Moderators Martinoslav Odesláno Červen 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Sběratelka RDR2 oznámena Nutně ji už teď potřebuju Rowan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Must have!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Ani steel,ani soška Ale tady je - a tady alkoholová edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Jsem jediný komu to celé přijde přepálený ? Za cenu 2.7oo,- dostanu Hru ve steelbooku a pár digitálních bonusů ?! Ten kdo bude chtít i sběratelský box (který neobsahuje hru), zaplatí nějakých 5.4oo,- ?! Rockstar si je tak jistej,že ty peníze mu lidi daji,že mám sto chutí jim nedát ani korunu ... Např. God of War Limited Edition stála 2.ooo,- kč. Spiderman Limited Edition který dorazí v září 1.9oo,- kč. mirai_trunks, Martinoslav a Six Feet Under reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Předražené to je určitě, ale jelikož to je RDR2 od rockstaru tak to bude vyprodané stejně a to i kdyby ty ceny byly i vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Ta cena je opravdu nesmysl. Polud sberatelka neobsahuje hru, pak je to spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Tak jsem to šel teď den poté večer znova "vočuchat" a co čert nechtěl,na těch našich hlavních shopech je rozebráno ... Dokonce i ten bundle od JRC za 5.4oo,- kč je fuč,už se nedá koupit,tak to je vážně haluz. Zdá se,že i slavnej Xzone má rozebráno. Tak to sem nečekal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Alza stale ma... ale bez hry nevim, jestli to chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Tak ty Boxy se dají ještě sehnat,to jó. Ale jak říkáš,bez hry ... O ničem. Musíš pustit 5.4oo,- . Ty verze se Steelbookem už asi nikde nejsou,u nás teda no. Ale možná sem něco přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Verze s bůčkem mají na židjrc http://www.jrc.cz/red-dead-redemption-2-ultimate-edition/p179625 Ale za taků palbu, něco přes dva a půl litru... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 Aha,tak to jsem nějak přehlédnul . Ale zase od včera se cena změnila o 1oo,- směrem dolů . Třebas to bude mít sestupnou tendenci Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Ahoj, no, trošku jsem zklamanej s těma misema do sběratelky, to mi přijde fakt smutný... chápu všechny bonusy, skiny, ale mise... to nepochopím asi nikdy, chceš hru desetileti? tak si kup plnou za randál a nebo očesanou za normální cenu... tohle podle mě nemá rockstar zapotřebí, no nic, bazar nezklame... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 7, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Souhlasim, tohle je pristup Ubisoftu, od tvurce famozniho gta v bych to necekal. eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Six Feet Under Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Úplně vidím edice sběratelky GTA6. Digi verze 2100,- krabickovka 2400,- krabicovka s nice obalem 2800,- a sběratelka která bude obsahovat kód digi verze a písek z pláže los santos 6900,- limitovaná na 200 ks celosvětově. panzpohadky, Assassin, Martinoslav a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 7, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Potrebovali by nafackovat, protoze tyhle “moderni” moresy jsou na presdrzku... eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Six Feet Under Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Poslední hra kterou jsem si koupil novou byla nějaká věc ještě na PS3. Jinak beru vše jeté tady z fóra. Nelíbí se mi moc ani plné ceny her na PS4, ale oproti některým cenám sběratelek, když pak vidím cenu vs její obsah/kvalitu obsahu, se i těch 1,6K, za novou hru zdá, jako top kauf za pár šilinků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Ta alco edice existuje? Já na ní nikde nenarazil. A jiná edice nemá seazon pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 ta roztřískaná lahev mě dostala do kolen, vsadim se, že zvedla hodnotu tý sběratelky o 15 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 @numi Né,neexistuje,je to jen fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Kde to předobjednáváte? Já zvažuju zda to nekoupit přímo na store, protože pochybuju, že toto budu někdy prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 10, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Ja mam objednanou ultimate edici u ŽidRC. Ale myslim, ze uz jsou rozebrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 ja mam koupeno v indonesii a zacinam hrat 25.10 18:00:) kachnak a panzpohadky reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 10, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Si povime, kdo bude hrat driv, ty zlořáde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Hlásím se též k ultimátce z židojrc za židopeníze :-). Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 (upraveno) S Mártinem co má hry mesíc napřed nehraju Upraveno Říjen 10, 2018 uživatelem mirai_trunks typo Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.