Mandaz Odesláno Březen 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2022 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: No dobre, ale ta “hra” Lepší než poslední batlšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 17, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2022 To nepochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 17, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2022 doporučuji, další TV, lepší zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 No kluci mi taky blokovali TV... tak dostali jeden PC a druhej XSS do pokojicku A mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 18, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 Deti jsou draha vec, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 Já 2 TV mám, jenže když se moje drahá s matkou chtějí koukat na Výměnu manželek tak mám smůlu a v ložnici u TV konzole nemám a přenášet tunové PS5 se mi fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 ja nakonec pod záminkou servisu zrušil ložnici a takhle si tak hraju, servisuju, streamuju a odkladam CE mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2022 Preorder bůček Stranger of Paradise FFO, celkem povedený. Snad hra bude lepší než Babylons fail, u které je bůček o 120% lepší než hra djbrouk, mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2022 Pozde ale prece, preorder bucek Ghostwire Tokyo: Mandaz a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2022 Osobně jsem "rád" že ani u nových majitelů skladníci v židjrc nepoužívají ten prostor co mají na krku aby jim nepršalo do žaludku... Neb nalepit čárový kód přímo na bůček a eště vzhůru nohama chce fištrona Akumazensho, mirai_trunks a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2022 Už jsem se bál že nebude nový příběh o JRC . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2022 Tak já přileju do kotle jrc :D. Šel sem si vyzvednout Ghostwire s bůčkem a opět nezklamala moje oblíbená prodejna. Bučky položené na pultu, svázané gumičkou ke krabičce se hrou. Po skleněné desce mi byl sunut můj bůček jehož záda byly sedřené na několika místech dost na plech. Takže jsem odmítl a chtěl si vybrat jiný, měli v regále další 3. Z těch 3 byl jeden ohlý, druhý promáčklý a třetí porejpaný na plech. Výsledek byl takový, že sem jim tam hru i bůček nechal a nic si nekoupil. mirai_trunks, tokyno, Akumazensho a 2 others reagoval na 1 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 29, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2022 Kamele, jen houst, tvoje pribehy me bavi djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2022 To sem rád, že se dobře bavíš. Já se nebavím, za poslední 4 roky sem od nich nedostal bůček v kloudným stavu s vyjímkou Cajbrsypače, které byly alespoň zabalené ve fólii. Ta společnost by zasloužila to zabalit a ať raději prodávají trumpety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 29, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2022 To samozrejme souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2022 Tak zase JRC / Smarty "rulez". Mam uz delsi dobu objednany novy Lego SW v Deluxe verzi... A tedka nove davaji k predobj. lego stavebnici. Tak jsem se ozval, jestli mi ji pridaji i do stare obj... A pry ne, ze lego je jen pro obyc verzi. Ze ja mam v deluxe verzi uz jiny bonus! Marne jsem argumentoval, ze deluxe zadny bonus nema, jen DOKOUPENY obsah! Fakt na ♥♥♥a toto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2022 Zrušit a vzít někde jinde se začíná jevit jako vždy lepší varianta... A pokud chceš nějakej lego polybag tak si skoč do Albertu! Za každý 2 stovky máš bodík a za 8 bodíků si můžeš vybrat nějaký polybag...U nás v Chrudimi mají i se Star Wars :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 4, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2022 Dnešek ušel. Z Francie preorder bůček na nový bordelands Tina aj drak je pěkně embusovaný Rowan, Akumazensho a Kamel reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2022 Podařilo se mi sehnat deluxku Lega SW s búčkem djbrouk, miz012, Kamel a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2022 dvbman, Martinoslav, Akumazensho a 4 others reagoval na 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Tak sice to není sberatelka, ale na tuhle hru na nadstroj 5 sem se fakt těšil. Už zbývá jen mít dostatek času a vůbec ji rozbalit a vložit do petek Akumazensho a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Milé osazenstvo fóra a hlavně sběratelé zdejší. Za měsíc tu najdeme inzerát že kakamel prodává ještě v origo folii zastavenou hru na ps5 s názvem Chernobylite Kamel, Rowan, okajos a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 28, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Mimochodem, ps4 verze je levnejsi a da se apgrejdovat na ps5 zdarma, takze kdyby nekdo nad hrou premyslel, muze se mu tenhle “life hack” hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 Ale naprd pro někoho gdo chce ps5 krabičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 28, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2022 To je jasny, bez krabicky by hra nefungovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.