Kamel Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Přesně ten stejný dojem mám také, po shlédnutí unboxing videí z YT. Světová verze z mého úhlu pohledu je daleko zajímavější, ta česká mi zas přijde jakože všechem zbylej merch narveme do krabice, uděláme z toho speciální CZ limitku, ať se ti hlupáci taky pomějou. Cena té sběratelky je další věc, pořád mi nejde do hlavy, proč bych měl platit více za slabší obsah edice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 a nemame cesky dabing u ceske hry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 před 2 minutami, tofi napsal: a nemame cesky dabing u ceske hry :-) Tak to je mi zrovna celkem u zádele, titulky a popisky mi bohatě stačí, dabing si při nejhorším mrsknu do němčiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 Tak US sběratelka (limitka doma...) prtava krabička..do vejsky asi jen opravdu kvůli te 15cm polyresin sosce...jinak je tam v titulcích uvedena polstina, cestina, rustina spanelstina, angličtina a italština...hra samotna v eng... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Únor 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 před 8 hodinami, Hráč123 napsal: Tak US sběratelka (limitka doma...) prtava krabička..do vejsky asi jen opravdu kvůli te 15cm polyresin sosce...jinak je tam v titulcích uvedena polstina, cestina, rustina spanelstina, angličtina a italština...hra samotna v eng... Hmmm, už se nemůžu dočkat vlastní :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 A nepsalo se někde, že tam bude CZ dabing? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Nebude, stalo by to moc a trvalo dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Jak bylo uvedeno ve hře je 400-500 tisíc slov a dabing by si vyžádal práci několika desítek lidí na několik měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 No slov tam.je kolem.milionu, Vávra dabing přislíbil za by na něm chtěl postupně pracovat je tam opravdu sakra hodně textů...Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.