Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vypada to, ze na game.co.uk uz je oboji vyprodany. Ale asi 5x jsem tak zkousel objednat CE (Bloodborne, Skyrim atd.) a vzdycky mi tu objednavku zrusili v den kdy ta hra vysla s duvodem, ze baliky nad 1kg do zahranici neposilaji.

Kazdopadne ted jsem koukal do zakaznickce sekce v Xzone a objednavka Sekira CE tam porad je a nebyla zrusena. Mate to taky tak?

Odesláno

Senomet - fat verze, Božské S -esko, Božské X -xko.

Nadstroj - ps4 fat, podstroj - slimejš, podstroj pro - pročko.

Ano, jak píše Mandy, 26.3. zajdeš do židojrc, vytvoříš předůůůbjednávku a pokud si člověk jako jutuber Rotanal tak na tebe vyjde jeden ks Days Gone sběratelky.

Já mám objednáno ze supergameru, ale nemám nikde potvrzené, že se na mě dostane.

U Sekira jsem objednal u 3 obchodů a rovnou 30.8., prostě pešek no. Celého Sekira nakonec bojkotuji, protože ty předůůbjednávkové an alní korále mi za to nestujijů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu