Moderators Martinoslav Odesláno Leden 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 Tak uz se to blizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 Tak tuhle sběratelku budu stopro chtít, pokud u nás bude. Akorát nevím, jestli se vyprodá při vydání anebo si mám počkat, protože se bude prodávat za pár korun jako teď sběratelka Last Guardian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 Tohle pujde na dracku. Ja beru ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Ja beru az po sleve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Já beru bůček a sošku pošlu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Tahle soska by se mi libila http://www.fategate.com/i/19044-god-of-war-2018-kratos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Tak děvčata, teď už jen čekat, jestli jí nahodí u nás do obchodů :D. Tahle edice půjde stejně na dračku jako Horizon. @Martinoslav : jo na tu sem taky koukal, mít na to peníze a hlavně prostor doma, tak beru Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Pritelkyne by me asi vyhodila na ulici,si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 $150 za tu edici, to je jak zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 19, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Skoro uplne Ale rekl bych, ze takova normalni cena, asi jako u Horizonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 pratelska cz cena tak 4.5k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 CZ shopy asi stále nenahodili do nabídky že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Neviděl jsem, ale osobně vezmu nejspíš buď na Amazonu anebo Gamestopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Nechceš vzít nějaký kousek navíc a pak prodat? Pokud se to nedostane do Cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 19, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Tohle v CR urcite bude, dejte tomu chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Tak už jde předobjednat na JRC, SuperGameru a Xzonu od ceny 3199 kč. Martinoslav, drak3go a Hráč123 reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Paradni cena...chjo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 25, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 U nás se nabízí "Collector's" edice, zatímco v prvním příspěvku je "Stone Mason" edice, která obsahuje navíc Atreus’ wooden Horse and Troll, Stone Mason Ring, and talking Mimir Head keychain a ta je dostupná pouze v USA v mnou zmíněných shopech. To, že je cena Collector's edice u nás stejná, jako Stone Mason edice, mě ani nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Hodně nad touhle sběratelkou uvažuju. Ta soška je boží a Gentle Giant je záruka kvality. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Já už mám Stone Mason edici objednanou tokyno a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Já asi vezmu klasickou collector’s edition skrz nějakého českého prodejce.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Ja to same, kvuli hre s ceskymi titulky... Ale to oklesteni je skoda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Limitovaná verze má sice steelbook ale nemá disk se hrou ( pouze kód ke stažení ) ... celkem výsměch . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 26, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 To nekdo spadl z visne, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2018 Ted jsem si jeste vsiml, ze sberatelska edice zase nema fyzicky artbook, ten ma jen limitovana edice... to se fakt nekdo pos*al Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.