Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

sběratel: podařilo se mi včera na game.co.uk objednat za 1900 vč. pošty sběratelku, tak na co mít tu hnusnou cz edici, jelikož po ní byla poptávka a xzone poslal, rád udělám radost někomu, na koho se nedostalo. Nevidím v tom žádný problém, edici mám už udanou a kdyby ne, tak se kuli pár zákazníkům co si nevezmou objednávku xzone nepo... :D

• Moderators
Odesláno
před 15 hodinami, Maram45 napsal:

Česká je ta, co nemá steelbook a stála 2799 

A je to teda ta z prvního příspěvku, spodní obrázek? Není někde vypsaný soupis jejího obsahu? Zmátlo mě navíc to s tím digipakem, takže nevím, co ta edice nakonec má.

před 15 hodinami, sběratel napsal:

a odkud prosímtě..?

Stále ji mají na Amazonu za 89,17€ vč. dopravy do ČR.

Odesláno

Dračisko, obsah CZ verze: Cínová figurka 12 cm, sada 6 hračích kostek, replika groše z mosazi, tričko ve velikosti L, obustranný plakát, artbook ve slabé vazbě, hra dle platformy (digipack pouze u PC verze), soundtrack na cd. Pořizovací cena 2799,-

Zahraniční verze: soška 15 cm z polyresinu, artbook - hardcover, steelbook, soundtrack na cd, plátěná mapa, hra dle platformy. Pořizovací cena 65 liber na game, s poštou nějakých 1900,-.

• Moderators
Odesláno

Hm, takže to máme v CZ verzi menší figurku z "horšího" materiálu, slabší artbook, obyčejný papírový plakát oprotí plátěné mapě, absence steelbooku, navíc kostky, groš a tričko a cenově o 900 peněz víc, než za celosvětovou CE.

Nevím proč, ale stále mám dojem, že se někdo zase snažil z čechů vytřískat víc za pocitově slabší obsah :blink:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu