Luke25 Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Pokud budeš mít zapnutý Auto RCM, tudíž možnost bez opětovného vkládání "jig" (plastového plíšku) do JoyCon konektoru, tak už vždy musíš mít vložený dongle, přičemž okamžitě systém nabootuje do CFW. Pokud chceš OFW, tak při startu držíš volume+ a vybereš OFW. Jinak, prozatím je to možná OK, ale i tak bych už neriskoval online hraní ani v OFW. Různé záznamy a logy jsou v konzoli stále uložené a nikdy nevíš, co Nintendo zjišťuje. Updaty her a systému jsou ale prozatím bezpečné. Citovat
very_hard Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Poprosil by som niekoho kto ma trosku volneho casu a skusenosti s tymto novym CFW aby spravil navodik pre nas ktory sa na to este len chystame a zbierama informacie. Urcite by to bolo super pre vsetkych ktory to chcu vyskusat, ale chybaju im volake informacie, ci nevedia uplne dobre anglinu. VOPRED VELMI PEKNE DAKUJEM. Citovat
Lazyt Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 NAvod je naprosto jedoduchy prste si to koupite https://sx.xecuter.com/ zapojite do switche a muzete hrat, tim že si to koupite mate poskytnutej přehlednej a jednoduchej navod a nebo si počkate dokud někdo nevydá jiný CFW který bude zdarma (a který pravděpodobně vyjde brzy). To je všechno. Citovat
very_hard Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Mna skor trapy aktualne ten JIG, doma vyrobeny mi nie a nie fungovat ... Licenciu uz mam zakupenu ale JIG nechce ist. Citovat
very_hard Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Takze licenciu ktoru som kupil je neplatna, asi som naletel ... :o( nema niekto na predaj ? Citovat
mamba Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Tak já mam objednano na stargate3ds.cz SX PRO už je na cestě posílají přes DHL Citovat
very_hard Odesláno Červen 23, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2018 Ja som si prave objednat tu Licenciu znova snad tato uz bude fungovat. Tamtu som dal reklamovat, ale uvidime ci pochodim. PS: pls link PM na rooms nsw ... Dakujem Citovat
crookedstein Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2018 Jinak co jsem pochopil hry se budou stahovat teda jako přímo ze storu ale budou zadax ? Nebo se to tam musí nějak nahrát ? Citovat
very_hard Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2018 Nahrat na SD kartu do rootu ak som spravne pochopil s koncovkou .xci Citovat
Moderators drak3go Odesláno Červen 25, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 25, 2018 V 23. 6. 2018 at 20:33, very_hard napsal: Takze licenciu ktoru som kupil je neplatna, asi som naletel ... :o( nema niekto na predaj ? Pokud jsi ji zakoupil od některého z mnoha prověřených prodejců ze seznamu Xecuter, potom to zajisté můžeš reklamovat. Citovat
placek Odesláno Červen 25, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Červen 25, 2018 V 23. 6. 2018 at 10:33, very_hard napsal: Poprosil by som niekoho kto ma trosku volneho casu a skusenosti s tymto novym CFW aby spravil navodik pre nas ktory sa na to este len chystame a zbierama informacie. Urcite by to bolo super pre vsetkych ktory to chcu vyskusat, ale chybaju im volake informacie, ci nevedia uplne dobre anglinu. VOPRED VELMI PEKNE DAKUJEM. Na youtube je velmi podrobný návod i pro laiky. Citovat
Luke25 Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2018 Návod jsem již zde na fóru vytvořil: Myslím, že je celkem přehledný... Citovat
very_hard Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2018 Aktualne mi prisiel novy licensny kod a funguje bez problemov. Tento krat som kupoval so stranky http://www.spielite.com za 23€ a vsetko prebehlo ok. Akurat musim vytknut hrozne dlhu odozvu. Dlho trvalo kym mi zaslali PayPal ucet na ktory mam zaslat peniaze. Nakoniec to bol volaky cinsky email/uzivatel. Nasledne dlho dlho kym potvrdili platbu a zaslali licenciu. Ale ak omyslim dlhe cakanie, tak len a len mozem odporucit. Vsetko bez komplikacii. Citovat
noba Odesláno Červen 26, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2018 Taky nejsem z rychlosti http://www.spielite.com zrovna dvakrát nadšenej - v pátek ráno v 9 jsem objednal, okolo 12. hodiny přišel mail s paypalem, okamžitě jsem zaplatil a čekal do pondělí do 5.00 na potvrzení platby. Ještě přišel mail s omluvou, že to trvá tak dlouho a že budou posílat co nejdříve. Nicméně ještě info o odeslání nepřišlo. Citovat
perrek Odesláno Červen 26, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2018 https://www.sector.sk/novinka/152081/nintendo-na-switch-prislo-s-novou-protipiratskou-taktikou.htm Citovat
Lazyt Odesláno Červen 26, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2018 před 11 hodinami, perry napsal: https://www.sector.sk/novinka/152081/nintendo-na-switch-prislo-s-novou-protipiratskou-taktikou.htm Dalo se ze cekat ze to nintendo muselo met nejak hlidany ale dava teda bany uz jen jdyz hru zapnete? Nebo jen pro online sluzby? Citovat
Luke25 Odesláno Červen 26, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2018 Prozatím jen pro online služby, resp. po připojení ve hře k online módu... Lazyt reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 26, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 26, 2018 kolik her na switch se hraje online. 2? Citovat
very_hard Odesláno Červen 27, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2018 Ja som konzolu odpojil od internetu. Nakolko online nehravam a pre syna ktory konzolu vyuziva zbytocnost. Cize by som mal byt pred pripadnym banom v bezpeci. Ale, zaujima ma v akom prevedeni je ban. Ci len cisto na onlune hranie a spustanie multaku, alebo zablokuju konzolu uplne a je na vyhodenie. Citovat
crookedstein Odesláno Červen 27, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2018 Podle mě na online služby, který stejně budou placený. Jak by zablokovali konzoli to asi není v jejich silách... Citovat
Anubis Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2018 https://www.cnews.cz/nintendo-switch-piratsky-firmware-drm-bricknuti Taky zajímavá ochrana. Citovat
very_hard Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2018 Zdravim, narazil som na hru vo formate .NSP, konkretne Yooka Laylee.nsp Je mozne danu hru spustit ? ci prekonvertovat na .xci ? Dik Citovat
Luke25 Odesláno Červenec 1, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2018 Prozatím to není možné, jedná se o hru z eshopu, která nemá krabicovou verzi. TX plánuje podporu těchto her pro SX OS někdy v příštích aktualizacích... Citovat
valis1 Odesláno Červenec 3, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2018 https://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/476785-pocitacovi-pirati-chteli-vyzrat-na-piraty-hracum-zustaly-oci-pro-plac.html Citovat
very_hard Odesláno Červenec 3, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2018 Tak ja som zaplatil licenciu a pre istotu ju odponil od internetu. Zaujimave je ale to ze hackeri si urobia zadne vratka a zablokuju konzolu nez to nintendo daca len ban na online obsah. Pravdepodobne to nintendo nemoze asi speavit kedze konzola je nase vlastnictvo a tym padom by boli asi namietky ci az zaloby.... nez to hackerov nebude nik zalovat.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.