Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

steelbooky - rady, tipy, pokec


Recommended Posts

Zdarec, myslím, že tohle téma by tu mohlo zůstat, navíc bych ho chtěl otevřít otázkou. Došel mi ten černej steel Uncharted se zlatou mapou, samozřejmě na sračky ( už třetí edice tenhle týden.. :/ ) 2 steely v jedné bublinkové folii, čekám, že reklamace na poště opět neprojde a ani už nemám sílu tam další den šaškovat a prodejce od toho opět dal ruky pryč, moje otázečka je ale jiná. Nevíte někdo, nedá se ten plech vysadit..? Ta plastová vnitřní část je na vyhození ale myslím, že plech by šel narovnat s trochou trpělivosti, že bych vytáhl ten plast z nějakýho šmejd steelu a pak na něj nasadil plech z Unch, díky za odpověď, radu, atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozebírat bych se to celkem bál, nemusí to jít složit zpátky. Jinak pokud ty steely bereš od lidí tak s tím moc neuděláš no( je lepší to brát osobně a nebo mít pojištěné když už poštou), ale pokud to je z obchodu tak to pořešit určitě půjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zasah do steelboku bude vzdy spatny. Do budoucna se dohodni s danym clovek, at ti zabali steel do bublinky a okolo toho da karton ktery bude presahovat steelbook. Pak by se uz nemelo stat,ze by byl ponicen. Pokud toho neni schopen,radsi se na obchod vykasli, min nervu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeto od samozřejmě od člověka ne z obchodu, na pořádným vystlání se domlouvám vždycky ale lidi na to evidentně se*ou :/ každopádně jsem se díval na yt na pár videí a lidi to dělají, jen by mě zajímalo jestli tu náhodou nemá někdo osobní zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mám zkušenost,ale když ti to jde přes půl světa,ikdyž to bylo od amíka super odolně zabalené,tak prostě na to někde po cestě hodili něco hodně těžkého,a bylo vystaráno.:blink:

Tak jsem uvažoval ten plast vytáhnout,ale zavrhl jsem to. Trochu jsem to zevnitř porovnal,a tím to zkončilo. :biggrin: Ale bolí to. :blink::biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • Moderators
V 7. 4. 2017 at 12:37, sběratel napsal:

Tak jsem sundal  všechen plech z plastové kostry a naštěstí je steel nepoškozen.. vyberu nějakej šmejd, třeba co mám 2x a plasty vyměním :) Bál jsem se teda, že to půjde hůř.

To mluvíš o jiném steelu, než o tm U4 co jsi sem dal fotky? Protože tam jsou evidentně plechy na šrot.

Jinak si neumím představit, že by při takto poničeném steelbooku nebylo viditelně poznat už na balíku, že bude poškozen. Ten balík musel být rozsekaný úplně stejně a na to je jednoduché řešení - rozbalit před pošťákem při převzetí a rovnou sepsat reklamaci, anebo balík nepřejímat. A pokud přeci jen balík nebyl poškozen a uvnitř byl steelbook takhle na šrot, pak to znamená jediné - už to v tomto stavu poslal prodejce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně o tom, taky jsem si to myslel, plech jsem ale vyklepnul, vyměnil střed a steel vypadá jak kdyby zrovna vylezl z fabriky :)

naneštěstí reklamace nešla vyřešit na místě, protože balík vypadal naprosto nepoškozen, jak jsem psal byla to bublinková folie, na sobě byly 2 steely, někdo to zmáčnul a nebo na to pustil balík a vrchní steel promáčkl tenhle, naštěstí se po nějaké době dohadování šlo domluvit s prodejcem na náhradě, každopádně to nechápu, je to už čtvrtej balík co mi za posledního čtvrt roku došel s obsahem na sračky a to se v 99%ech případů domlouvám s prodejci na důkladném zabalení a jsem schopný si i připlatit a zvlášť když se jedná o něco dražší to dokáže pak člověka pěkně na*rat -_- díky bohu za hrac123. Xone sběratelka Witcher 3 přišla zabalená líp než z většiny obchodů, aspoň, že tak. Druhej poničenej kus bych už doma asi nechtěl :D  i když za ten první může pes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

U me nekupujes kralika v pytlu :] Sem rad ze dorazila v cajku..u posty nikda nevis..dokonce i Emirates fly cargo je v tomhle lepsi...jeste se me nestalo ze by neco ponicili...a to sem vezl i proslulou dying light sberatelku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...
  • 4 months later...
  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu