Kamel Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 @krtek6 protože jedna je pro medvjeda, uiž k němu putuje poštou. Já sem tak hodnej, že sem vyzvedl druhou nezrušenou objednávku a poslal sem jí slopenské legendě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 to jsem mohl tušit, že to půjde tady tomu FAPmajstrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Manas už provedl FAPUKE - rituální sebevražda vyhoněním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 rituální sebehoňba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Krtku, Má to být rituální nebo řiťanální? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 každý dle svých možností Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 22, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Nebo preferenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 22, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Takže ve výsledku to bude rituální řiťanální sebehoňba na gauči u Brumíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 na casting gauči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 22, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2019 Jako jo, su spokojený Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červenec 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2019 Mám doma nějaký plechový škatule z dárkových balení dežodorantů...to sbíráš taky? Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2019 Pokud máš aspoň 100kg, pošli poštů, prodám do sběru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červenec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2019 Konec řečí @Mandaz Dalších 6 do sbírky. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2019 Jop, až na ten ze sběratelky rejž2 je mám taky Ale radši bůček na senomet než cokoliv dalšího s logem rejž2 do baráku, doteď jsem ze sebe nesmyl tu ostudu, že jsme koupil rejž2 ve vingštyk edici plus bůčky z mamazonu Martinoslav a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2019 Včera jsem navštívil Karlštejn a zavital do karlovo obchodu pro sberatele, kde krom zbraní nabízí i exkluzivní limitovanou, embosovanou edici repliky hradu. Kua, to se ví že sem to tam nenechal a podeluji se s vámi o exkluzivní fotky a typ pro sberatele! @Martinoslava @Mandaz budou pochopitelně určitě brat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 16, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2019 Ani zadarmo Nemusim mit vsechno Bouner reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2019 časovači moru, máš tam chybu, asi predikca, chtěl jsi napsat Erekštejn mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2019 Pár kousků za srpen. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 Dalších 6 kousků ve sbírce @Mandaz dík za pomoc. Kamel, mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 Když brůček dává bůček tož aj já djbrouk a Kamel reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 18, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 Tsiwe, ani jedno z toho neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 to, že neznáš ani cyberpunk mne poněkud zneklidňuje Martinoslav a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 18, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 Ajo, toho jsem si nevsiml... asi proto, ze to jeste nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2019 To, že cyberpunk eště nevyšel je irelevantní. Důležité je, že už mám bůček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.