Vardant Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Nejnižší odezvu mívají Samsungy. Sony a LG podle modelu. Hlavně v HDR módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 před 3 hodinami, mirai_trunks napsal: číst recenze. např. rtings.com Diky mrknu. J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Mám teď tv UE55F6400 ale příjde mi če cítím malé zpoždění. Mas zapnutý sport režim? Tools / Sport Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2017 V 10/30/2017 at 17:37, Locker napsal: Mas zapnutý sport režim? Tools / Sport Sent from my iPhone using Tapatalk To nemám. To má vliv na input lag? nasel jsem https://displaylag.com/display-database/ ze moje TV ma 43ms, to je tragický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2017 No sport režim bych používal až v krajní nouzi. TV už mají normálně nastavení game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2017 Na TV zásadně používat game mode ( vypíná všecky/většinu kravin co se obrazu týče a přidávají na inputlagu a postproces delayi atd). 43 je celkem dost, kord když se připočtou všechny ty serepetičky mimo game mode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2017 Mas pravdu, u Samsunga je to v Menu / Systém / Obecne / Režim hrySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Ceny OLED TV jdou pomalu ale jistě dolů, tato akce na momentálně asi nejlepší model od LG s PS4 Pro zdarma už stojí za zváženou https://www.alza.cz/65-lg-oled65b7v-d4798797.htm P.S. Já stále číhám na model A1 od Sony, 14 dnů po uvedení na trh u nás šla cenově dolů asi o 25.000 Kč. Pokud vydrží takhle s konkurencí závodit, tak by Vánoce mohly přinést příjemné překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Kdyz to je furt mala uhlopricka Mam 70” a proste na to hrani to furt neni ono S cenou sly dolu i 4k projektory a to je podle me mnohem lepsi varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Mně už 165 cm tak málo nepříjde. I variantu projektoru jsem dlouho zvažoval, ale má to i svá úskalí. Když pominu finanční stránku, tak technicky je to nemalý zásah do interiéru, pokud bych z toho chtěl vyždímat maximum a přitom zachovat pokud možno "čistý" vzhled. Připadalo by tak jediné možné řešení a sice kvalitní plátno a projektor zavěšený u stropu. Pritáhnout napájení, všechny potřebné kabely, zalištovat .... Není to technicky neřešitelné, ale je to větší zásah, než který bych chtěl momentálně podstoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Chapu Ja jsem si na 178 cm zvyknul rychle a na hrani bych proste potreboval jeste vetsi, no Ale ja jsem pacient, takze me tak berte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray20 Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Díky za radu s tim Game modem. Je to asi o 100% lepší=) Konečně je to hratelný i myší. Obraz je skoro stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Chapu [emoji4] Ja jsem si na 178 cm zvyknul rychle a na hrani bych proste potreboval jeste vetsi, no [emoji3] Ale ja jsem pacient, takze me tak berte [emoji3]No ono taky záleží na vzdálenosti a jestli je TV ve správné výšce. Ideální je mít ji na zdi a aby byl držák polohovatelný ve všech osách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Ja to vidim takhle - vetsi je proste vzdycky lepsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Tak to sice jo, ale ten cenový skok je tam někdy dost přehnaný. Hlavně u těch high-endových kousků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 To je pravda, ale 4k na 65” je podle meho nazoru minimum, u mensi uhlopricky uz nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 3, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Optoma UHD550X: https://www.alza.cz/optoma-uhd550x-d5040499.htm netestaval nekdo?4k projektor za 50k romeno a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Ja ho chci, ale cekam az jeste spadne cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Ten je suprovej, taky bych bral, ale až bude kolem dvaceti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 A četli jste ty diskuze u toho projektoru? Debaty ohledne "nativního 4K" rozlišení vs. downsamplu u tohoto modelu? Model s nativním 4K by asi stál úplně jiné peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 Tak asi je jasny ze to nebude takovy jako projektor v kine 4k ktery stoji i ctvrt milionu. Ale myslim si ze obraz bude dost pekny. Ja mam zatim HD projektor, a jsem i tak spokojeny, je to rozhodne lepsi jak TV. Je to asi otazka naroku konkretniho uzivatele, remcat bude porad nekdo, to je na internetovych diskuzich bezny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 před 4 hodinami, drak3go napsal: Ceny OLED TV jdou pomalu ale jistě dolů, tato akce na momentálně asi nejlepší model od LG s PS4 Pro zdarma už stojí za zváženou https://www.alza.cz/65-lg-oled65b7v-d4798797.htm P.S. Já stále číhám na model A1 od Sony, 14 dnů po uvedení na trh u nás šla cenově dolů asi o 25.000 Kč. Pokud vydrží takhle s konkurencí závodit, tak by Vánoce mohly přinést příjemné překvapení I ta A1 sla s cenou dolu https://www.alza.cz/65-sony-bravia-xbr-a1e-d4655165.htm, ale cenove se to porad proti te B7 asi neoplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 @Manoust jj vím, já už ji mám možnost pod 100 tis. Střídavě se navíc objevuje s PS4 Pro, nebo s poměrně slušným sound barem, takže vybírat zatím z čeho je a určitě ještě i bude. Koukal jsem se na ni naživo o víkendu v EW a musím říct, že je to teda paráda (design, provedení, obraz, ...). Trochu mě u ní na dnešní dobu zaráží v recenzích uváděný input lag (okolo 40 ms), což není na jednu stranu tak strašné, na druhou stranu to ale není ani žádná hitparáda. Údajně by to mohli vylepšit updatem FW, ale první co byl zatím zlepšení v tomto parametru nepřinesl. Tak či tak na ni číhám, doufám v nějakou vánoční "pecku", kde pokud by se přiblížila hranici 80K, tak už by se mi rozhodovalo zase o něco líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 @drak3go Ale ono to ma 4k UHD rozliseni. Jen se tam obraz tvori dvakrat. Ale ve vysledku mas plne 4k UHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 3, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 zajimalo by mne srovnani napr 65xe9005 a toho projektoru 4k. pokut new telkutak pod 65 nepudu a sony proste tenhle rok je top v TV. mel jsem krasnou 43xd8005 ale udelala vertikalni pruhy a sla na reklamaci a dostal jsem prachy a tv jsou jiz pric. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.