Junior Moderators basildon Odesláno Duben 25, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 To vypadá že si Zdenda Brumík zažádal o "pětadvacítku" a ještě dostal dotaci na kotel v plné palbě A ta paleta byla v ceně nebo ji musíš vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 @basildon Paleta v ceně a bez kotlíkových dotací Mám eště doma kotel z r. 1983, letos v zimě mi praskl tak budu měnit. @krtek6 srst už pomalu začíná líňat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 Tak dalších šest ve sbírce ,ale kotly nesbírám mirai_trunks, Mandaz a Martinoslav reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 25, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 AC Unity jde sehnat za nejake fajne love? Kdyz nad tim tak premyslim, ten bych chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2020 Tak když brůček tak aj já Plus sem eště zapomněl vytáhnout bůček na draksiders genesis djbrouk a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2020 Když Mandaz,tak i já. G2 Unity kompletní. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2020 eště by to chtělo plech na Bastilla edicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Duben 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2020 A to je co,nějaká tlustá plechovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2020 Ano, tlustější plechová krabička a ano. Mám ju. A ano, su líné ju fotit, tak aspoň takto mirai_trunks a djbrouk reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Duben 27, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2020 Tak se taky přidám, Kojimovo Det Štrunding mě tak chytlo, že jsem si musel udělat k svátku radost. Akorát se chci vyvarovat spojlerům, takže kniha si na odfoliování ještě počká, než hru dohraju, což bude při mé obsesi s procházením na 100% trvat ještě pár týdnů (od Vánoc 90 hodin v tom a pořád to nevypadá na blížící se konec :D). djbrouk, Akumazensho a Mandaz reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 4, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2020 Take jsem podlehl, kdyz jsou na to tak skvele recenze. Snad me to chyti (jsem FF panic) a nebude se mi na to prasit na me ikea policce Bouner, djbrouk, mirai_trunks a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2020 Já doplnuji svoji sbírku Darksiders o druhý kousek do sbírky . Vím, co jsem říkal... takže mě nesuďte, sem šopaholik. djbrouk, Martinoslav a Mandaz reagoval na 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Už dnes...Já a Manas chystáme další fapuke...Ohrnte předkožky a buďte v pozoru Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Budete live streamovat rectal fisting?? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Jj bude live stream 69 position with rimming aneb analingus fapuke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Já zatím gatě nestahuju, bo má mou zásilku ve spároch ppl. Ale beztak je to sranda, obchod z ciziny mi v pátek odešle balík a dneska mi ho už doručují. Pošta mi od čtvrtka veze jeden bůček z překladišti v holomocu a ještě ho nemám... Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Tak nemáš bydlet na konci světa...oni hledají kde to na té mapě je... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 @Mandaz v tom má beztak prsty Kréša, bo je z Holomóca Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Aby v tom neměl víc jak prsty.... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Dnešní dávka emocí. V pátek objednano že sasska, asi neslavili 8.kveten tak makali postaci jak o život, aby mě a manasoj balík dodali . Dissidia Final Fantasy NT Collectors edition Fapuke vydání. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Jj, sassíci koně Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 a hrajety i ty hry? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Pokoušíme sa, ale nám sa bohužel nestahuje automaticky platina s day one patchem jako někomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 musíš mít známé u Soňi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Když vše půjde podle plánu, do konce měsíce červen dohraju Doom Eternal, zahraju alespoň 20 hodin v Personě, zahraju Darksiders 3 aspoň do jedné třetiny hry...tak léto 2022 můžu nainstalovat Dissidii Maram45, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.