Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Nedivím se že tomu nerozumíš, ale divim se že.na to odpovídáš, i když u tebe se to dá očekávat 😂😂

S kokinkem nemám nic, ale raději si dám vynikající dort a navíc ten dort vypadá skvěle a takový jen tak člověk neuvidi.

A dodržuj prosím pravidla fóra a necituj předchozí příspěvek ☝️

• 2 weeks later...
Odesláno

Dneska mi DHLka dovezla Fuuraiky 4. V pátek podáno v Osace.

Bohužel to bude asi nadlouho moje poslední objednávka přímo z Japonska přes ebay. Ten už totiž vybírá automaticky VAT, což mi u této hry dělalo bez centu dvacet dolarů. Říkám si ok, to sa eště dá, nebudu už nic clít tady. Ale chyba lávky. Mandaz míní celníci mění. V pátek večer smska s tím, že zásilka podléhá celnímu řízení. Tak jsem v sobotu se střízlivou hlavou vyplnil veškeré potřebné doklady a zbytek nechal na DHL. No a dneska ráno smska i mejl s nutností uhradit dovozní clo/daň/služby DHL s krásnou částkou 1.179czk. A to jsem měl ještě štěstí, že jsem měl dopravu zvlášť (ne free shipping). Ptože kdybych měl free shipping naúčtovali by mi ještě i dopravu z Japonska do ČR dle ceníku platného v ČR. A to by byla eště hezčí pálka.

IMG-20210719-WA0014.jpeg

IMG-20210719-WA0016.jpeg

Odesláno

Uvažoval jsem o tom. A kdyby pán bůh Radegast s chloroformem dal aj nějaků japonku bych si dotáhl jako preorder bonus :D

EDIT: Ale zase čumím na rychlost dodání, podání pátek kolem desáté odpoledne v Japonsku a dodání dneska ve tři ve Vizovických vrších. S tím by měla velké problémy aj zásilkovna nebo dpd. O české poště nemluvě :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu