can even play music on the TV and sync it with other AirPlay 2–compatible speakers anywhere in your home. osobne - podla mna to za update z b7 na b/c9 nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 A vite, ze ps4 umi pri 4k hdr obraze jen 8bit barvy? Takze kupovat drahou tv pro hrani na ps4 si troufam oznacit za naprosto zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 Tak kupit oled jen na ps4 je trosku pakarna, ale ak to ma all aorund tv a kouka na 4k filmy... tak oled rozhodne jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2019 za chvilku ps4 zmizí v propadlišti dějin stejně jak 1,2 či 3.... a ps5 která se tu objeví...to zas budou diskuze ohledně kvality a televizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2019 V 6. 11. 2019 at 14:09, Martinoslav napsal: A vite, ze ps4 umi pri 4k hdr obraze jen 8bit barvy? Takze kupovat drahou tv pro hrani na ps4 si troufam oznacit za naprosto zbytecne To si cetl kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2019 Mrkni na google, ps4 pro hdr 8 bit only. Krome toho to mam denne pred ocima, kdyz ps4 zapnu a v info o signalu na me cumi “8 bit” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2019 Nevim divne me to pripada normalni stejne jak na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2019 V 7. 11. 2019 at 18:18, Martinoslav napsal: Mrkni na google, ps4 pro hdr 8 bit only. Krome toho to mam denne pred ocima, kdyz ps4 zapnu a v info o signalu na me cumi “8 bit” Tak si musis prepnout barvy asi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2019 Nejsem @Mandaz abych mel spatne nastaveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2019 V 9. 11. 2019 at 8:50, Martinoslav napsal: Nejsem @Mandaz abych mel spatne nastaveno Ps4 to dela samo ze to prepne mam nastaveno na 2160 RGB a jak spustim hdr hru tak prepne na YUV 422 tedy -10 bit a YUV 420 - 8 bit jsem tam nevidel. Takze mas asi nastavene rovnou 2160 YUV 420 misto 2160 RGB nebo nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 Pokud jde o TV kolem 10k, tak přes Alzu teď jde celkem kouzlit. TV třeba za 9990,- (jakákoliv, třeba TCL 55EP660, Samsung UE50RU7092, Hisense H55B7100,... ), tak lze použít kód na 1500 slevu. Pokud je v objednávce TV pod 10k, třeba za 9990,- , tak stačí pouze do objednávky přidat třeba kabel za 10,- , aby se celková cena objednávky vyhoupla na 10k a pak taková telka vyjde na cca 8500 rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2019 Tak datart dodatecna sleva 10% s kuponem SKL19TV. je omezen vyber. napriklad 65xf9005 za 29.5k nebo oled lg 55b9 za 29.5 a ktomu soundbar. nebo c9 za 31.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Listopad 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2019 mirai_trunks : to jsou krásný ceny, když si vezmeš, že je teprve listopad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2019 Tohle je taky docela slušná akce ne ? I když v tom Datartu viz. post výše výjde ještě levněji https://www.alza.cz/55-lg-oled55c9pla-d5620841.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Listopad 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 prosím o radu. Dá se propojit tv Philips PUS 7304 s soundbar Philips HTL3320? nechci to do PS4,ale přímo do tv. Aby mi běželo vše. Jak PS4,tak Kodi. Nebo poradíte něco jiného v této ceně. Cca 6000,- Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Poradte TOP low cost TV k PS4 v ceně do 10k (43 palců). Samsung UE43RU7172? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 @jirka.vanek ma pripojeni optikou, melo by to fungovat. otazkou je zda pujde ovladani hlasitosti ovladacem od TV. koupil bych a otestoval pripadne vratil. @rkolarik samsung je dobra volba. respektive samsung nema nizsi 4k model:) ja mam ve 43ce philips 7304 a take si nemuzu stezovat. 