crookedstein Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Ahoj, odkud jsi objednával licenci ? nechci narazit na nějaký scam :) Citovat
Luke25 Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Objednával jsem z rakouského eshopu (přes SZ pošlu odkaz, nevím, jestli ho tu můžu jen tak naspat). Právě mi licenční kód poslali mailem a vše bez problému funguje. Hned jsem vyzkoušel hry Kirby a Donkey Kong a funkční!!! Citovat
Moderators drak3go Odesláno Červen 20, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 U Xecuteru se ani nepředpokládá, že by něco nefungovalo Citovat
crookedstein Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Hlavně já chci verzi s donglem, vím že xecuter funguje spíš mi jde o samotného prodejce Citovat
Moderators drak3go Odesláno Červen 20, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Pak není nic jednoduššího, než se podívat na jejich webové stránky pod odkaz prověřených a doporučených prodejců. Citovat
crookedstein Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Tak hlavně ne všude je úplně mají, jako původně jsem chtěl vzít s Axiogame, ale nenašel jsem nic moc o tý stránce navíc posílá z číny. Zkusím tedy rakušáky co mají na stránkách tam by to mohlo být ok.. vypadá to že posílají i do česka Citovat
Kharel Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 To jsem zvedav, jak na to bude Nintendo reagovat, tohle je hodne zajimave :) Mam chut to objednat, ale to bych se s volnym casem dostal na tezkou nulu :D :D Dejte vedet za jak dlouho dorazi Pro. Citovat
noba Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Už jste někdo objednával Pro verzi? Případně nějaký tip odkud? Rád bych si to objednal, ale nevím odkud, aby to došlo co nejdříve. Koukal jsem na spoustu webů, co je na webu Xecuteru, včetně toho rakouského, co je tu zmíněn, ale všechny na mě působějí, že to nejde z Evropy, ale z Číny. Díky za rady Citovat
Assassin Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Teď jsem se díval na jejich web a je tam jeden "český" obchod. https://stargate3ds.cz/sx-switch-xecuter-cz.html Ale stejně to bude všechno čína. Citovat
xmod Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Já bral Pro odsud https://www.shop01media.com a půjde to pravděpodobně z Polska tudíž DPH a podobné vylomeniny nehrozí.Obchod dobře komunikuje takže prozatím spokojenost, odesílat mají do konce týdne. Citovat
Luke25 Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Rakouský obchod Spielite taky dobře komunikoval. Objednával jsem ale jen licenci, tudíž nemůžu posoudit, kde jsou sklady. Kód mi zaslali mailem. Jinak jsem s CFW velice spokojený a dle slov od Xecuteru mají přijít další aktualizace, které přinesou třeba Emunand, vylepšené menu s výběrem her nebo změna tématu v menu. Co se týče online hraní, to neriskuji a ani to nikomu nedoporučuji. Nintendo proti tomu rázně zakročilo a pokud unikátní ID hry z cartridge nesedí po připojení online (jakože sedět určitě nebude), ihned BAN jak na konzoli tak na hru. Jiné hry pak ale samozřejmě hrát ještě půjde. Aktualizace na hry (i systémový FW) ale normálně stahovat prozatím jdou, tam se totiž ono ověření ID nepoužívá. Takže co nejrychleji pobrat všechny updaty, dokud to jde. Snad pak půjde instalovat samostatně, stejně jako u Wii U. Citovat
crookedstein Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Hele na https://www.shop01media.com je pro verze vyprodaná, takže jdu objednávat ze http://www.spielite.com tam maj prý kusy skladem. Jen mě zaráží nemožnost platit kartou mastercard ale jen visou.. Citovat
Luke25 Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2018 Tak plať přes PayPal, který si napojíš na svůj účet, resp. kartu. A je pak jedno, jestli máš Visu nebo MasterCard. Já jsem tak platil a bez problému. Citovat
crookedstein Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2018 jo jo zaplatil jsem to přes paypal, taky ti poslali platební údaje mailem ? Citovat
Luke25 Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2018 Jo, poslali... taky se mi to zdálo divné, ale po zaplacení jsem zpětně poslal ID transakce a bylo vše OK. Citovat
