jarda007 Odesláno Duben 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2018 K tomu Rise of the Tomb Raider, psal jsem a poté mi volali z originalky.cz a když se mrknete nyní, je to uvedené jako set obsah sběratelské edice, kdy je na obrázku odmazaná hra (v popise je) a k tomu 20 Years Celebration. Tudíž má být sběratelská edice bez hry a k tomu zvlášť přibalená ta 20 Years. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2018 Tak to museli někdy včera změnit. Když jsem to sem dával a objednával, tak tam byla ta sběratelka se hrou a další hra jako dárek viz. odkaz níže z archivu Googlu. Dneska jim zkusím napsat, jak to s mou objednávkou bude, když jsem objednal i před změnou. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bixUAdiuYhsJ:https://www.originalky.cz/rise-of-the-tomb-raider-collectors-edition-xone-p92514/%2Brise+of+the+tomb+raider+collector's+edition+xbox+one+originalky&nomo=1&hl=cs&gbv=2&ct=clnk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2018 Je to jednoduché, je to krabice sběratelské edice bez hry a k tomu dají zvlášť vybranou kopii hry (xko nebo psko), nikdo nečekejte, že dostanete ke sběratelce už s tak parádní cenou ještě jednu kopii hry navíc. drak3go a Hráč123 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Duben 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2018 Jako mně to připadalo zvláštní, že by dali jen tak další kus hry, pak si říkal, že třeba chtěli to udělat nejnabušenější jak to jde, 20 Years má ještě navíc artbook, ale do včera to měli napsané tak, že by ty hry měly být opravdu dvě ke každé edici... Každopádně mně bude bohatě stačit sběratelka se hrou 20 Years za tyto super peníze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Krom toho 20y edice je tuším jen pro PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Tak když mi před nějakou dobou dorazila faktura, je to tam rozdělené jako sběratelka a hra k tomu zvlášť... Každopádně už odesílají dnes, nejpozději další den, várka dorazila dříve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Také mám již mail o odeslání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2018 Taky tak :-). Hezky jedna edice do spižírny ólaláááá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 Sběratelka Destiny 2 pro PC za 2678 kč vč. dopravy při platbě předem. https://www.supergamer.cz/destiny-collector-edition-p-368032.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 Kamarádi sběratelé, tak už přišla sběratelka Rise of The Tomb Raider. Jedná se o sběratelku uvolněnou do prodeje cca před 2 lety, pro xbox. Velká krabice imitující dřevěnou bednu s vystýlkou (viz. foto), uvnitř krabice se soškou, papírové obálky s metalpackem, deníkem, dále v krabičce Lařin přívěsek a samolepka. V balení je od Originálek vložena hra dle typu výběru platformy. Pro xbox je to klasická zelená krabička, pro Psko 20th century edice v krabičce. Pro pejskaře se tedy nejedná o loňskou 20th century collectors edici v modré krabici. Jediné co chybí je svrchní černá krycí krabice (viz. foto), pro velký box, ale to se dá pochopit, když se tyto edice prodavají jakožto sběratelský materiál s přiloženou hrou, po vzoru sběratelských edic od EA. Za těch 1900 je to každopádně výborný kauf. Osobně vlastním 20th century collectors edici a tuto klasickou sběratelku mám nevybalenou do sbírky :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 @elmaniaKain možná jsi rovnou mohl hodit fotku pro lepší představivost. Zvlášť u té černé krycí krabice nevím, co si představit. Která přesně část to je z této edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 Večer mohu hodit foto balení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Tak edice dorazila a potvrzuji obsah balení výše. Kromě tedy rozdílu oproti PS4 verzi, která kdysi vyšla je, že zde je metalpack, nikoli steelbook, jak se píše kolikrát mylně a není artbook, který byl chvíli v limitovaném množství a já si původně myslel, že na PS4 vyšla hra jen takto a ne pouze v klasické modré krabičce bez ničeho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Steelbook u této edice nikdy nebyl. U pskové verze byl pouze ten artbook. Xboxová verze měla pouze metalpack - kdysi se to řešilo, že výrobce uváděl steelbook a on to byl metalpack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Tak toto bylo u pc verze když to vyšlo ;)Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Jop. Je to stejné:) 150$ bych zato teda nadal;) Rowan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 No myslím mě to tehdy stalo.kolem 200 i s poštou Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2018 Jako celou CE jsem myslel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2018 https://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=2094 moc pekna cena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 ELEX Sběratelka pro XO za 51,44 liber vč pošty - 1520 kč U nás nejlevněji za 1999 + doprava. https://www.amazon.co.uk/dp/B0725XDBFV?tag=ho01f-21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 24, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2018 Sberatelka GoW za 2990 ceskopenez, ale pisou, ze dostupnost na dotaz... https://www.tsbohemia.cz/ps4-god-of-war-sberatelska-edice_d294882.html?fulltextword=god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2018 Klasika u TS Bohemia, tahle bohužel už nebude. Cena každopádně krásná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 Bůček na destiny 2 za 9kč, pouze osobně http://www.jrc.cz/steelbook-destiny/p135961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 2, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 A jen v Kladne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 Ni No Kuni 2 Kings Edition za 92,43 liber vč dopravy - cca. 2730 kč. U nás za 5536 kč dle heureky https://www.amazon.co.uk/dp/B074N5YM4N?tag=ho01f-21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.