Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Detroit: Become Human


Mandaz

Recommended Posts

Nanašel jsem tema pro tento epesní zážitek, tak ten omyl přírody hnedle napravuju a temato zakládám :D

 

Dneska odehráno cca pět hodin a hra mne naprosto dostala. Už od prvního nastavování s asistentkou (pro slepýše jde dokonce vybrat velikost titulků) až po gameplay a hratelnost samotnou. Český překlad je výborný a pečlivě udělaný, za zmínku stojí i to, jak lidé označují androidy. Anglicky pohrdavě jako plastic, ale české titulky přišly s ještě lepším slovem - bakelit :D  Dítrojt mi přijde jako to nejlepší z beyond a heavy rain dohromady. Grafika výborná, hratelnost jako předchozí hry od stejného studia a zatím sem nenarazil na jediný bug nebo prolínání textur. Technická stránka vůbec je na vysoké úrovni.

 

Samozřejmě to není hra pro každého, komu se nelíbil třebas právě beyond, nejspíš sa mu nebude líbit ani dítrojt, ale za mne

d91.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mandaz tak prave třeba já patřím mezi tu menšinu, která tyhle typy interaktivnich her vůbec nehraje a vyhýbám se jím jako čert kříži. Ale jinak vám všem co prave hraji tento "mačkací film" přeji spoustu zábavy a spoustu spapaného popkornu

Apropo pane Vachmajstr vy jste hlava! ( epesní zážitek):D tento vyraz slyším poprvé v mojí životní kariéře, musím hned kouknout do wikipedije co to znamena:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsem pouze nakloněnej na Nintendo quantic dream hry jsem si vždycky toužil zahrát jelikož to jsou jediný hry které mě na playstationech nadchy a doslova. Mě nejvíc překvapuje že tady asi vubec ani není o takové hry zájem no vždyt to v podstatě nejsou hry tohle je opravdu už spíš takový interaktivní zážitek který současné videohraní posouvá ohodně dopředu. Kupovat si ps jenom kvlui par hram se mi zas nevyplatí :'( ale vždycky sem tak moc toužil si ty hry zahrát že jsem si vyspojleroval celý heavy rain jak byl neuvěřiteln napínavý :D. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže po pár hodinách hraní měním své hodnocení na

frac_11-10_37263_md.gif

 

Vše co jsem chválil sa postupem hraní jen zlepšovalo,  je skoro s podivem co dokáže vymáčknout pár let stará krabička za grafické i hratelnostní orgie. Bez spoilerů mohu snad jen napsat, že snad ani v reálu nejsou tak živí holubi jak v jednom bytě ze hry. Pardon, pronadhry. Výborná funkce je i po odehrání kapitoly vývojový diagram, kde lze procentuelně vidět, jak sa v jakém případu rozhodli hráči ve světě a jak tví přátelé. Většinou jsem se rozhodoval jako ostatní hráči, pouze pár případech jsem se dostal na cca 15 procent světových voleb.

Takhle nějak si představuju pojem nextgen zážitek.

 

Edit: Takže včera (neděla) večer jsem dítrojt dohrál. Bomba. Konec jsem měl dobrý, skoro všichni mi přežili a poslední mise byly neskutečně emocionální. Narovinu, nevěřil jsem, že se někdy takových emocí dočkám u videohry. Také mne překvapila Chloe v menu, dokázal bych si ji představit i jako menu ps5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

A kolik jsi u toho strávil času, na tu platinu? 

Mě se úplně dobrý konec zatím dohrát nepodařilo, ale už vím jak na to. Alespoň už jsem moudřejší v tom, že někdy ta horší možnost se nakonec ukáže tou nejlepší, jako v případě Kary v poslední kapitole.

Jinak se moc nedivím, že tu není velká diskuse, protože je dost těžké diskutovat o takové hře bez spoilerů.

Takže obecně, prostě je to pecka po všech stránkách, i když musím přiznat, že Beyond mě emocionálně dostal o trošku vice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...
  • Moderators

Mě to nabídla ta androidka hned po spuštění v menu hry, že vzhledem k nastavení konzole doporučuje jazyk CZ :)

Takže jsem nic nastavovat nemusel. Konzole musí být zřejmě nastavená v CZ jazyce a možná i český PSN store. Pokud to máš jinak, založ si druhý profil v konzoli, založ si nový psn účet CZ, konzoli nastav v nastavení do českého jazyka a mělo by to jít.

Jestliže máš však hru koupenou např. z ameriky těžko říct jestli to bude fungovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Je to u vsech her trochu jinak a hlavne taky zalezi na verzi disku jaky ma, u digitalek nevim jak to je ty nekupuju. Napr. Kdyz si koupis Detroit z nemecka s nemeckym obalem tak bude mit taky cestinu. Hlavne zalezi na tom cisle na disku aby se shodovalo i s tim co se prodava v CR, ma tvar napr. cislo jde videt na hrbetu prebalu uplne dole:

https://www.mobygames.com/game/detroit-become-human/cover-art/gameCoverId,483330/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 months later...
  • Junior Moderators

zalezi jak jsi se rozhodoval. kazdopadne je tam spousta alternativnich moznosti jak jit dal a v nekterych pripadech i kapitol. pokut hrajes na tezkou obtiznost, muzou i hlavni hrdinove umrit a jejich pribeh skonci uplne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu