Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 Chybu při placení ti to vyhazuje zřejmě z důvodu, že máš adresu doručení do ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 Britský Game k nám posílá pouze balíčky do 1kg . Pokud se něco nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 Díky, pokud se mi znovu poštěstí a budou mít naskladněno, tak zkusím přeposílku přes UK adresu. EDIT: předobjednávku Days Gone s doručením na UK adresu mi přijali, teď už jenom jestli i pošlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 Tuším ještě mají nějaké CE i ve švajcu, dle ofiko webu teda pořád směrují na tento obchod. Možná bych byl schopen tam zajistit vyzvednutí + poslání, ale výjde to určitě dráž ( už jen v obchodě tam ta CE stojí snad 3400) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MakovyPanacek Odesláno Březen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2019 tak se zadařilo, přes game.co.uk předobjednány sběratelky Sekiro i Days Gone zkuste, třeba nám to pošlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2019 Vypada to, ze na game.co.uk uz je oboji vyprodany. Ale asi 5x jsem tak zkousel objednat CE (Bloodborne, Skyrim atd.) a vzdycky mi tu objednavku zrusili v den kdy ta hra vysla s duvodem, ze baliky nad 1kg do zahranici neposilaji. Kazdopadne ted jsem koukal do zakaznickce sekce v Xzone a objednavka Sekira CE tam porad je a nebyla zrusena. Mate to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2019 Mě to vždy spadne do toho, že mají vyprodáno při potvrzování platby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Březen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2019 Ted jsem dostal email od JRC, ze nedostanou zadne kusy PC a XBOX CE. Po zruseni objednavky u Xzone to bylo moje posledni zelizko v ohni. Dosel ten email taky nekomu z vas, nebo kecaj, ze nebudou mit zadny kusy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2019 tak zjistime, ze zadne kusy nakonec nebudou, ze to byl cele fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Březen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2019 Xzone už před časem psal,že nedostanou ani jednu CE pro XONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2019 bych bral oznameni PS exclisivity takhle 2 tydny pred vydanim. by bylo srdecko navic:) Alza mlci o objednavce. furt doufam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2019 Já sem po na sra ní zrušil objednávku i na obyčejnou edici s náramkem. Marně ještě počkám, zdali se neobjeví nějaký nevyzvednutý kousek, ale více na to kašlu. Sekiro vypadá hodně těžce a soulovky jsem bratu nikdy nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 18, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2019 Včera jsem se dotázal na Alze jak to vypada s kusama CE pro Sekiro, zda jich bude dost a odpoved zeleneho Alzaka: Sekiro CE neplanujeme zavest do sortimentu. tak nevim, co ta moje objednavka:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2019 Co by? Dle novéj reklamy ju alzákovi sežral ve skříni mol Btw su zvědavý, jestli vůbec nějaké kusy v čr budou, kromě teda těch co náááááhodou zbyly pro nějaké židtubery aka šprota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Někde sem se dočetl že židojrc dostalo 30 ks CE na podstroj, 0 ks na nostalgické pí čí hráče a 0 ks na Božské X. Btw. Miráju, asik to vypadá že na tebe někdo hodí zelenej boban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Tak mi přišel mail z jrc a budou pro mě mít na nadstroj sberatelku holt vaše božské X má smolika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 19, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 kdys objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 @mirai_trunks 30.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Shoř v pekle :-(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 @Mortymer mas mít normální konzoli a ne senomet Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Já mám všechny platformy na hraní. A není to senomet, ale Božské X a věc se má tak že tě nemám rád, za to že se na tebe dostalo, prostě nebudeme přátele (tvé rty zatajují nezákonný se x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Cituje necituje nezájem. A ne není to božské X je to senomet minimálně zde já fóru já neponechal nic náhodě objednal jsem jak v jrc ta u zmerdzonu a u zmerdzonu jsem měl i senomet edici myslím, holt jsi to měl objednat na všechny platformy co mas doma ale neboj zase jsem nestihl days gone CE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Days gone ce u židjrc má být až tuším 26.3. a to sa bude karlovarsky losovat pouze z ten den vytvořených předobjednávek na podejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Senomet - fat verze, Božské S -esko, Božské X -xko. Nadstroj - ps4 fat, podstroj - slimejš, podstroj pro - pročko. Ano, jak píše Mandy, 26.3. zajdeš do židojrc, vytvoříš předůůůbjednávku a pokud si člověk jako jutuber Rotanal tak na tebe vyjde jeden ks Days Gone sběratelky. Já mám objednáno ze supergameru, ale nemám nikde potvrzené, že se na mě dostane. U Sekira jsem objednal u 3 obchodů a rovnou 30.8., prostě pešek no. Celého Sekira nakonec bojkotuji, protože ty předůůbjednávkové an alní korále mi za to nestujijů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2019 Jop to jsem chytil ale predtim měli normální prodej a to bylo hned pryč nebo ne? Tak to mas docela smolika mě to vyšlo u prvního obchodu to bylo jrc a taky 30.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.