Crashíčeq Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 před 5 hodinami, basildon napsal: @Mandaz v tom má beztak prsty Kréša, bo je z Holomóca @basildon Ja nic, ja muzikant. Mne dodavaji baliky vcas, ale v drtive vetsine pripadu se snazim Ceske Poste vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 Na to ti nebude stačit ani Eržikova 5tiletka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Květen 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2020 A ty pomlc s tou mapou. Bydlet v Prerove, tak drzim hubu, krok a soupu nohama. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Odvolávám co jsem slibovala ruším co jsem zakázal. Démon edice (kočky jsou démoni), nebolí kocúr edice Blacksad. Trefil sem víkendovou akci na Amazonu za 49 euro. Standardně 120 eur, takže echt kauf. O víkendu nahodim fotky. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Tak včera mi konečně přišel bůček na resi3. No a dneska sem ho amikovi hned poslal zpátky, protože ho ocasoid bubé hamburgerové dal pouze do bublinkovéj obálky a dopadl takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Zámečník a neporadí si s takovým plíškem ... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Tak zaplatil sem za nový a dostal totok. To máš stejné jako by sis objednal nové sklo na mbčko a došlo ti s pavučinou přes třetinu výhledu. Taky ho nebudeš lepit dokopy, ale vrátíš lulinovi, co ho zabalil jen do novin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 No, ale vratka do améru asi nebude cenově přijatelná ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Zaslání zpátky mne stálo jako prioritní doporučený dopis 201czk. A pro mne přijatelná je, ptože sem vratku řešil přímo přes ebay a poštovné mi uhradí amík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 tak to pak jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2020 To je strašný pohled,to zabolí. A co jsi napsal na ebay,aby ti to uznali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2020 Tak první sem amíkovi s pomocí mého osobního překladatele poslal zprávu, co mi došlo plus fotky. No a zeptal sem sa ho, estli dá refund nebo pošle nový. On že si mám zažádat o vrácení zboží přímo přes ebay, kde je i spešl kolonka na poškozenou zásilku. Tak sem vyplnil formulář, amík ho behěm pěti minut potvrdil a bylo hotovo. Pak jen zásilku zabalit stejně prachbídně jak byla a tradá na poštu. Refund zaplacené částky dá až mu bůček přijde. A v noci mi psali z paypalu, že poštovné mi už uhradil. Takže tak. Nakonec možná eště vydělám, bo sem bůček platil když byl slabší dolar, zato teď vyletěl nahoru a v přepočtu dostanu víc love než sem mu zaplatil Ale horší je, že mezitím zdražili bůčky na resi3 nad 2t v přepočtu a na to házím bobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Květen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2020 Jednou jsem řešil problém,že mi nic nepřišlo z Anglie,ale bylo to dávno.A to se prodejce bránil, že poslal a tak.Ebay se ho zeptal ať doloží sledovací číslo,a měl smůlu-neměl ho.Tak mi Ebay vrátil prachy a bylo vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 18, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2020 Hoši zlatí, tak sem vzal další kousek. Pokud bude martyn namítat, že pořád něco kupuju, tak se mi podařilo prodal 2 série zaklínač sošek a hnedle jsou penízky na nové kousky. edici ještě nafotim a hodím fotky, už nemám čas ani rozbalovat Martinoslav, Zelvak23, Bouner a 1 other reagoval na 1 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Zachvíli bude snažší mít jen virtuální sbírku. Nemusíš rozbalovat a hrát a my nepoznáme, že to doma nemáš:)) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 19, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Stejnak sem hazi jen cizi fotky z netu okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Seš bubé martýne! Copak nepoznáš za ty roky můj castingovej gauč s oranžovým plédem? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Květen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Nic co by fotošop nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Hoši vy nepoznáte za ty roky Kamel hrobeso bukake onanie párty oranžový pléd @krtek6 fotošop by to zvládl ale Kamel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 A další várka spermií na koberec PS. Rozdelam večer, kuli vám sem o obedove pauze rozdelaval a fotil jak o život. Jinak sem vykoupil vše zajímavé z již vydaných věcí. Případné unboxingy budu posílat už jen na nové věci...Takže za měsíc až :D... basildon a Mandaz reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Prý za měsíc @Kamel U tebe měsíc trvá tak týden Kamel a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 19, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2020 Tak zítra čekám další obrovskou krabicu na hru, kterou nikdo nezná nebo nekce:)) Kamel a Martinoslav reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 Včera sem rozbaloval, posazoval do vitrín a podelim se s váma o fotky, ať máte inspiraci do čeho naházet prachy . A v současné chvíli vše, pro mě zajímavé na mamazonu či jebaji je vyprodané, vykoupené, nebo za nesmysl ceny. Takže krom tlou2 a greymoor nemám objednané nic . Tlou2 asi ani postovat nebudu, protože to budete mít všichni honiči. PS: Mnich jak by z pr dele vypadl Manasoj náhoda? Akumazensho, basildon, djbrouk a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 20, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 Ejakulajda hotova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 To víš přeci ne? To byla taková šmakuláda, že to doletělo až do Podlabí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.