Moderators Martinoslav Odesláno Únor 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Kvuli prekupnikum her ze zahranici a ruznym regionalnim omezeni. Hry z Nemecka napriklad CZ titulky neobsahuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 resilo se to tu uz mnohokrat, cz titulky hry obsahuji vzdy a je uplne jedno jestli je to nemecka, anglicka nebo ceska verze, vzdy bude v cestine pokud hra vysla s cz podporou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Tak snad jsem si to nespletl s filmy... filmy v DE titulky nemaji na tutti, ale ziju v presvedceni, ze ani hry, protoze jsem jich par z nemec mel a nekdy tam chybely dokonce i anglicky titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Taky jsem koupil evil within 1 a byl jen de, espanol a portugal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Ukradeno z FB - backerská edice. Zde je jasně vidět původně slíbený digibook, ale zase neobsahuje figurku... na druhou stranu ji bylo možné získat za cca 2000 Kč. Někteří backeři jsou spokojení, jiní nadávají, že dostali něco horšího než je i ta česká od Comgadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Taky už mi z game.co.uk nejde vzít Nevíte kde vzít..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Tady v dubaji při dnesni cene letenek si udelas i prima vylet btw. manželka nekde v Praze na kafi slyšela bandu studentu si povídat jak nejaka agentura v CR dela 1denni nakupni zajezdy do Dubaje...:) smal sem se jak bejk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Jezdilo se do Polska autobusem. Stejna myslenka i casove podobne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Asi jo...ale tam to alespoň mělo byt levnejsi ..coz se trochu rusi s tim co je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 http://www.gamebro.cz/fanousci-financne-zachranili-kingdom-come-deliverance-35-miliony-korun-ted-se-citi-podvedeni-nedostali-bylo-slibeno/ Fanoušci finančně zachránili Kingdom Come: Deliverance 35 miliony korun. Teď se cítí podvedení, nedostali to, co jim bylo slíbeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 V 10. 2. 2018 at 20:08, sběratel napsal: Taky už mi z game.co.uk nejde vzít Nevíte kde vzít..? Hele mě nešla objednat v pátek, ale v sobotu mi normálně objednat šla. Samozřejmě čekám email o zrušení objednávky, tak budu informovat, jestli se zadaří. Ta česká edice sběratelky je pěknej shit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Aspon uz vime, proc sberatelky nejsou. @tofi je vykoupil tofi a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Kdo by chtěl tak přeprodám sběratelku na Xone - českou verzi. Stále doufám, že mi klapne ta zahraniční verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Která to teda je ta "česká" a za kolik ji nabízíš? Jinak světová CE na konzole jde stále ještě ze zahraničí objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 před 35 minutami, drak3go napsal: Která to teda je ta "česká" a za kolik ji nabízíš? Jinak světová CE na konzole jde stále ještě ze zahraničí objednat. Česká je ta, co nemá steelbook a stála 2799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 před 45 minutami, drak3go napsal: Která to teda je ta "česká" a za kolik ji nabízíš? Jinak světová CE na konzole jde stále ještě ze zahraničí objednat. a odkud prosímtě..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Je to sběratelka z Xzone, objednával sem na dobírku - 2902,- takže buď nevyzvednu nebo někomu přepošlu + poštovné. Objednával sem ve verzi na xone. Edice s cínovou figurkou. Pokud nikdo nebude mít zájem, vrátí se zpět do xzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 elmaniaKain: To musí být radost mít zákazníky jako ty 750 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 sběratel: podařilo se mi včera na game.co.uk objednat za 1900 vč. pošty sběratelku, tak na co mít tu hnusnou cz edici, jelikož po ní byla poptávka a xzone poslal, rád udělám radost někomu, na koho se nedostalo. Nevidím v tom žádný problém, edici mám už udanou a kdyby ne, tak se kuli pár zákazníkům co si nevezmou objednávku xzone nepo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Drzim palce s tou emerickou....kdyby nevysla tak u nas je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 před 15 hodinami, Maram45 napsal: Česká je ta, co nemá steelbook a stála 2799 A je to teda ta z prvního příspěvku, spodní obrázek? Není někde vypsaný soupis jejího obsahu? Zmátlo mě navíc to s tím digipakem, takže nevím, co ta edice nakonec má. před 15 hodinami, sběratel napsal: a odkud prosímtě..? Stále ji mají na Amazonu za 89,17€ vč. dopravy do ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Dračisko, obsah CZ verze: Cínová figurka 12 cm, sada 6 hračích kostek, replika groše z mosazi, tričko ve velikosti L, obustranný plakát, artbook ve slabé vazbě, hra dle platformy (digipack pouze u PC verze), soundtrack na cd. Pořizovací cena 2799,- Zahraniční verze: soška 15 cm z polyresinu, artbook - hardcover, steelbook, soundtrack na cd, plátěná mapa, hra dle platformy. Pořizovací cena 65 liber na game, s poštou nějakých 1900,-. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Hm, takže to máme v CZ verzi menší figurku z "horšího" materiálu, slabší artbook, obyčejný papírový plakát oprotí plátěné mapě, absence steelbooku, navíc kostky, groš a tričko a cenově o 900 peněz víc, než za celosvětovou CE. Nevím proč, ale stále mám dojem, že se někdo zase snažil z čechů vytřískat víc za pocitově slabší obsah Kamel a tofi reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.