Mandaz Odesláno Květen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2018 Nanašel jsem tema pro tento epesní zážitek, tak ten omyl přírody hnedle napravuju a temato zakládám Dneska odehráno cca pět hodin a hra mne naprosto dostala. Už od prvního nastavování s asistentkou (pro slepýše jde dokonce vybrat velikost titulků) až po gameplay a hratelnost samotnou. Český překlad je výborný a pečlivě udělaný, za zmínku stojí i to, jak lidé označují androidy. Anglicky pohrdavě jako plastic, ale české titulky přišly s ještě lepším slovem - bakelit Dítrojt mi přijde jako to nejlepší z beyond a heavy rain dohromady. Grafika výborná, hratelnost jako předchozí hry od stejného studia a zatím sem nenarazil na jediný bug nebo prolínání textur. Technická stránka vůbec je na vysoké úrovni. Samozřejmě to není hra pro každého, komu se nelíbil třebas právě beyond, nejspíš sa mu nebude líbit ani dítrojt, ale za mne wopiczak, Martinoslav a panzpohadky reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Květen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2018 Mandaz tak prave třeba já patřím mezi tu menšinu, která tyhle typy interaktivnich her vůbec nehraje a vyhýbám se jím jako čert kříži. Ale jinak vám všem co prave hraji tento "mačkací film" přeji spoustu zábavy a spoustu spapaného popkornu Apropo pane Vachmajstr vy jste hlava! ( epesní zážitek) tento vyraz slyším poprvé v mojí životní kariéře, musím hned kouknout do wikipedije co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2018 Sice jsem pouze nakloněnej na Nintendo quantic dream hry jsem si vždycky toužil zahrát jelikož to jsou jediný hry které mě na playstationech nadchy a doslova. Mě nejvíc překvapuje že tady asi vubec ani není o takové hry zájem no vždyt to v podstatě nejsou hry tohle je opravdu už spíš takový interaktivní zážitek který současné videohraní posouvá ohodně dopředu. Kupovat si ps jenom kvlui par hram se mi zas nevyplatí :'( ale vždycky sem tak moc toužil si ty hry zahrát že jsem si vyspojleroval celý heavy rain jak byl neuvěřiteln napínavý :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Takže po pár hodinách hraní měním své hodnocení na Vše co jsem chválil sa postupem hraní jen zlepšovalo, je skoro s podivem co dokáže vymáčknout pár let stará krabička za grafické i hratelnostní orgie. Bez spoilerů mohu snad jen napsat, že snad ani v reálu nejsou tak živí holubi jak v jednom bytě ze hry. Pardon, pronadhry. Výborná funkce je i po odehrání kapitoly vývojový diagram, kde lze procentuelně vidět, jak sa v jakém případu rozhodli hráči ve světě a jak tví přátelé. Většinou jsem se rozhodoval jako ostatní hráči, pouze pár případech jsem se dostal na cca 15 procent světových voleb. Takhle nějak si představuju pojem nextgen zážitek. Edit: Takže včera (neděla) večer jsem dítrojt dohrál. Bomba. Konec jsem měl dobrý, skoro všichni mi přežili a poslední mise byly neskutečně emocionální. Narovinu, nevěřil jsem, že se někdy takových emocí dočkám u videohry. Také mne překvapila Chloe v menu, dokázal bych si ji představit i jako menu ps5 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2018 Dneska dodělaná Platina. Trošku kazí celkový dojem trofeje, kde človeka nuti do rozhodnuti, ktere by neudelal. a komplikovanost tech casopisu co se sbiraj. Jinak supr hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Srpen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 A kolik jsi u toho strávil času, na tu platinu? Mě se úplně dobrý konec zatím dohrát nepodařilo, ale už vím jak na to. Alespoň už jsem moudřejší v tom, že někdy ta horší možnost se nakonec ukáže tou nejlepší, jako v případě Kary v poslední kapitole. Jinak se moc nedivím, že tu není velká diskuse, protože je dost těžké diskutovat o takové hře bez spoilerů. Takže obecně, prostě je to pecka po všech stránkách, i když musím přiznat, že Beyond mě emocionálně dostal o trošku vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 Celkove 20-30h. Prvni dohrani tak 12h. Jako emocionalne vypjate to bylo od pulky celkem dost. hlavne ty horsi konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson1468627106 Odesláno Leden 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2019 Jak prosím vás dostanu do hry české titulky?Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2019 Pokud máš nějakou verzi, která není určená pro CZ trh nebo nějaký další EU trh kde jsou titulky vloženy tak nijak. Bohužel okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Mě to nabídla ta androidka hned po spuštění v menu hry, že vzhledem k nastavení konzole doporučuje jazyk CZ Takže jsem nic nastavovat nemusel. Konzole musí být zřejmě nastavená v CZ jazyce a možná i český PSN store. Pokud to máš jinak, založ si druhý profil v konzoli, založ si nový psn účet CZ, konzoli nastav v nastavení do českého jazyka a mělo by to jít. Jestliže máš však hru koupenou např. z ameriky těžko říct jestli to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 To je nesmysl, ne ? Pokud má koupenou diskovou verzi, nebo digitálku, která tu češtinu neobsahuje tak tam češtinu nijak logicky nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Presne tak, pokud to ma koupene z us storu nebo ma proste diskovou verzi bez cestiny, tak ma smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Je to u vsech her trochu jinak a hlavne taky zalezi na verzi disku jaky ma, u digitalek nevim jak to je ty nekupuju. Napr. Kdyz si koupis Detroit z nemecka s nemeckym obalem tak bude mit taky cestinu. Hlavne zalezi na tom cisle na disku aby se shodovalo i s tim co se prodava v CR, ma tvar napr. cislo jde videt na hrbetu prebalu uplne dole: https://www.mobygames.com/game/detroit-become-human/cover-art/gameCoverId,483330/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Ano evropske verze maji CZ, akorat z GB tusim nema a americke taky nemaji. U digitalu je CZ urcite v CZ storu a v nejakych zahranicnich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Nechci rýpat kolegové ale víceméně jsem to napsal už ve svém postu [emoji16] romeno reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Nerikam ze ne . Reaguji na romenuv prispevek o CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Září 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2019 Chtěl bych se zeptat na druhé hraní. Je to jen jiné v rámci kapitoly nebo se mi po jiném rozhodnutí otevřou i alternativní kapitoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2019 zalezi jak jsi se rozhodoval. kazdopadne je tam spousta alternativnich moznosti jak jit dal a v nekterych pripadech i kapitol. pokut hrajes na tezkou obtiznost, muzou i hlavni hrdinove umrit a jejich pribeh skonci uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.