very_hard Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2018 bez tej licencie sa to neda ? PS: to zakazdym ked budem chciet spustit hru musim pouzit tu sponku, ci pripravok na vyskratovanie tych pinov? Ci to spravim raz a je pokoj. Citovat
Luke25 Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2018 Bez licence to nejde... pouze spouštět homebrew aplikace, ale ne hry z SD karty. A ne, není potřeba to pokaždé dělat, stačí poprvé a pak lze nastavit automatickou funkci, takže při každém spuštění už to načte samo. Akorát je vždy potřeba mít vložený ten jejich dongl, popř. načít soubor z PC nebo androidu. Nejlepší je pak to řešit Sleep módem, to pak není třeba už nic načítat. Citovat
Lazyt Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2018 V 20. 6. 2018 at 14:30, Kharel napsal: To jsem zvedav, jak na to bude Nintendo reagovat, tohle je hodne zajimave Mam chut to objednat, ale to bych se s volnym casem dostal na tezkou nulu Dejte vedet za jak dlouho dorazi Pro. Jejich reakce je Nintendo Switch Online Citovat
very_hard Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Niekto iny nevydal podobny homebrew ci app do tohto pre spustenie zaloznych hier z SD ? Je to asi prvy krat, co som sa stretol s tym ze hombrew licenciu treba zakupit :) je mi jasne, ze do toho museli investovat vela casu a asi financnych prostriedkou, ale urcite mi date zapravdu, ze je to dost cudne ... PS: vedel by mi prosim niekto poslat PM s linkom kde su aktualne k dispozicii zalohy hier ? Dakujem Citovat
Luke25 Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Prozatím je k dispozici CFW pouze od Xecuteru, kde je potřeba zakoupit licenci. Taky se mi to zdálo zprvu divné, ale teď už vím, že Xecuter je tady už déle, např. CFW pro Xbox, pokud se nemýlím, a vždy co vyprodukovali, stálo za to. Kvalita, jistota a následně i podpora a aktualizace. To si myslím zaslouží nějakou tu finanční podporu a myslím, že to není moc. Já jsem prozatím spokojený a nezaznamenal jsem žádnou chybu i když na zahraničních fórech se můžeme dočíst, že jsou určitě problémy u některých her, hlavně ty, které jsou rozdělené speciálním programem, aby mohly být zkopírovány na SD kartu FAT32. Já ji mám na exFAT, tudíž nemusím tohle řešit a zatím bez problému. Je fajn, že Xecuter tým ihned reaguje a myslím že včera už vyšla aktualizace SX OS 1.1, kde jsou opraveny některé prvotní chyby. Jinak, pracuje se i na bezplatném CFW - Atmosphére, který ale prozatím není dokončen. Předpokládám možná červenec (srpen). Citovat
noba Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Tak jsem nakonec také objednal Pro verzi na http://www.spielite.com, chci platit přes PayPal a je to asi hodina od objednání a stále nemám možnost zaplatit. Nevíte někdo jak to u nich funguje? V rámci objednávání jsem nic o zaplacení neviděl a na mail mi pak dorazil potvrzovací e-mail, kde o placení také nic nebylo. Díky Citovat
Luke25 Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Pošlou ti email s instrukcemi, nebo zkus napsat ty, možná to urychlíš. Ve své podstatě ti můžu jejich PayPal účet poslat i já, předpokládám, že bude asi stejný. Po zaplacení pak mailem pošleš ID transakce. Je to trochu zdlouhavější, ale jinak bez komplikací. noba reagoval na 1 Citovat
crookedstein Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Ano, mě potvrdili platbu až po více než 24h jinak většina jejich správ mi chodí do spamu.. tak uvidíme jak rychle dorazí noba reagoval na 1 Citovat
CarlooserCZ Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2018 Jenom taková věcná, nedočetl se někde někdo, pokud budu používat tento hack, následně nechám konzoli nabootovat bez donglu, budu moci hrát online s originál cartridgemi a nebo je toto navždy zapovězeno? Citovat
crookedstein Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Bez donglu by to mělo nabootovat zpátky na ofiko sw, tudíž cartridge a on-line by měl byt funkční. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.