Maram45 Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Myslíte, že tomu naroste cena? Jako všude je kolem toho haló, protože nejsou, ale proč mám takový pocit, že nakonec skončí jako God of War, který byl sice super úspěšný, ale cena sběratelky se spíše drží na, nebo těsně pod hranicí jako při vydání. A to ji i tak raději mnoho lidí prodává i za 2k, aby se rychle prodala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Sběratelku GoW prodávaly skoro všechny ešopy, kdežto na sběratelku spajdrmena má exkluzivitu židjrc, takže ji v jiném šopu nekoupíš, pokud nepůjde o šedý dovoz z ciziny za krutý peníz. Takže osobně si myslím, že pokud se někde náhodou neobjeví kakamilem zmiňovaná loď sběratelek, tak cena poroste pěkně nahoru Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 25, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Osobne to kvuli rustu/poklesu ceny nekupuju, ale take si myslim, ze pokud jich bylo opravdu tak strasne malo, bude cena spise stoupat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Řekl bych ze jich vskutku moc nebude...i u nas to tlaci na jeden kus na osobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 V 25. 8. 2018 at 15:59, Maram45 napsal: Myslíte, že tomu naroste cena? Jako všude je kolem toho haló, protože nejsou, ale proč mám takový pocit, že nakonec skončí jako God of War, který byl sice super úspěšný, ale cena sběratelky se spíše drží na, nebo těsně pod hranicí jako při vydání. A to ji i tak raději mnoho lidí prodává i za 2k, aby se rychle prodala. Cena poroste u GOW, ale né teď chvíli po vydání. V příštím roce už budou i ty poslední kousky z eshopu vyprodané a zase se bude židit tahle edice od 5000 výše. U dobrého souseda Spider-mana dle dostupných informací je kusů opravdu málo (Pokud se u Gdaňsku nevynoří záhadná obří dopravní loď s plnými kontejnery sběratelek, která to omylem vzala po horem a na pár měsíců se ztratila :D), takže cena jistojistě poroste. Krom JRC typuji, že se objeví pár šedivek na Herním světě za nekřesťanské peníze. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Jako kamelova uvaha neni uplne zcestna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Jeden ze dvou druhů dostupných Press kitů Hráč123, Maram45 a mirai_trunks reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Tak ten je vážně mega :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Srpen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2018 Já natrefil v Polsku na collectorku za 3 600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2018 V 30. 8. 2018 at 12:34, drak3go napsal: Jeden ze dvou druhů dostupných Press kitů Dost dobrý, ty noviny mám z gamescomu, akorát jsou v němčině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2018 Hej lidi, v Xzone mají další limitky https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=3522 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 No a tady je druhý z existujících Press kitů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Co myslíte, skutečné foto, nebo fake? Nalezeno na FB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 já bych řekl že to bude pravé a upřímně? Tahle z fotek sem z té sošky zklamanej :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 3, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Nebudu spoilerovat, nebudu spoilerovat, nebudu spoilerovaaaaaat Ale hned bych vam to rad rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Takhle vidím tam tu kompilaci různých záporáků, ale nějak nevidím spoiler. Podle mě je to skutečné, upřímně se mi to docela i líbí, ale žádný extra zázrak. Na druhou stranu vypadá podstavec až podivně mnohem lépe než Spidey samotný, který vypadá až moc gumově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 před 9 minutami, Martinoslav napsal: Nebudu spoilerovat, nebudu spoilerovat, nebudu spoilerovaaaaaat Ale hned bych vam to rad rekl Napiš mi to do pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 3, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Nemuzu Ale vypada to realne, a po dohrani jsem si rikal, ze prave takhle zrejme bude soska vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Já doufal... mirai_trunks, okajos, Martinoslav a 1 other reagoval na 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 Unboxing sběratelské edice Je taková .... malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 6, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 14 minut zbytecnych kecu, to je strasny. Figurka teda mohla byt promakanejsi na to, jaky s tim delaj drahoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 Z figurky jsem pěkně zklamaný :-(, mohla být větší a propracovanější. GOW zůstává nepřekonán, z letošních sběratelek, které jsem pořídil. Achjo :-( :-( :-(, nebýt to taková limitace, tak tu edici ani neberu, ale což... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2019 Na JRC je opět skladem za 3999 kč + doprava https://www.jrc.cz/marvel-s-spider-man-collector-s-edition/p165895 drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.