43 je max? 50-55 se daj poridit za stejne penize a vetsi je lepsi:) jirka.vanek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Listopad 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 To je mi jasný, jenže žena si postavila hlavu, že klukovi do pokojíku větší TV dát nechce. Sám mám u sebe v pracovně/herně 55 (sleduju tak z 2,3m) a je to na pohodu (a to jsem byl skeptik a bál se přejít z 50 na 55, i když mi to tady všichni radili, ale zvyk jsem si rychle). Mladej chce mít svoji PS4 u sebe atd, doted hrával u mě (tak místo PS4Pro 500mil ed.+Q8DN bude mít low cost sestavu ten Samsung se ted dá i s držákem na zed sehnat na Alze při využití slevy (1500Kč do 8.12.) za cca 8,6k (jak psal pár příspěvků výš indeshit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 jako low cost bych to bral. dobra odezva na hrani i celkove systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2019 Zkuste akci na CZC, 15ks televizí Samsung 4k za 175 Kč zítra mezi 18-20 hod. :D, akce ala koloběžky xiaomi loni, kdy ji nikdo nedostal :D. Slzy, vztek a pád serveru na 30 vteřin, kdy po přihlášení budou všichny vyprodané a to se vyplatí. Zkuste to kua někdo :D. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indeshit Odesláno Listopad 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2019 rkolarik ... ten Samsung je cajk,ale 43EP660 má vyšší jas a o něco lepší HDR (i když u obou se těžko dá hovořit o kulervoucím HDR, skoro žádný efekt HDR se v této cenové kategorii nekoná u žádné značky), ale klasický HDR filmy tam vypadají lépe ... zkoušeno na Lucy, Exodus, Alita Hlavně android přehraje vše a Samsung minimum (absence divx, xvid a dts a atmos) rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2019 Potřeboval bych trošku poradit, nebude to uplně skrz herní TV ale TV pro máti do obýváku, rád bych jí pořídil novou Tv jelikož má jen maleho Panasonica a chci koupi alespoň 55”. Nejvíc se mě zamlouvá https://www.alza.cz/55-sony-bravia-kd-55xf9005-d5287962.htm ale mám trochu problém s tím že potřebuju aby šly na Tv přehrávat videa z iPhonu a prostě jablečných zařízení. Otec má právě taky android Tv a zaboha se mě to nepodařilo nijak rozchodit. Poradil by někdo jak tato funkce na android Tv funguje? Případně poradit nějakou podobnou Tv stejných kvalit a v podobné cennové relaci. Já mam OLED LG a tady funguje přehrávání videí na výbornou přes appku ale na android Tv sem nic nenašel co by fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 20, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2019 Samsung 2019 ma podporu airplay 2. takze zrcadleni naprimo i ifónu. obdoba sonky je qled q70, ale mozna vyjde levnejs ten lg oled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Listopad 21, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2019 Bud kupis samsung - podpora airplay, nebo lg 9kova - podpora airplay, nebo vybrane sony - podpora airplay. Seznam tv spodporou airplay: https://www.apple.com/ios/home/accessories/#section-tv a pak samozrejme musi to apple zarizeni podporovat airplay:) pokud nemas nejaky prehistoricky kus, tak tohle mas splneno. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Listopad 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2019 Zdravím, potřeboval bych poradit, jestli je lepší zakoupit k televizi Pioneer PDP-LX5090H PS4 SLIM nebo PRO. Jedná se o 11 let starou plasmu s panelem 50/60Hz 1080p. Přemýšlel jsem o PRO kvůli 60 fps při 1080p, ale nevím, jestli by tato televize 60fps vůbec dokázala zobrazit? Slyšel jsem, že 1080p 30fps vypadá pořád lépe na PRO než na SLIM, ale nevím, jestli ji kupovat jenom kvůli tomu. Kdybych mohl využít aspoň těch 60fps, byl bych radši, ale sám se v tom moc nevyznám. Zatím mi ale laicky přijde, že pro mě dává větší smysl SLIM. Předem díky. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.